Neozval sa

1. apr 2024

Partner isiel s byvalou a detmi na dovolenku (obcas idu spolu kvoli detom, ok). Prvy den sa vobec neozval. V noci som mu napisala, ze snad dobre dosli. Druhy den napisal ze nema ziadne sukromie. Dala som mu najavo, ze sa ma dotklo a zamrzelo ma, ze sa neozval. S nim to ani nehlo. Nezavolal ani druhy a ani treti den. Napisal, ze nie je ani 10 minut sam. Vazne sa neda najst 10 minut casu na telefonat? Citim sa strasne zradena...

gabriela2952
1. apr 2024

A čo keď nieje sám ani 10 minút? Ci ta zatajuje pred bývalou... každopádne mne by sa ani nepáčilo keby sa môj partner vyparil so svojou ex na dovolenku ah keď majú deti, každý ich môže vziať zvlášť...

katka533
1. apr 2024

Fuha, asi by som nespala kludne

autor
1. apr 2024

Prosim, neriesme tu dovolenku, to mame my dvaja vyriesene.
Len ma zaujima vas pohlad na problem, ktory som napisala.

autor
1. apr 2024

@gabriela2952 neviem ci sa s nou o mne bavi, ci ona vie ze sme spolu. zrejme "ju nechce provokovat".

doris11
1. apr 2024

Je to divne, aj keby ste mali volať s jeho ex všetci traja dokopy ozvať sa mohol. Aj keď myslím že tých 10 minút napríklad na hajzli by si určite našiel .

zuzanockamt
1. apr 2024

Je to len partner, mala si s tým počítať, keď si išla do takéhoto vzťahu. Venuje sa rodine, nemá čas.

gribka1
1. apr 2024

Keby chcel nájde si toľko času napísať že minimálne došli v poriadku. Alebo ak deti spia, kľudne zavolať. Ale pravdepodobne nechce.

cyberk
1. apr 2024

no pokial sa cez den venuje detom a vecer sexuje s ex tak jasne, ze sa neda

zuzanka.zuzu
1. apr 2024

no ak má ešte aj na dovolenke s deťmi riešiť "dotknutu" pichacku, tak ňou veru dlho nebudeš 🙄

autor
1. apr 2024

@zuzanka.zuzu fu, ty si dobre odporny clovek.

misiak7777
1. apr 2024

@autorka nie je ok, ak sa ti neozve. Však ak si jeho životná životná partnerka a nie nepodstatná epizóda v jeho živote, tak nemá problém s tebou komunikovať ani keď je s deťmi alebo ex.

vanilkovazmrzka
1. apr 2024

Nezda sa mi, ze by to vsetci zucastneni mali doriesene… prva blikajuca kontrolka je uz to, ze ide s byvalou, druha je ze ty ani len nevies ci ona o tebe vie (nevie), tretia je ze na to aby ti mohol volat vraj musi byt sam (ona o tebe nevie, on nechce aby o tebe vedela).

Ako dlho ste spolu a a kolko krat pocas vasho vztahu si uz takto vyrazil s byvalou? Lebo jedna vec je mat medzi sebou doveru, ale toto je uplne ine - ty mu neveris, on ti nechce dat pocit istoty a dovod ze mu mozes verit (neozyva sa).

A ak si bezne telefonujete ked spolu nie ste, preco cakas kym sa ozve on a nezavolas ty?

ckocka
1. apr 2024

Moj partner nemusí byť ani na dovolenke s ex, ak odcestuje na viac dní je úplne normálne že si zavoláme iba raz, dvakrát za týždeň. Každý nepotrebuje informovať a byť informovaný o každom prdu.
Že to nemusí byť úplne príjemné jeho bývalej ťa nenapadlo? Vzťahy sú zložité, tobož takto pomiešané.

klementinka58
1. apr 2024

A kde sli? Na ako dlho? Ci do zahranicia alebo len v ramci SR. Ako dlho je rozijdeny? A urcite je to ex??🫣😃

komplikovana
1. apr 2024

nenapisal, lebo nechcel. Ako ste sa dohodli? My mame s muzom dohodu, ak niekto niekde ide sam, ozve sa, ze dobre dosiel. Kolko trva napisat : dobre sme dosli, vsetko ok. Par sekund.

januska12323
1. apr 2024

Mňa by hlavne zaujímalo či ex vie, že je ex.

zooeynka
1. apr 2024

Neveriiim ze existuje takato tolerantna zena. Nezavolal ti, lebo nechce. Keby chcel, volal by kazdy den. Chce sa venovat ludom, s ktorymi je. Ty si uplne nepodstatna. Nemas za co.

zuzanockamt
1. apr 2024

@zooeynka Veď ona nie je tolerantná. On pravdepodobne nerieši, čo ona to. Ide si svoje. Je len milenka. Dočasná.

candii
1. apr 2024

No ja by som mu neverila. Že je to tam čisté

zooeynka
1. apr 2024

@zuzanockamt uz len to, ze mu"dovolila"ist s exkou na dovku a nadalej je jeho priatelka svedci, ze tolerantna je. Akurat ju serie ze sa jej neozyva...za mna level debilita, ale kazda to mame inak.

autor
1. apr 2024

@ckocka ale ved samozrejme, ze by jej to nebolo prijemne, ale ja nechcem, aby pred byvalou zdvihol mobil a telefonoval so mnou preboha. skor som cakala ze si najde desat minut a odbehne niekam do sukromia odkial mi moze zavolat. Niektore sa tu tvarite akokeby som od neho neviem, co chcela.

candii
1. apr 2024

@zooeynka dovolila. Tak sú slobodný ľudia a keď raz chce ísť tak pôjde a môže sa aj na hlavu postaviť .. ktovie aké scény boli za tým 😁

autor
1. apr 2024

ja mam svoje deti s byvalym tiez a tiez ideme raz za rok na spolocnu dovolenku, pretoze deti sa na to strasne tesia.

zuzanockamt
1. apr 2024

@zooeynka Aké dovolila 😂😂😂 Dospelý chlap, môže si robiť čo chce. Ona mu do toho kecať nemá právo.

gribka1
1. apr 2024

No a on chce aby si s ním komunikovala, keď si ty so svojim ex na dovolenke?

autor
1. apr 2024

opakujem, toto mame my dvaja vyriesene.
lenze ja si na mojej dovolenke vzdy najdem cas aj sukromie kazdy jeden den s nim aspon chvilu zavolat.

ckocka
1. apr 2024

Pozri, my do vašich vzťahov nevidíme. Iba ty vieš, či je to podstatné že nezavolal, alebo je to blbosť a len sa ozýva tvoj vlasnícky pud. Aké komentáre čakáš keď o vás nič nevieme?

sissy27
1. apr 2024

No ocividne ex o tebe nevie. Lebo za normalnych okolnosti by nemal byt problem byt v kontakte s priatelkou. Podla mna netreba specialne sukromie na jeden telefonat “ahoj zlato, dorazili sme v poriadku, pocasie super, chybas mi, posielam pusu”, to by mohol aj pred exkou a detmi, ak by o tebe vedeli…
@zooeynka preco? Poznam viac takych vztahov, kde expartneri normalne komunikuju a idu spolu na dovolenku ako rodicia s detmi, pripadne aj s novymi partnermi. Da sa to a za mna je to ovela lepsie, ako “kazdy druhy vikend od 8 do 20:00hod” a rozpravat sa len cez pravnikov.

zooeynka
1. apr 2024

@zuzanockamt ale ma pravo si rozmysliet taky vztah a viac jeho priatelkou nebyt. To su tie priority, on ma zjavne vyssie exku ako sucasnu. A vyhovorka typu "deti to tak chcu" neobstoji.....

vivuska666
1. apr 2024

Mne by tiez vadilo ak by sa neozval. Asi by som mu ani nepisala a potom by som si to s nim poriesila.