Mám trojmesačný nevzťah. Čo mám spraviť?

scarletka34
8. okt 2021

Ahojte potrebujem poradit. Mam 3 mes by som povedala nevztah. A pred par dnami sa ma opýtal že či by som si vedela predstavit mat sním vzťah. Povedala som mu ze jasne inak by som sa sním nestretavala. A pred vcerom som mu napísala ze už má nebavia polovztahy a ani kamarátstvo s ktorého možno raz bude láska možno nie. Lebo stretávali sme sa uňho o víkend len do rána lebo musela som ísť zas skoro ráno domov vyvenčiť psa potom 2 krát v týždni na par hod a ku mne som ho zatial nepozvala chcela som vedieť ako to somnou myslí. Napísala som mu ze chcem muža na vzťah a nie len na príležitostný sex. Ze mam v hlave chaos a že je najvyssisi čas si to ujasniť, že ja hľadám muža určite do života. A on sa za tu spravu na mňa naštval. Ze on sa snaží aby som bola šťastná aby som sa usmievala a že sa snaží čas tráviť somnou. Ale ze keď to cítim ako som napisala že to máme ujasnene. Ze keď to necítim že som preňho viac ako milenka že to nemá zmysel. A neozval sa mi viac. Neviem či mu mam napísať mrzí ma to a záleží mi na nom, ale zas vnucovať sa mu nechcem.

katulastraka
8. okt 2021

@scarletka34 on sa urazil za to, ze si si chcela byt ista ako to s tebou mysli? Paneboze utekaj. Uz aj keby ta bral teraz ako vztah, tak vztah s takym clovekom co vzdy za vsetko bude vinit teba je na slaktrafenie. Ver mi, takeho som mala a obvinil ma aj z toho, ze zjedol vsetky hranolky. Lebo som ich nemala urobit. Normalne sa nasral 😂 fakt utekaj. To su taki pozeri hento.

babovka2321
8. okt 2021

Mne to pride, ze si mu len nahrala, aby sa ta pre nho bezbolestne zbavil a este to otocil voci tebe 🤷‍♀️ taki to vedia, a este sa zena bude citit zle, ze ona zbabrala "pekny vztah"..

katulastraka
8. okt 2021

@babovka2321 Amen. Paradne si to vystihla !

moonlight1210
8. okt 2021

@scarletka34 tazko povedat, co si mu presne napisala, ale najskor to pochopil tak, ze on podla teba nie je ten pravy.
mozno si pisala prilis vseobecne, tak nadobudol dojem, ze hovoris o nejakom inom spravnom muzovi, na ktoreho cakas. ktoreho dufas, ze este stretnes. ze nim pre teba nie je on. ze nie je dost dobry.

niekedy sa to clovek snazi tak naformulovat, aby bol taktny, az sa "preformuluje" k niecomu, co sa da pochopit vselijak.

Takze mu napis, ze si tym myslela, ze s nim chces mat vztah a odpoved na jeho otazku, ci si to vies predstavit je ano.
teda, ak mas pocit, ze ano. samozrejme.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@babovka2321 tiež mam ten pocit, že som mu bola dobra na príležitostný sex. Ale zas on je pravda ze cele dni sa venuje len práci že sa neflaka. Ale nič hrozne som od neho nechcela len počuť ako to celé vníma. Lebo aj dosť žiarlil na mňa nezniesol by keby idem s kamarátom na kávu napr.... Som zvedavá ci sa ozve ešte zajtra 2 dní sú tomu co sa neozval. Ale vravím si ze ak ku mne niečo cítil že sa ozve ak nie tak ozaj ma za nič nemal

katulastraka
8. okt 2021

@scarletka34 boze aj keby k tebe nieco citil. Zena, preboha, ved tolko cervenych vykricnikov ti tam skace. Snazi sa aby si sa ty citila previnilo, je ziarlivy a nezniesol by keby si sla s kamosom na kavu,…kks vsak na neho ser. Preboha na svete je tolko skvelych chlapov

katulastraka
8. okt 2021

@scarletka34 to ze je taky ziarlivy by ti v ziadnom pripade nemalo lichotit ale mala by si si velmi rozmysliet ci v tom pokracovat. Nechapem kedy sa toto stalo, ze ludia si myslia ze len clovek co ziarli skutocne lubi. Na hlavu

scarletka34
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
scarletka34
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
8. okt 2021

@scarletka34
on ti dal vlastne kopacky, ci?

amelie2017
8. okt 2021

Keby ten chlap o teba naozaj stal, keby bol zalubeny, co po 3 mesiacoch uz musi byt, nemala by si v hlave ziadny chaos. Chlapi vtedy nedaju pokoj, volaju, pisu, chcu byt so zenou kazdu minutu. Ani domov by ta nepustil toho psa vyvencit.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@zmrzlinka2021 áno za to ze som chcela vediet co ku mne cíti, lebo to nevidím a chcem to počuť a to je preňho problém 🤷‍♀️🤦‍♀️

bosorka2302
8. okt 2021

Toto su take manipulativne reci "ze chlieb sa je" co mna hned na muzovi odradi. Nevyjadri sa jasne len takto chaoticky a potom ta bude obvinovat ze si to nepochopila🙄 tieto typy sa zvyknu ozvat ale vzdy to zvykne byt take chaoticke

scarletka34
autor
8. okt 2021

@amelie2017 tiež som toho názoru, len som potrebovala počuť nestranych ľudí. Štve ma to trochu. Lebo skončil mi pred 11 mes 10roc vztah tak som bola rada ze som niekoho stretla a vyzerá to ze nie. Ale ešte ze takto na začiatku sa ukázal. Keby som nič neriešila tak sa stretavame ďalej. A tak povediac len pár krát do týždňa by som mu sprijemnovala večere sexom. Nič by som preňho neznamenalo.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@bosorka2302 čakám ze sa ozve po pár dňoch. Ale neviem co mu poviem. Ak sa mieni takto chovať tak to vážne nemá budúcnosť

bosorka2302
8. okt 2021

@scarletka34 mala som podobny vztah ani po 8 rokoch som nevedela ci ma lubi a na com som a tuez taketo reci v kuse mi daval kopacky a potom sa ozval casom a dokola

ukulela
8. okt 2021

@scarletka34 pockaj, mne to nehra... ved on sa ta sam pytal, ci by si s nim mala vztah, nie? A potom si vypenila....

scarletka34
autor
8. okt 2021

@ukulela nie on sa ma to opýtal asi chcel vedieť ci som namotana asi si chcel dvihnut ego alebo neviem co si mam už myslieť. A povedala som mu ze viem inak by som sa sním nestretavala. A keď som už položila ja otázku naňho ako to teda on myslí somnou a cíti tak sa urazil že či to nevidím na čo to potrebujem počuť. A keď to nevidím tak to nemá preňho zmysel.

hankm
8. okt 2021

@scarletka34 Trocha počtov, si 11 mesiacov od rozchodu a z toho 3 mesiace randis s tymto. Nemyslis, ze by bolo fajn byt trochu sama a uzivat si slobody a nie “hned” sa tlacit do vztahu? Kolko muzov si od rozchodu stretla?

lily14
8. okt 2021

Koľko máte rokov že toto riešite😂

scarletka34
autor
8. okt 2021

@hankm Véd práve že len tochto... Aj tomuto som sa bránila a tak ma uhanal až som poľavila lady a dopadlo to takto

amelie2017
8. okt 2021

@scarletka34 vies co, ja som mala po 7 rocnom vztahu tiez takyto vztah nevztah. Ukoncili sme ho viac menej obaja vzajomne, obaja sme citili, ze to bolo skor vyplnenie casu, sex ako zamilovanost. O rok neskor som stretla manzela.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@amelie2017 super 😊dúfam ze aj ja keď uz niekoho stretnem bude to už to práve orechové jak sa vraví 😉

zooeynka
8. okt 2021

@hankm a kolkoze by mala byt sama aby to bolo z tvojho pohladu ok? 🙂 Prepana, ved nie kazda potrebuje po rozchode fnukat dalsich x rokov kym sa pusti do noveho vztahu.

konikkon
8. okt 2021

@scarletka34 na takéto správy by som ani neodpovedala, nie to este sa doprosovala ci pilemizovala ci ma ľúbi,, neľúbi. Normálne sa mu vtieras, ani ja by som ta na jeho mieste nechcela.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@konikkon nemyslím ze by som sa vtierala. Sme dospeli ľudia takže treba komunikovať. A treba vedieť ako to ten druhy berie. On sa ma tiež spýtal ci by som si ho vedela predstavit za partnera. A keď sa ho ja to opýtam len v inej forme co je na tom zle? Co som sa ho mala opýtať o rok a bola by som viac namotana akurát a pekne sklamaná.

konikkon
8. okt 2021

@scarletka34 teraz uz odpovede máš. A mrzí ťa to, že si sa pýtala, ci nemrzi? Lebo podla tvojich reakcií tu mam pocit, že nemrzi.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@konikkon Nie nemrzi, lebo keby to nechám tak, že by som mu tu spravu neposlala žila by som v klamstve. Mam rada vo veciach jasno a chcem vzťah na pevných základoch nie len príležitostný sex co nevedie nikam. Vlastne keď sa na to pozriem nestratila som nič jedine človeka co stal za veľké 💩

babovka2321
8. okt 2021

@scarletka34 dobre si urobila a aj vyzeras, ze v tom mas jasno a nie si naivna 🙂 ak sa ti aj ozve, nemyl si jeho plne vajcia s laskou a vybodni sa nanho... pride lepsi.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@babovka2321 Ďakujem 😊 Véd to ze by to boli len plne vajcia. Lebo keby láska tak už dávno sa ozve aspoň sms by poslal a on nič to svedčí len o tom ze keď nechcem riešiť len sex on o vzťah nestojí. Som rada ze som si prečítala viac názorov a vidno ze som sa nemýlila intuícia ma nesklamala🙏