Priateľ a jeho kamarátka

22. feb 2022

Zaujíma ma váš názor. S priateľom sme spolu len krátko no už od začiatku mal jednu kamarátku s ktorou chodil a do dnes chodí týždenne raz na motokáry - ako hobby. Nikdy som si to nepreverovala, len mi fotky ukazoval. Chodia tam len oni dvaja spoločne čo mi príde celkom divné - prečo len oni dvaja vždy spolu? Mňa nevolal a ani som sa nenavrhla lebo mi to príde ako ten “jeho čas”. Nechcem mu byť pri všetkých aktivitách v zadku, hlavne nie nasilu. No ja nemám skúsenosť s muž-žena kamarátstvami , preto sa pýtam tu. Samozrejme mám kamarátov ale nie takto, buď si sadneme niekam viacerí alebo už majú rodinu a stretávame sa tiež spoločne.
Nemám v tom hľadať podľa vás nič viac?

autor
22. feb 2022

Cez víkend sme mali šancu sa po dlhej dobe vidieť , no on ide sňou na motokáry. Samozrejme, mali to dohodnúte dopredu, chápem a rešpektujem, len sa ma to dotklo. Mali sme byť dnes spolu ale kvôli chorobe to nevyšlo a už sa to dlhooo prekladá. Konečne cez víkend by to mohlo byť ale on sa dohodol už sňou

lindous
22. feb 2022

Tak napríklad ja by som konkrétne na tento víkend navrhla, že by si chcela ísť s nimi ... že aj keď už boli dohodnutí, tak rada by si ho videla a že aj ju rada spoznáš a vyskúšaš jeho hobby ... nemusíš sa tam "pchať" vždy, ale raz by vás mohol zoznámiť, možno sa potom ohľadom toho budeš cítiť lepšie 🙂

smoulingirl
22. feb 2022

Koľko je krátko?

marcellka32
22. feb 2022

No ja mám pocit, že radšej trávi voľný čas s kamarátkou ako s tebou...vadilo by mi to

ivkazba
22. feb 2022

Čiže vy sa stretávate len cez víkendy alebo dokonca ešte menej často a aj to pôjde teraz cez víkend radšej s inou ženou na motokáry? Nerozumiem, na čo ti potom je taký vzťah. Píšeš, že ste spolu krátko. Ak má nejaký chlap záujem o ženu, tak sa snaží urobiť maximum, aby s ňou bol. A nie namiesto byť s novou frajerkou ísť na motokáry s inou ženou. Aké signály ešte potrebuješ, aby si pochopila, že tento chlap o teba nemá záujem?

akje
22. feb 2022

Mam super kamarata. Chodievali sme na kavu iba my dvaja. Ked som si nasla priatela, chodievala som na kavu aj nadalej a to bud s priatelom, alebo bez neho. Ked si nasiel priatelku kamarat, vzdy ju bral so sebou. Uz sme boli aj vsetci 4 spolu vonku aj na vyletoch🙂 islo to tak postupne v priebehu vela rokov. Nikdy som sa nad tym vlastne ani nezamyslala, ako sme chodievali na kavu odkedy sme si nasli partnerov, az teraz :D

autor
22. feb 2022

Stretávame sa častejšie len on mal covid preto to nevyšlo, teraz ja mám covid preto nemôžme a cez víkend už by sme mohli len on má už naplánované niečo (motokáry sňou)

marcellka32
22. feb 2022

A vieš čo, ja by som mu povedala, že s ním chcem byť sama, keďže ste sa dlho nevideli, ak povie, že už má program s ňou dohodnutý, ani by som nerozmýšľala, ok, maj sa... nechápeš, že on chce tráviť čas s ňou a nie s tebou? Mienis to tolerovať?

tyrkysova_kobyla
22. feb 2022

Ja som "odchovana" na muzskom kolektive, ci uz v praci, alebo v skole, takze vacsina mojich najblizsich kamaratov su muzi. Samozrejme vacsina su sucasne moji aj partnerovi kamarati, ale nemam problem ist s nimi bez neho ci uz na nakupy, kavu, turistiku. Ono naozaj zavisi od okolnosti, nemusi v tom byt nic viac.

nyusika
22. feb 2022

mam viac znamych chlapov, ale so ziadnym z nich nechodim len tak na kavicku, pokial ma partnerku.
resp. pokial jeho partnerka nevie o tom, ze ideme kvoli niecomu na kavu - napriklad ked mi pomaha s nejakymi info ohladom cohokolvek...ale len tak z pleziru si pokecat v piatok vecer, kym jeho zena sedi doma s detmi - no way

vacsinou su to mlade nezadane kocky, ktore si myslia, ze priatelstvo dlhodobo medzi muzmi a zenami funguje - ano, pokial je jedn z nich inak orientovany, alebo pokial jeden z nich neride na to, ze ten druhy caka viac.

1gramofon
22. feb 2022

kedze ste po chorobe tak duplom by ste sa mali chciet vidiet. uprednostnil kamaratku. mal navrhnut aby si sa pridala, alebo prist za tebou predtym ci potom, ved cely den tam hadam nie je. a ked na motokary chodi pravidelne tak jeden tyzden by prekvapivo prezil aj bez nich. to mu ako nechybas?

deti95060810
22. feb 2022

kamarátstvo muž - žena ? ja osobne mám veľmi zlé skúsenosti... ide o viac ako len kamarátstvo... väčšinou jeden z nich očakáva viac.
ja osobne by som sa vykašľala na takýto vzťah...

tosomja
22. feb 2022

No NIE, ani by som sa nesnažila to pochopiť a vlastne, ani by som nechcela taky vzťah, kde by mal môj priateľ kamarátku s ktorou by chodil niekde sám

makova333
22. feb 2022

Autorka: A to na tych motokarach bude cely vikend?

zdenkastanka
22. feb 2022

@makova333 tiez mi to napadlo .. ved ked teda ma potrebu byt hlavne s inou na motokarach tak nech sa stretnu aspon na druhý deň. Noo mne by toto teda vadilo .

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
7lenka11
22. feb 2022

A preco sa neskusis pridat? Vsak nech ta s nou zoznami, dajte motokary vsetci traja alebo niekoho dalsieho prizvite.
Ja osobne verim na priatelstva medzi muzom a zenou. Sama mam niekolko panskych kamaratov a nie, nikdy som im do postele neskakala, ani sa medzi nami nic nestalo. Ale tiez je pravda, ze nikdy som s nikym z nich nechodila len tak osamote von, vacsinou to bolo v partii, max. obed vo dvojici v praci, lebo to tak vyslo..

autor
22. feb 2022

Mne skôr vadí to, že radšej je sňou ako somnou. Ak by veľmi chcel byť somnou tak by to zrušil alebo aspoň zariadil aby sme sa predtým/potom mohli vidieť alebo ma pozval tiež. On vyslovene povedal, že cez víkend mu to nevyhovuje lebo má motokáry sňou

nyusika
22. feb 2022

No... a akú radu čakáš ?
Jasne ti dal najavo, že s tebou byť nechce.
Proste už nemáš priateľa, keď nebude mať poruke žiadnu inú na sex, ozve sa ti

marca12
22. feb 2022

To budu cely vikend na motokarach? Cele je to divne. Mam kamaratov muzov,ale teda netravime spolu cas na ukor vztahu. Nikdy nerobim to,co by sa mne samej nepacilo,keby to bolo opacne.

marca12
22. feb 2022

Bud prenho nedostupna. Nabuduce si ty zariad cas bez neho. Ak ani potom nepochopi,ze ma o teba zabojovat,tak kaslat na takeho chlapa. Na jednej strane netreba zanevriet na kamaratov,ked mame vztah,ale treba hladat rozumni mieru.

janetinka27
22. feb 2022

akurat nedavno som pozerala stranku spolocnosti,ktora ponuka jazdu na motokarach a teda par minut jazdy vyslo na pekne peniaze. to kolko tam jazdili? uz len hodina vyjde draho.

gleep1
22. feb 2022

Ja verim na priateľstvo medzi muzom a ženou keďže jedneho kamaráta mám 18 rokov a druhého kamaráta 11 rokov o ktorom si aj dovolím povedať že je asi aj naj kamoš. Nikto z nás nemal o toho druhého záujem a vždy sme sa poznali navzájom so všetkými priateľmi a frajerkami čo sme behom toho času mali. A kamoš ma “miluje” ako kamosku a často sa ma pýta na žensky pohľad na vec a jeho a priateľkine správanie a neraz som mu doslova zachránila vzťah.
To že ide na jazdu s ňou nemusí byt o nej ale o tej jazde. Možno jednoducho chce ísť jazdiť lebo mu to chyba a asi si nenašiel chalana kamosa s ktorým toto robí. Myslím si ale že by mal zobrať aj teba ak prejavis záujem. Prejavila si ho? Ak nie tak ho prejav.
A ak sa nevies zmieriť s tym ze ma priateľ kamarátku tak sa s ním radšej rozid lebo teraz ste spolu krátko a už teraz vidím ako budeš na ňu za chvíľu vykrikovat a vyčítať mu ju. Naco ľudia začnú chodiť s niekym koho nie sú schopný rešpektovať?

vilma7
22. feb 2022

Tak na motorkároch asi nie sú celý deň. Ste sa.mohli vidieť pred alebo po.
Ja som so ženatým kolegom chodila do fitka, jeho žena do druhého chodila dávno pred nami. Ju samozrejme poznám. A ozaj nič iné za tým nebolo. Dopodnes pracujeme spolu, bude to 15 rokov.

timing
22. feb 2022

To je pako. Akoze prepac,ale cele tie motokary su cele divne. Ved jedno kolo ma 8-10 minut, dajme tomu,ze pojdu 3x takze cela tato blbost je vybavena do 30 minut!!! Takze tento vztah z mojej strany nevyzera košer : ona- on, ty - on
Urcite by som mu to oplatila rovnakou mincou, to znamena vykaslala by som sa mu na hlavu,ale mesiac by som bola nedostupna,mala svoj program ( nech vie ake to je) urcite pobezi za kamoskou, aby mu vyplnila program. A potom by som mu dala pekne pa pa.
Neverim na kamaratstva muz- zena. A v tomto konkretnom pripade uz vobec.
Zaciatky vztahu su tie najkrajsie a muzi neuprednistnuju kamosov,ale robia program zene svojho srdca. Az neskor sa to ustaluje a zacina sa program vymyslat spolu s kamosmi.
Toto cele je divne

laska86
22. feb 2022

Uz by bol davno ex priatel😬

nyusika
22. feb 2022

@laska86 veď on už je, akurát ona to ešte neakceptuje

autor
22. feb 2022

@nyusika Vôbec😃

nyusika
22. feb 2022

Čo vôbec?

autor
22. feb 2022

Je 😃 Rozišla som sa s ním, keď po tom čo som mu povedala ako to cítim, vnímam a že mi to padlo blbo, ešte on vybehol na mňa. Toto som už raz zažila, keď ON ublíži mne ale ešte ja som zlá, že sa ma to dotklo. Z toho si znova neprosím🙈😁