Tip na knihu ohľadom dôvery vo vzťahu

10. jún 2022

ahojte 🙂 chcela by som Vas poprosit o nejake tipy na knihy ohladne dôvery vo vzťahu? ako veriť? citate taketo knizky? pomohli Vam? chcem popracovat na tom , aby som v buducnosti dokazala doverovat muzom a nehadzala chlapov "do jedneho vreca". dakujem

bronik89
10. jún 2022

no a to takato knizka nejaka aj je? 🙂 skor by som povedala ze su take komplexne o sebahodnote 🙂

nnnuuunnn
10. jún 2022

Dôverovať môžeš niekomu na základe toho ako sa správa. A to si musíš urobiť na každého muža vlastnú analýzu a skúsenosť. Hodnotenie, ako sa správa, ako koná v rôznych situáciách, to už si ho musíš otestovať každého. A potom vyhodnotiť s čím si ochotná sa zmieriť, či Ta vzťah taha hore alebo dole. Zdravý vzťah taha oboch partnerov hore, osobnostne, pomáhajú si.

melanta
10. jún 2022

Dôvera je o 2 veciach podľa mňa. Prvá, že si vyrovnaná osoba, to je absolútne podstatné. A z toho pramení podľa mňa väčšina žiarlivosti a obáv. Druhá, že partner nerobí veci, ktoré by boli jednoznačne znakom nevery. Takže ak máš problém s dôverou, nehľadaj knihy na túto tému. Zameraj sa na seba a urob niečo so svojím sebavedomím. No a v prípade, že partner robí veci, z ktorých je zrejmé, že je neverný, tak mu treba ukázať dvere a nie hľadať knižky.

marianarem
10. jún 2022

Mne svojho casu pomohla veta: "Nemusis verit, ale daj sancu." Teda v situaciach, ked chces nieco urobit na zaklade nedovery, tak radsej urob nieco, co by urobil ten, kto doveruje. A uvidis. Ak budes s dobrym partnerom, vyplati sa ti to.
Okrem toho suhlasim s nazormi vyssie, ze treba posilnovat sebadoveru.