Načo potrebuje taký muž vzťah?

1. nov 2023

Baby ,čo by ste povedali mužovi, ktorého prosíte normálne o spoločný víkend po nejakých tažších týždňoch ,ked sme sa fakt málo videli kvoli práci, a tom že spolu nežijeme...
A on vas schladí vetami ,že napr môžme byť spolu další víkend...ale že napr stvrtok piatok bude odcestovaný niekde na opačnom konci Slovenska, ale že teda nech s ním prídem aj ja a spravíme si spoločný víkend.
Pritom štvrtok ma tam svoje pracovne aktivity a na vecer je dohodnutý s kamarátmi že pôjdu na nejaký hokejový zápas, v piatok má tiež pracovné povinnosti ale že teda poobede je už on voľný. Príde mi to pritiahnuté za vlasy trepať sa cez celé Slovensko aby som ho niekde čakala kým si on vybaví svoje veci...ja nemám ísť do práce, radšej ho čakať niekde na hotelovej izbe ,kedy on bude mať čas.....pritom dva dni reálne tam nemám čo robiť.
Strašne sme sa pohádali kvoli jeho koníčkom ktoré on nazýva pracou lebo to finančne podporuje ale financie z toho nema...ja niesom typ rakety ktorý niekoho dusí,len očakávam rozdelenie aktivít aby bol každý spokojný ...no ked vám každý víkend oznámi že trebars bud nedelu alebo sobotu ide na nejaký tréning, zápas ...a ten druhy deň víkendu možme byť spolu tak ma to vcelku vytáča...lebo strašne tužim po spoločnom čase niekde mimo nasich miest a pod. Ale tým že nie je schopný obetovať ani jeden celý víkend tak ja si neviem rady...
Príde mi to,že jeho aktivity su okey, ale ked skončí nech som ja k dispozícii...

viestta
1. nov 2023

Nepisala si tu uz? Myslis, ze sa dozvies nieco nove? Nevyhovuje ti to, tak to ukonci. Ci myslis, ze na to potrebujes povolenku z MK?

micusa2222
1. nov 2023

no ber to tak, že ťa potrebuje na vyplnenie voľného času a na sex...

54tinka54
1. nov 2023

Berie ťa ako vyplnenie svojho voľného času, ktorý mu zostáva popri práci a koníčkoch. 🤷‍♀️
Maj trochu hrdosti a taký vzťah ukonči. Nie je to okej, že sa mu musíš prosiť, aby ste spolu trávili čas.

mirkava
1. nov 2023

Z toho co čítam, mi príde len jedno rozumne riešenie, ukončiť to, aj keď je ťažko posudzovať vzťah na základe pár riadkov.

luccija
1. nov 2023

Že je zaneprázdnený svojimi aktivitami a ty na poslednom mieste.Nedoprosuj sa a rob si tiež program možno zistíš, že mu vôbec nechybas

alickapusinka
1. nov 2023

jedine na čo ťa potrebuje je sex na nič iné. Ak by chcel čas si nájde .Kto chce hľadá spôsob kto nechce hľadá dôvod. On ťa potrebuje na to jedno nechce s tebou tráviť čas nechce s tebou nič rozvijať.

elenka74
1. nov 2023

Prepáč, ale si pre neho len vagína, nič viac.

stanka_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
grof_monte_christo
1. nov 2023

Vy máte vzťah na diaľku, nevidíte sa každý víkend a ak sa aj stretnete, tak len na jeden víkendu, lebo jemu to takto vyhovuje? A ty ho prosíš o voľný víkend? Prepáč, ale musíš byť veľmi zúfalá žena. Toto treba najlepšie hneď ukončiť.

olimuc
1. nov 2023

Vztah mas iba ty, on ta ma ako vypln casu, ked nema nic lepsie na praci. On teba nepotrebuje .. ty jeho zrejme ano, ked sa ho za takych podmienok stale drzis.

mandarinka555
1. nov 2023

Odpoveď musí byť zakomponovaná v tej otázke...No načo asi? To ti stále nedošlo?

danica2711
1. nov 2023

no tak ak má každý víkend zápas, je zjavne výkonnostný športovec. To si ale musela vedieť už od začiatku. So športovcami je život trochu iný ako s nešportovcami. A ak to má len ako koníček, tak potom ho baví viac než ty...

jania023
2. nov 2023

@micusa2222 len tak na zlahcenie.. taky sex je dobra vec🤣lepsie ako antideoresiva🤪

beataxxx
2. nov 2023

Nechala by som iniciativu vylucne na neho a hladala by som si nahradu….