Agatha Christie - obsah knihy

sara1985
9. jan 2024

Prosím vás čítal niekto nejakú knihu od autorky Agatha Christie dcéra majú povinné čítanie a mame z toho mindraky čítať niečo také, no nemá záujem chuť čítať a pritom miluje čítať číta veľa ale takéto krimi nemá rada nemáte ,neviete niekto nejaký obsah nejakej knihy budem vďačná🙏 stačí stručný obsah ďakujem

makulienka1
9. jan 2024

Koľko má rokov? Z niektorých kníh sú aj filmy spravené.

aniele
9. jan 2024

Radšej si s ňou pozri v nedeľu na stv1 niektorý príbeh Poirota (12:25). Alebo čosi so slečnou Marplovou. Sú to síce filmy, teda trochu iné ako knihy, ale mohlo by ju to namotivovať niečo aj prečítať. To sú totiž klasické detektívky, nie hororové či thrilerové krimi. Mimochodom, tie príbehy sú zvyčajne krátke, tak na popoludnie.

franka
9. jan 2024

@sara1985 ahoj, môže si aj vypočuť rozhlasovú hru Vražda na Níle, nájdeš na internete. Načítali ju Robo Jakab, Diana Morova, Marína Kráľovičova,........ Možno sa jej to bude viacej páčiť, ako čítať knihu. Ide o vraždu pre lásku a peniaze.

franka
9. jan 2024
ivangeline
9. jan 2024

10 malych cernoskov

msnesquik
9. jan 2024

Z vlastnej skusenosti ti mozem poradit skutocne knizku precitat, obsahy na internete su vo vacsine pripadov s chybami a nikdy si to clovek tak ennastuduje ako ked si knizku precita. Nie su to ziadne horory, inak by to predsa ucitel nedal detom citat.

cacianka
10. jan 2024

detektívky autorky A.CH. sú naozaj ľahké, príjemné čítanie, či už Poirot alebo Marplová-tie sú dokonca také pôvabné. Naozaj to nie sú krváky, ani horory. Možno na začiatok nejaké kratšie, prípadne poviedky by dcéru mohli navnadiť. Obsahy na nete sú často bludy, lebo niekto chce machrovať , že pridal na net. Skúste si v knižnici prečítať anotácie na chrbátoch kníh (edícia Zelená knižnica Slovenského spisovateľa je top).