Keď ma kamarátka doma priateľa, tak sa mi neozýva

11. mar 2024

Mám kamarátku,ktorá má 4 mesačne bábätko ,priateľa pracujúceho v zahraničí,ide o to,že snažím sa jej pomáhať s čím môžem ,no všimla som si,že keď je doma jej priateľ sa sama od seba neozýva a keď nie je tak mi piše sem-tam,no ale na návštevu chodím skôr tak ,,že sa jej pýtam či môžem prísť,potom povie že je rada že som bola u nich,ale sama nezavolá ,ďalšia vec dala som jej po mojom synovcovi oblečenie a polku z toho nevie kde doma dala...neviem,ale rozmýšľam že sa na to vykašlem na to pomáha nie keď nie je jej priateľ doma ,keďže sa sama od seba neozve že mám prísť na návštevu,ale už keď tam som pomoc jej bodne keďže je sama doma...,keď jej priateľ je doma volám ju na skupinové cvičenia aj párkrát bola,ale teraz mi príde také ako keby sa jej nechcelo čo chápem lebo má dieťa ,tak starostlivosť a všetko okolo toho ,ale už som si povedala že ju nebudem presvedčať stále a pôjdem si sama ... Je podľa vás toto toxické kamarátstvo ?

simsalabim
11. mar 2024

No ja si myslim, ze je toho na nu vela a sama nevie, co skor. Je rada, ked si moze vydychnut a preto sa neozyva.

dennissa16
11. mar 2024

No zbohom. Ako naozaj nerozumieš,prečo sa ti neozyva?
Dumaj

tanyag
11. mar 2024

Veď ju nechaj nech si užije priateľa...a nech si užijú čas spolu ako rodina..majú dieťa...toxické to určite nie je...je to normálne, bežné...ty si isto bez partnera a dieťaťa však? alebo sa mýlim?

ckocka
11. mar 2024

Toxické je hladať na každú kravinu akože vedecký termín. Keď sa ti zajedá jej pomáhať, tak nepomáhaj.

nika23t
11. mar 2024

Skôr si Ty toxicka kamoška... Samozrejme, že je radšej s rodinou, keď sú spolu. Ty by si bola iná?

melanta
11. mar 2024

Áno, si toxická. Si zrejme sama, single, ak nevieš pochopiť, že dospelá žena, ktorá má dieťa a ktorá má doma muža len občas, sa venuje rodine, keď má raz za čas doma partnera. Tvoja kamarátka je matka a partnerka a až potom kamarátka. A to, že sama od seba sa neozve, chodíš k nej len keď ty napíšeš, či môžeš prísť - nuž neviem, to tiež skôr napovedá o toxicite z tvojej strany, nie z jej. A hlavne, pomáhaj vtedy, keď budeš chcieť pomáhať naozaj. Ozajstná pomoc je tá, za ktorú nič nečakáme.

januska12323
11. mar 2024

Naozaj sa čuduješ ako môže byť radšej s rodinou ako s dotieravou kamoškou?

dadka1997
11. mar 2024

Toto neni toxicke tehotenstvo, ziadno ta nezneuziva, ty sa jej sama nukaš, keby sa mne kamoska ponuka bez toho aby som jej zavolala, tak bola by som rada keby prisla,.. ak mam doma priatela ktori by mi prisiel zo zahranicia tak by som sa chcela venovat svojej rodine .. a to normálny clovek pochopí .. to ze si jej ty pomohla a posunula nejake veci, bolo tvoja vec, ak pomahat nechces nemusíš...
Nevtieraj sa, urcite ti svoje problemy nebude vesat na nos ani pocity, nieste asi tip top kamosky

len_nig
11. mar 2024

To myslíš vážne? Veď keď sa nevidí s partnerom pár týždňov tak logicky že v čase keď je doma si užívajú spolu rodinu 🤦🏻‍♀️ mne skôr prídeš toxická ty.
Ja si tiež stretká s kamoškami plánujem na dni, kedy je manžel v práci. Keď je doma sme logicky spolu

vanilkovazmrzka
11. mar 2024

Nie si velmi dobra kamaratka 🙂

maminkadeticiek
11. mar 2024

Vsetkeho vela skodi.Ty asi nemas rodinu,deti,partnera s takym zamestnanim ako ona.Clovek potrebuje dychat.Mama potrebuje okrem dychania aj stihat.Na mna bybbolontake kamaratstvo v takych podmienkach uz prilis intenzivne.

atika11
11. mar 2024

Samozrejme,že uprednostní priateľa pred kamarátkou,keby to tak nebolo,bolo by to prinajmenšom čudné.Rodina je na prvom mieste.Kamarátka je slušná a nechce ti to povedať priamo.Hoď spátečku,kamarátka,keď nebude mať doma priateľa a bude chcieť tvoju spoločnosť,tak sa ti ozve.

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
11. mar 2024

Vymyslene

nelca0510
11. mar 2024

Nie si ty tá kamaratka,čo sa hnevala,že ju kamoška hneď po pôrode pozvala k sebe domov? Že sa cítiš odstrceno?

domkakvet
11. mar 2024

Ked jej priatel nie je stale doma, je pochopitelne, ze ked pride, tak chce byt s nim, bolo by zvlastne keby jej priatel pride domov po dlhsom case a ona miesto toho aby sa mu venovala, tak by isla s kamoskou.

veronikaszabova
11. mar 2024

@nelca0510 aj podla mna to je ona

gab1sol
11. mar 2024

Toxická má byť tvoja kamarátka, alebo ty? Kamarátka nerobí nič zlé.

rorino
11. mar 2024

Keď má priateľa doma,tak hádam nebude chodiť na skupinové cvičenia🤦malo sú spolu a ešte majú byť menej?Skôr to príde,že ty sa cítiš urazená,že si vtedy na vedľajšej koľaji.A sama píšeš,že ju skôr vyhľadávač ty,ako ona teba.A to,že ti povie,ako sa potešila tvojej návšteve,je normálne a prirodzené,ale za priateľa ťa meniť nechce

lalenka33
11. mar 2024

Ty si toxická. Asi cíti aká si a preto ťa ona sama nevolá. To fakt nevieš pochopiť, že keď má doma priateľa, ktorý pracuje v zahraničí, tak chú byť konečne spolu, ako rodina? Každej matke, ktorá je sama s dieťaťom bodne pomoc, ale máloktorá o ňu poprosí, aby neotravovala.

denithestrange1993
11. mar 2024

A ked nie je doma tak ti zavola?