Opustil ma

30. dec 2022

Ahoj, potrebujem sa len vykecať, Vašu podporu lebo sa strašne utápam v nešťastí. Opustil ma. Problém bol dlhodobejší. Nikdy som sa necítila ako priorita, vždy to bola jeho partia. Kamaráti, kamarátky. Bol to človek (28), ktorý si ešte potreboval užívať, každý piatok, sviatok, vždy keď pipla správa. Viem to niekde rešpektovať, ale vždy to bolo tak, že to bolo na úkor mňa. My sme spolu nechodili nikde, iba keď s tou partiou. Spýtal sa ma, či mám v piatok čas povedala som jasne, tak či budeme spolu .. potom z toho vyšlo, ale že len cez deň v práci lebo poobede ma kamosov. Spýtal sa ma v pondelok či tento týždeň budeme spolu (random týždeň) tak ja áno v piatok mám čas, tak piatky soboty nie lebo on ma kamošov. Bola som chorá, povedal že príde a “postará” sa o mňa, ale volal ho kamoš tak že mám radšej ostať doma a liečiť sa. Dohodli sme sa na nejaký deň a zrušil to, lebo zabudol že sa dohodol už vtedy s kamosom. To je len zlomok prípadov. Po dohovore začal kamarátov obmedzovať, ale to ja už som sa cítila akoby som musela bojovať a nútiť ho o pozornosť. Vlastne vždy mi to dal aj veľmi pocítiť, že on chcel byt teraz s kamošmi a nie somnou. Už som voči tomu chytila strašnú averziu. Nevedela som sa zbaviť toho pocitu. Mala som úplný stres každý jeden týždeň, či to budem tento piatok ja alebo či mu pípne mobil atd. Citila som sa len ako nejaka možnosť. Teraz sme mali ťažké obdobie, krízu, veľmi som mu pomáhala mal to ťažké, stala som pri ňom vo všetkých sračkach vždy, sám povedal že som bola jedina o ktorú sa vedel oprieť. Dnes som nechcela aby išiel s kamarátmi, cítila som sa zle, nemali sme pekne Vianoce a chcela som byť spolu, nechcela som tuto časť vzťahu vôbec riešiť aspoň do konca roka riešiť. Ale on mi povedal nie idem tam a nezaujímaš ma. Neviem prijať, že preto aby tam mohol ísť sa radšej somnou rozišiel. Už som mu ponúkla aj kompromis že nech ide na hodku dve, nie. Nie, že chce rozchod aby sa nemusel cítiť zle. Strašne mi naubližoval ako za nič nestojím, neviem sa bavit a opíjať. Mali sme dohodnutý Silvester len mi dvaja lebo minuly rok kamosi. Tak mi oznámil, že pôjde tam ked je uz slobodný. Ja neviem prijať, že potom všetkom ma takto podlo opustil kvôli kamarátom. Nebiť mňa nebol by nič, keďže som ho vytiahla aj v práci. Neviem zniesť, že teraz sa baví a kamošmi a ja som na dne.

54tinka54
30. dec 2022

Takého partnera ti do života ozaj netreba. Aby si musela o neho bojovať s jeho kamošmi, vynucovať si spoločne strávený čas.. ty si jednoducho nebola jeho priorita.

gemerka17
30. dec 2022

V prvom rade si to ešte raz po sebe precitaj a rýchlo v hlave uprac. Vážne chceš takého partnera? Môžeš byť šťastná, že to takto dopadlo. To mas najlepší vianočný darček pod stromček. Takého človeka nepotrebuješ vedľa seba. Dávno si ho mala kopnúť do riti. Máš veľké šťastie, že to urobil on. Zbytočne by si s ním zabijala ďalší rok života. Nájdi si normálneho partnera a nie takýto sebecký hlúpy odpad.

micusa2222
30. dec 2022

moja zlatá..hneď by som si išla od šťastia a radosti pripiť, že už tohto darebáka neuvidíš...

ninka99865
30. dec 2022

Och to mi presne pripomína mňa v prvom vzťahu na začiatku vysokej školy. Tiež som mala takého partnera ale našťastie som sa spamätala a ja jeho nechala a paradoxne od nášho rozchodu prešlo asi 6-7 rokov a on keď sa opije rozpráva kamarátom ako ma bude navzdy milovať.
Hlavu hore, nič nieje také tragické ako sa zdá na prvý pohľad. A vždy je lepšie zistiť že je to debil skôr ako neskôr predstáv si že by ste spolu mali deti fakt by si to takto akceptovala? Uvidíš príde niečo lepšie 😉

luccija
30. dec 2022

@gemerka17 tiež si myslím.Aj, keď Ti je autorka ťažko toto je ešte pubertiak, ktorý si potrebuje užívať.Najdes si lepšieho partnera aj, keď si to momentálne nevieš predstaviť.Snad Tá nenapadne sa znova s ním dat dokopy

blondie333
30. dec 2022

Och moja, je mi luto, co zazivas. Prezila som nieco velmi podobne, az casom mi doplo, aky toxicky clovek to bol a ako som sa pri nom zmenila aj ja. Dlho mi trvalo pochopit a ist dalej, hlavne som si musela zacat vazit samu seba. A presne sviatky som travila tak ako ty - dufala som, ze budeme spolu, uprednostnil kamaratov. Tazko radit, lebo si zalubena - aj ja som bola a mohol mi radit ktokolvek cokolvek, isla som si svoje. Nakoniec sa nase cesty rozisli, ja som este dlho z toho bola mimo, az ma z toho zufalstva 😀 vytrhol moj terajsi manzel. Teraz si len tukam na celo, ze preco som vobec stala o cloveka, pre ktoreho som bola len jedna z moznosti, nikdy nie priorita. Teraz mam krasne manzelstvo, nieco uzasne, neporovnatelne. A to som si myslela, ze nikdy nikoho uz tak lubit nebudem. Ha 😀 neboj sa, ked stretnes toho spravneho partnera, taketo pocity uz nikdy nebudes zazivat.

77daniela77
30. dec 2022

On by ti to robil cely zivot aj keby ste mali deti,nebola by si stastna a bila by si si hlavu o mur ze si sa ho nezbavila skor.....hlavu hore,predychaj to,on si ta nevazi,nema ta rad,daj si pauzu,oddychni si a potom si najdi lepsieho nie takeho sebca🤔🍀

adkalu
30. dec 2022

Neboj, emócie odpadnú a ty s odstupom uvidíš, ze toto bolo šťastné riešenie. Niet o co stát, vieš aké to je mať partnera, ktorému na tebe záleží, chce byť s tebou a ľúbi ta? Tak to s týmto by si to nezistila... Neboj, to prebolí a máš príležitosť začať odznova, držím palce.

beata_k
30. dec 2022

No to je kkt. Ja viem, ze ti teraz tazko, ale raz budes rada, ze si teraz vybral kamosov. Ver, ze ta v zivote caka milujuci muz, ktory z teba bude mat motyle v bruchu. Drz sa 💪

lindous
30. dec 2022

Bude to znieť možno kruto, ale ty si bola opustená už dávno a bolo by to len horšie... naozaj si to prečítaj a predstav si, že by ti toto povedala o svojom vzťahu kamarátka? Čo by si jej na to povedala?... Teraz je to možno ešte o to citlivejšie lebo ten Silvester a Nový rok... ale môžeš byť len rada, že ho nechávaš v tomto roku a máš pred sebou nový začiatok... čas lieči, bude dobre a keď stretneš takého, akého si zaslúžiš, tak sa snáď už len pousmeješ nad tým, aká si bola "hlúpa", keď si kvôli tomuto čo i len slzu vyronila...

autor
30. dec 2022

@beata_k neviem to teraz pochopiť, tak veľa som mu obetovala na svoj úkor. Ja som sa nechcela rozísť, ponižovala som sa strašne, do tváre sa mi vysmial, že nech mu dám kontakt na posledného s ktorým som sa rozišla, nech sa ho opýta, ako to ma urobiť aby sa ma zbavil. Samozrejme to urobil ešte predtým, aby stihol načas kamosov. Bolo to strašné. Ja ho Ľúbim.

cimage
30. dec 2022

Mozno ked si to po sebe precitas este raz, predstavis si, ze to nie si ty, ale tvoja kamaratka. Tak co by si jej povedala/poradila?
Ze je to najlepsie co sa jej mohlo v tomto roku stat. Preco to s nim tahala tak dlho? Preco ho ona sama neposlala do prdele ked bol s nou len ked to jemu vyhovovalo?
Hlavu hore, uz bude len lepsie 😉

dianka555
30. dec 2022

Zalúbená si tu jedine ty. Ako dlho ste boli spolu? Ako čitám ešte aj číslo si vypýtal na bývalého ako sa ta zbavit, čo už kašli na neho. Stálo so, len sa s tým musíš zmierit a nie na neho čakat.

beata_k
30. dec 2022

Verim, ze ho lubis. Ono to z vecera do rana nepreboli. Ale je lepsie plakat tyzden do vankusa, nez roky si bit hlavu o stenu a premarnit zivot. Dievca, to nie ze vam to skripalo, on s tebou zametal jak s handrou.
Skor si myslim, ze sa bojis byt sama, bez partnera. Radsej si bola s nim ako rozchod. Ale uvidis, ze ono to prejde. Lebo raz vsetko prejde.

solange7
30. dec 2022

Bud rada, ze si sa zbavila takeho curaka. Nelutuj strateny cas ani energiu. Sustred sa na buducnost - bez neho. Ked sa ti ozve, nepustaj ho k sebe. Takemu debilovi by som madrac uz nerobila. Chvilu to bude boliet ale potom si uvedomis, ze rozchod bola najlepsia vec, aka sa mohla stat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olimuc
30. dec 2022

Presne moj prvý “vážny” vzťah, ale my sme spolu byvali. Nevedela som to rozdýchať … ale veľa ma to naučilo a mna on svojim egoizmom (ale aj pár pozitívnymi vecami) potiahol veľmi dopredu. Keby bol “dobrý” muž, veľa veci by bolo inac a ja by som nemala taky život ako teraz. Cas vsetko poriesi. Nie si sama kto na takého muža narazil a buď rada, že to skončilo. Príde lepší a ty by si iba strácala čas. Aj ja som ho stratila viac než dost… ale po bitke je každý general. Strácala si s ním čas, kúp si niečo pekne, daj si dobre jedlo (ak nemáš chuť, ber to pozitívne ako diétu) a rob si čo chceš. Neboj máš vek, keď sa chlapi ešte zbiehajú ako šváby na pivo … nejaký schopný sa najde

dzulli1980
30. dec 2022

Chvalabohu, že dal prednosť kamarátom ... teraz to tak necítiš, no obrovskú službu Ti urobil, raz mu za to budeš vďačná.

alexnina777
30. dec 2022

Toto nemožeš myslieť vážne čo si sem napísala…toľko ľahosťajnosti, ponižovania a odporného správania ako k poslednej rohožke..a ty ho ľúbiš??? už
si počula niekedy o sebaláske a hodnote a vážiť si samú seba..veď ty si pre neho vzduch..madrac..rohožka..čo by ťa s takýmto mentálnym chudákom čakalo v budúcnosti? potrebuješ padnúť na úplné dno , otehotnieť s ním aby si pochopila že si mala utekať už dávno?? dať si život do poriadku, vážiť si samu seba a byť s človekom ktorý si ťa bude vážit a zaslúži si ťa??? aké si mala detsvo? rodičov? vzory? lebo tam to celé začína…vzchop sa a začni na sebe pracovať..

ruzovakrava
30. dec 2022

Moja maj hrdosť. Smetie sa ti samé z domu vynieslo. Teraz je to ťažké ale o nejaký čas, keď z toho precitneš, si budeš tĺcť hlavu ako si mohla byť taká slepá keď si s ním bola. Hlavne sa s ním nedaj opäť dokopy.

bublinka1426
30. dec 2022

caka ta lepsie. ved oslavuj. chlapec si chce este uzivat. zjavne skutocny vztah nehlada. takze neplac. bude lepsie aspon vies akemu typu chlapa sa mas vyhybat, takemuto ''DIETATU''

autor
30. dec 2022

@elizabet173
@beata_k máte pravdu ja si to uvedomujem, ale iba racionálne. Neviem si predstaviť, že už medzi nami nebude to čo bolo, lebo bola tam aj radosť, blízkosť, a tieto veci, ktoré nám klapali. Budem sama. Nebude ma mať, kto objať, tešiť sa že ma uvidi, čakať ma. Spolocne plány padli. Nemam veľmi rodinu ani nikoho blízkeho bola som taká sprostá že som sa upla na neho posledné dva roky.
@solange7 ten sa už potomto neozve, je mu úplne ukradnuté

moonlight1210
30. dec 2022

Ak nestretne inu babu pocas oslav, tak sa ti po novom roku vrati.
Najneskor sa ti vrati vtedy, ked zisti, ze zas mu treba somara, ktory by mu obetoval cas a energiu. A dal sa lahko odsunut bokom, ked zavadzia.
Bude mat tristo vysvetleni, ako ta potrebuje, urobil chybu, ale ty si ho dusila, potreboval len trochu viac volnosti, ty si na neho tlacila, atd.

Bude na tebe, ci mu povies, ze ma ist prec. Ze dost bolo smutku a slz pre sebeckeho cloveka.
Alebo sa potesis, ze si zas dolezita a on zistil, ako ta potrebuje. Ci zacnes na tom pieskovom zaklade stavat dalsie nove nadeje.

Ak ti naozaj povedal, co si napisala, tak ta nema takmer za nic. Ale drzal si ta, lebo si bola uzitocna a pouzitelna. Dokonca dobrovolne a proaktivne. Ani nemusel ziadat. Sama si chcela.

Takze je na tebe, ci ti staci byt pre niekoho ta uzitocna a pouzitelna. Ci ta toto naplna.

beata_k
30. dec 2022

Ano, teraz ta nik neobijme. Ale neskor v zivote ... pride muz z prace, uz od dveri sa na teba usmeje, odlozi kabat, da ti pramen vlasov za ucho o pobozka ta s tym, ze sa na teba cely den tesil. Mozno ti dokonca kupi aj cokoladu.
Zivot je kratky, pohladaj si dobreho muza, co ti caj uvari ked budes chora a nie tohto tu.

marianarem
30. dec 2022

No ale z tvojho rozpravania sa nezda, ze by to bol clovek, ktory sa tesi, ze ta uvidi. Mozno bolo par takych chvil a z nich si dva roky zila. A trpela stretmi s realitou.
No ja by som povedala, ze u takehoto ksichta nie je vylucene, ze sa ti este ozve a bude sa chciet po Silvestri vratit. Vtedy sa budes musiet rozhodnut, ci to chces prezivat znova, alebo radsej skusis pockat na niekoho, kto sa na teba bude naozaj tesit a bude s tebou rad. Dufam, ze to bude druha moznost a ze o par rokov nebudes chapat, preco si tak velmi chcela byt s tymto.

lindous
30. dec 2022

Mne to tiež príde tak, že viac ľúbiš byť zadaná ako jeho ako partnera, lebo vieš, že on ti dobrým partnerom nebol... síce žiadny vzťah nie je ideálny, vždy bude niečo fajn a niečo menej fajn, ale sama vieš, že toto ti viac bralo ako dávalo a ideš si spomienkový optimizmus...ale to je pochopiteľné... viem, že teraz je veľmi ťažké sa na to pozrieť racionálne a asi to ani nikto od teba nemôže očakávať... vyplač sa z toho, preži tie emócie, venuj čas samej sebe a ono to bude lepšie, naozaj...myslím, že takmer každý bol raz tam kde ty a žijeme... silno ti držím prsty

autor
30. dec 2022

@moonlight1210
@marianarem ja Vám dám update, ale tento sa nikdy vživote už s týmto neozve. Cítim takú zlosť, žeby som to chcela, aby som ho po tomto ponížení poslala kade ľahšie. Možno by som už bola silnejšia ako teraz. Lenže on je teraz šťastný, šťastný že konečne bez záväzku si môže užívať kamarátov a vypisovať a stetavat sa s kamarátkami. Jemu to ani nikdy nedôjde. Veď má kamosov. A najhoršie je že ja sa nato budem musieť pozerať každý deň kvôli spoločnej práci.

autor
30. dec 2022

Viem. Som zlomená a extrémne sa ľutujem, ale potrebujem to dostať von. Ďakujem za komentáre, chcem si to všetko prečítať za nejaký čas a iba sa natom zasmiať 💙

bublinka1426
30. dec 2022

kazda sme si tym presli, alebo aspon vacsina ludi. zivot ide dalej. lebo musime dalej zit. dnes sa citis na prt, zajtra zas zacne novy den s novymi zaciatkami. niektori ludia odidu, ini zas pridu do nasich zivotov. takto to chodi.

autor
30. dec 2022

A ešte všade kde pôjde, bude hovoriť otom aký bol pre neho život somnou obmedzujúci. Ako nemohol dýchať, baviť sa, žiť. Pritom to vôbec nebola pravda. Chcela som len pocítiť, že som priorita.