Dali by ste priateľovi druhú šancu po nevere z jeho strany?

13. máj 2021

Dali by ste priatelovi druhu sancu po nevere z jeho strany? Ja som mu neverna nebola, kedze hned ako som sa o tom dozvedela som s nim prerusila kontakt. Asi mesiac na to som prespala u kamosa s ktorym sa dlhsie pozname lebo mame spolocne zaujmy. Sex nebol, iba sme pozreli film objimali a mojkali ale nic nebolo kedze som u nho bola prvykrat. Ku kamosovi nic romanticke necitim, toto som spravila len preto, aby som stale nemyslela na mojho uz byvaleho priatela a co spravil s inou. Inak by som sa mysliemkami o noch zozrala. Priatel sa chce vratit spat ku mne a vravi, ze ma uz nepodvedie. Ja tomu moc neverim, ale stale mam pre neho city. Poviem ano a budem za chuderu ked mu odpustim, poviem nie budem sa citit, ze ho stale mam rada. Podla mna on by mal o mna bojovat, nie naopak, ja som ho nepodviedla, ked sme bolo vo vztahu, on man ano.

Viem ze ziadna ho nepoznate lepsie ako ja ale ake su vase skusenosti? Zobrali ste vasho naspat a zopakovala sa nevera? Mozno keby som mladsia(29) mavnem rukou, ale neviem preco mu chcem dat sancu. Tak ci tak mi to dojde ako keby obe moznosti neboli dobre pre mna. Mozno najlepsie ho nechat tak a ze ci sa ozve sam od seba a nech ukaze ze to mysli vazne?

autor
13. máj 2021

Pozname sa 2 roky.

1aduliatko1
13. máj 2021

nie nezobrala by som ho naspäť, ..ak ste slobodní, bezdetní...nájdeš si niekoho kto si ťa bude vážiť 🙂

dadis
13. máj 2021

Nedala by som mu druhu sancu.

denden77
13. máj 2021

ja by som ziadnu druhu sancu nedala.. nemate deti, nemate uver, ziadne spolocne zavazky..
pri dalsej nevere uz by ste mat mohli a to by bol teda vacsi pruser 🤷‍♀️

magaret7
13. máj 2021

Dievča zobuď sa. Je na svete jediný? Ked ro spravil raz, spraví to aj druhý krát, poznám straaaasne vela takych párov podvedenych vyše krát v domienke, že už to druhý krát nezopakuje..
Zlož si ružové okuliarky a vykašli na neho. Sprav hrubú čiaru za nim, preruš všetky kontakty a máš svätý pokoj... Nájdeš lepšieho..

leuchtturm
13. máj 2021

nie, ziadnu druhu sancu by som nedala.

magaret7
13. máj 2021

A zabudla som ešte, že povedz mu keby otravuje, že nech ho zoberie naspäť ta s ktorou Ťa podviedol, či tá ho už tiež nechce? 😂

arianna25
13. máj 2021

Ziadna dalsia sanca. Ked sa mu s druhou dobre trtkalo tak nech si ju necha. Jej buchta mu bola prednejsia nez vas vztah tak nemyslim si ze ma vasu lasku nejak vysoko v hodnotovom rebricku. Zbytocne by si ho potom podozrievala.
Nie si v tom sama, preto pocuvni to co tu zeny pisu.

deti95060810
13. máj 2021

ani náhodou žiadna druhá šanca... spraví to zas a znova

martina1201
13. máj 2021

Ahoj trošku som sa stratila v tvojom písaní. On ťa podviedol, ty si sa to dozvedela a rozišla si sa s ním. Prespala si u kamaráta a mojkali ste sa ale k sexu nedošlo lebo ho neľúbiš a preto si svojho expriateľa nepodviedla. Tvoj priateľ sa chce k tebe vrátiť, ale predpokladám že nevie ,že si prespala u kamaráta a že ste sa mojkali. Nevieš či mu dať šancu a poznáš ho najlepšie z nás (keďže my ho vôbec nepoznáme) a chcete radu či my by sme odpustili neveru a dali druhú šancu? A pýtaš sa či čakať že ťa bude kontaktovať? A ako vieš že sa chce vrátiť ak ťa nekontaktoval? Robí niečo pre to aby si mala chuť sa k nemu vrátiť?
Ak ťa podviedol za triezva a je jedno či ho len nejaká zbalila alebo provokovala využil príležitosť pri plnom uvedomovali si čo robí. Neodpustila by som. Však charakter ukázal. Ďalšia vec je ako si na to prišla? Priznal sa? Odhalila si ho sama?

deti95060810
13. máj 2021

moja kolegyňa mm odpustila neveru a zobrala ho späť domov - lebo mu náhle zomrela frajerka....
Tento krok kolegyňa ľutovala stále.... Manž. ju podvádzal na každom kroku s každou sukňou zo sídliska...

autor
13. máj 2021

@martina1201 sama som na to prisla. Ja som sa s nim rozisla, ze uz dalej nevladzem a viem, ze ma podvadza. On sam mi vypisuje, ze spravil strasnu chybu a podobne omacky. Nevie, ze som randila s tym kamosom, ani mu to nemam dovod oznamovat. Na neveru, som prisla tak,ze zrazu mal program bezomna, ze ide ku kamosom atd. ked sa to zacalo opakovat tak, ze si nemyslim, ze chlapi v nasom veku sa maju potrebu tak casto stretavat. Ostatne je uz iba o tom, ze si myslel, ze som hlupa aby som si nedala 2+2 dokopy.

ivanizna
13. máj 2021

Nikdy!!! Žiadne druhé šance! Ešte budeš rada, že s ním nie si. Dobre si urobila

zuzubb007
13. máj 2021

Preber sa autorka a zlet z oblakov, v žiadnom prípade druhá šanca si mladá a ak si teraz pokasles život už to nevrátis, zavri za ním dvere, koľko chlapov je ktorí by si ťa vážili, sľubovať bude furt bla bla bla, a náhodou sa pošťastí dieťatko tak budete trpieť aj ono

7miriam77
13. máj 2021

Asi ho to bavi ta takto oblbovat a chce ta ziskat naspat, lebo si ho nechala ty. No podvadzat ta bude aj nadalej. Kto to urobi raz, tak aj druhy, treti....Si mlada, niekde na teba caka ten pravy

ella_price
13. máj 2021

Ak to urobil raz, urobil by to znova. Nechal si ťa ako zadné vrátka a tam kde mu to nevyšlo, skúša sa vrátiť tam kde si je istý, že ešte nejaké city zostali. Nebuď za chuderku a maj hrdosť. On je minulosť a treba sa pozerať dopredu.

lienka.7
13. máj 2021

Rozhodne nie. Uz mu neveris, aj keby si odpustila, nezabudla by si... ako sa vravi .. vsetko plynie, 2x do trj istej rieky nevstupis 👌

lenka3454
13. máj 2021

Keď ta podviedol raz tak ťa podvedie aj druhýkrát 🙂

janeninka
13. máj 2021

Prave preto ze uz nemas 20 tak nemas cas na taketo hry. Zivot samo sebe vie byt narocny, pozri sa okolo seba, malokomu vydrzi funkcny obohacujuci a plnohodnotny vztah. Zvys si sance na stastny zivot tym,ze si najdes niekoho s hodnotami, kto si ta bude vazit..

fadama
13. máj 2021

Každý si zaslúži druhú šancu. No ty musíš vedieť či to ľutuje, alebo su to len reči .

maria898
13. máj 2021

Ja som to spravila teda zobrala naspat a nedopadlo to dobre. A aj tak ked isiel nielam bezomna mala som obavy a myslela stale na to ze co ak znova. Nema to vyznam, nerob to, bude ta to zozierat. Najdi si lepsieho a verim ze ti bude lepsie. Spravil raz tak preco by nespravil znovu

rora
13. máj 2021

Ze mas 29 rokov neznamena ze nemas svoju hrdost. Praveze najvyssi cas poznat svoju cenu. Uz tam dovera nebude, budes vzdy podozrievat a skor ci neskor to znovu vztah nastrbi. Ale je to tvoje rozhodnutie.... on sa tiez mohol rozhodnut ta nepodviest, ocividne problem nemal. Uz to by mi stacilo.

martina1201
13. máj 2021

Tak druhú šancu nedávaj. Robil to vedome a ešte s tým že rátal že na to neprídeš.

sunshine_18
13. máj 2021

Chlapi sa nemenia... Žiadna druhá šanca by nebola... Neboj sa predychas to nieje jediný na svete za apr týždňov budeš v pohode ❤️drz sa

stanulienkat
13. máj 2021

Ak by bolo dieta,tak ano. Inak nie. Dva krat do toho isteho hovna nesliapnes.

vrabcek15
13. máj 2021

Nie.. urobí to opäť ...a ako to už niekto písal vyššie , nemusela by si mať toľko šťastia,že budeš bezdetná..a to by bol väčší problém..

ivanka12311
13. máj 2021

Nie nebola by som s ním... urobil urobí to znova a oveľa rafinovanejšie aby sa o tom v budúcnosti nedozvedela

nikyball
13. máj 2021

Podviedol ťa po 2 rokoch. Vieš čo spraví po 10, keď budeš ,,opozerana", keď nastane stereotyp, keď budete mať deti a budeš unavená atď. Dáš ruku zaňho do ohňa, že už to neurobí?
Ja neviem kde chodíte na takýchto chlapov. Ale toto bude ďalší príbeh po rokoch, kedy budeš tvrdit, že sa zmenil až po svadbe. Ako aj tá z témy vedla, ktorej priateľ nadáva do p...

Ak s ním chces zostať, nauč sa tolerovať neveru

monka105
13. máj 2021

To je len a len na tebe či mu to dokážeš odpustiť. A tým odpustiť sa myslí to, že to úplne vytesníš, nebudeš to viac vyťahovať, nebudeš panikáriť a stresovať, keď ho uvidíš s mobilom v ruke alebo pôjde von s kamáratmi. Budeš mu úplne dôverovať ako predtým. Ak to dokážeš, choď do toho. Ak už teraz vieš, že by si to nedala a mala stále pochybnosti, na čo samú seba ešte viac trápiť? Stojí ti to za ten stres, sklamanie a hádky?

autor
13. máj 2021

Dakujem, presne toto som potrebovala ❤