Poraďte, ako ďalej vo vzťahu

monikas123
22. apr 2020

Ahojte, mám 21 rokov a priateľ 20, sme spolu 5 týždňov.
Mám 6 mesačného syna, priateľ mi navrhol sa presťahovať že sa presťahuje od rodičov aj ja pretože sne málo spolu, vidíme sa raz až 2 krát do týždňa to bývame v tom istom meste.
Keď ideme von malého nechám s rodičmi, on je ešte študent ma a rok štúdia , neviem či da bude mať aj popri štúdiu čas venovať praci a hlavne nám s malým.
S kamarátkou som sa povedala lebo mi povedala aj s bývalým priateľom že robím chybu že s ním tak skoro idem.
A že robím chybu lebo in si chce užívať a nevydržím ho doma , lebo on pojde von

A ja nemôžem lebo mám syna to je pravda.
Ja sa bojím že ak ustupim z toho vzťahu tak urobil chybu, ale ak pôjdem ďalej tak sa popálim, a nechcem aby ublížil synovi .
Ešte ho ani raz nevidel a povedal že ho berie ako vlastného.
No každý hovorí väčšinou že nam dlho nedávajú, lebo on si bude chcieť užívať, a pre neho je to veľký záväzok.
S priateľom mám 5 ročný vzah , a on mi chce dobre aj malému, vidno ze mu na nás stále záleží, lenže ja neviem čo mam robit.
A co viem môj aktuálnypriateľ mal iba 13 ročné a max 16 ročný raz..mne nejde o jeho minulosť ale o to aký je teraz ku mne.
A ešte sa bojím preto že raz ked sme boli vonku mal u seba nôž, a bývalý sa bojí že ak nás zastavia policajti a nájdu to u neho bude zle že mám sa s ním porozprávať o tom čo nosí u seba.

Ze

kitycat
23. apr 2020

A zit budete z coho moja? Z lasky? Z alimentov a materskej? Ci myslis ze jeho rodicia mu prispeju na ten vas bytik by ste sli byvat sami ? Ty mas skolu dokoncenu?

Ak je toto realny prispevok tak Slovensko je v prdeli

dollyzv
23. apr 2020

@kitycat veľmi dúfam že sa deti nudia keď nemajú školu a toto naozaj není skutočne..ak je,tak zbohom svet

miadi
23. apr 2020

Ak je toto pravda.. tak teba by mali rodicia aj s babom držat v karantene aj ked uz nebude korona aspon 4 roky alebo kym nedospeješ . Lebo toto nemozes mysliet važne. Poznas chlapca nieco cez mesiac až sa snim chces niekde nastahovat. A tvoje dieta on berie ako svoje hoci ho este nevidel.. no comment

janulienka1103
23. apr 2020

Tak hore píšeš, že ste spolu 5 týždňov, nižšie, že 5 rokov. On je študent, ty na materskej a chcete spolu bývať. Z čoho chcete platiť bývanie a z čoho chcete žiť?? A nevidel ho ešte ani raz a berie ho ako svojho? Buď je toto vymyslený príspevok a písalo to nejaké dieťa čo sa nudí doma, alebo je to reálne a takýto ľudia naozaj existujú. Ak je to tá druhá možnosť, tak ďakujem pekne, rodičia nech ťa radšej držia doma a takisto ľutujem tvojho syna

katulik123
23. apr 2020

Už chápem prečo máš decko v takom veku. Bez urážky. Ale na mieste tvojich rodičov by som ti dieťa vzala za také nezodpovedne správanie. Sa spamätaj preboha. J verím že toto je zlý vtip. Lebo až tak sprostá byť verím nemôžeš.
Už len nech s nim otehotnieš a rodičom ostaneš zas na krku. Bravó.

A mal 13-16 ročne takže kriste tebe už úplne šibe? S deťmi chodil a teraz myslíš. Že bude schopný a zrazu zodpovedný sa starať k teba co spolu ste 5 týždňov?
Nie synovi neublíži veľmi lebo je malinký. Ale ani syna nepozná a už takto? Keby hlúposť kvitla tak si samí kvet

monikas123
autor
23. apr 2020

@janulienka1103 to malo byť s bývalým sme boli 5 rokov.

monikas123
autor
23. apr 2020

@miadi no a keď to myslí vážne? Hm tak čo potom ? Nemusí byť každý ako ostatný

monikas123
autor
23. apr 2020

Vy si myslíte že všetci sú rovnaký, keby to so mnou nemyslel vážne tak už tu dávno neni.
Prečo by chcel ísť so mnou bývať?
On ma miluje a verím že je dosť rozumný na to čo robí .

miadi
23. apr 2020

@monikas123 davno? Ved ho poznas iba 5tyzdnov. Ked Ta miluje aj tvoje dieta tak kam sa ponahlat? Kludne mozes pockat rok kym dostuduje dalej žit u rodičov a on potom nech dokazuje svoju lasku aj činmi. Ale ked si si nim taka ista tak naco sa tu pytas? Sup spolu do podnajmu Ved on je iny ako ostatny a ty tušim tiež.

deti95060810
23. apr 2020

Dievča moje chceš chlapa a ani pravopis si sa nenaučila... Povedz mame nech ti každé ráno nadiktuje zopár viet a môžte spolu aj prerátať zopár príkladov z matiky - aby si vedela zrátať alimenty aspoň ....😉
škola začne čochvíľa neboj sa...🙂👍

monikas123
autor
23. apr 2020

@miadi pretože už nechcem bývať u rodičov a on tiež, preto to takto bude najlepšie.

lintu
23. apr 2020

@monikas123 seriózne začnime s otázkou, z čoho si chcete ten podnájom platiť? Z čoho chcete jesť, žiť a pod?

monikas123
autor
23. apr 2020

@lintu keďže bude mať prácu popri škole a ja si nájdem niečo na doma tak sa prispôsobíme.

lintu
23. apr 2020

@monikas123 A bude ju mať isto, lebo podľa tohto to tak veľmi neznelo... "on je ešte študent ma a rok štúdia , neviem či da bude mať aj popri štúdiu čas venovať praci " To si robí bakalára, či čo študuje?

monikas123
autor
23. apr 2020

Kuchára, ale robí si už Maturitu.
Teraz pracuje v Obchode zatiaľ.. viem ze som možno naivná a neviem čo, ale keď ma kamarátky takto zradili že písali mu že nas vzťah nemá význam lebo on je nevyspelí a nevie čo všetko to odnáša to rodičovstvo.
Myslíte že to je pravda ? Že ak sa prestahujeme že ho to nebude baviť a bude chodit von a neviem čo

h2
23. apr 2020

Písal sem pred pár týždňami nejaký chlap, podľa všetkého ten Tvoj bývalý. Ale neviem sa zbaviť pocitu, že to zase píše on, len si založil ženský nick a píše akože z pohľadu svojej expriateľky...

3petka
23. apr 2020

@monikas123 jasne že bude chodiť von, čo si myslíš že keď budete spolu bývať tak jeho osobný život sa skončil? A neviem ale milovať niekoho po 5 týždňoch a to ste spolu sporadicky a ešte dokonca neviedel
ani tvoje dieťa a nemal ani tu možnosť s ním byt a zistiť ako to s deťmi chodí...

judar
23. apr 2020

Boze ako ale len moze byt niekto takto naivne sprosty ...uprimne radsej daj tomu mlademu kucharovi svaty pokoj a chod si vlastnou cestou a nie ze byt spolu nespolu 5 tyzdnov jeden dva dni cez tyzden spolu teda potom ste spolu 5 az 10 dni :D a este ktomu decko ani nevidel...a uz sa sackovat s mladsim do podnajmu...a pochybujem ze dokaze popri mature zarobit na najom nieto este jedlo a ine vydaje plus aj tvoj uraceny krk

miadi
23. apr 2020

@h2 aaaa to bude ten isty clovek co mal akoze okolo 40 a dieta s 20kou ktora si dala urobit kozy v zlavomate ci kde a boli zle a trebalo to opravit no on uz jej na to nedal a sla potom od neho prec a najprv tu pisala “ona” a potom “on” 🤪zachvilku tu bude pisat aj tento 20r kuchàr. Ze Strasne miluje 21r slobodnu mamičku chcel by snou žit no jej ex ju odhovàra.

katrin1394
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirro
23. apr 2020

@monikas123 to ako vážne? Veď choď do podnájmu, a uvidíš ako sa mladému zapáči hra na otecka... dávam tomu pár týždňov, ty,dieťa,on, bez peňazí, zodpovednosť a záver bude podobný príspevok v zmysle "tak som ho ľúbila čakám s ním dieťa a on ma nechal...." Ale pobavilo. Študuje. A syna berie ako vlastného...

lenuliatko84
23. apr 2020

Jaj toto iste nie je realita a ak je je tak u nejakej esmeraldy na luniku

veronikaszabova
23. apr 2020

@h2 ze??? Uplne ten isty trapny text

punka24
23. apr 2020

@monikas123 ja mám 20 a dieťa a myslela som si že žena počas tehotenstva alebo minimálne aspoň po porode nejako dospeje... ale prepáč že to hovorím no toto zrejme nie je tvoj prípad ak toto myslíš vážne... ty sa teraz sústreď na seba a dieťa a nie taký vzťah čo je ešte v plienkach riešiš a chceš ho posunúť vyššie... ešte nevieš aký ten chalan je... aj takýto chalani vedia dospieť viac než iní kt. majú aj 30... ale on má ešte školu, nikdy nemal žiadne také záväzky, tvoje dieťa sa s ním nestretlo ani... taký šok chceš babu spraviť len preto lebo nevydržiš byť chvíľku sama... ako dievča trochu zodpovednosti maj... ja nehovorím že je zlé mať vzťah ale kúsok brzdi lebo je vysoká šanca že sa tak popališ že sa z toho budeš ťažko spamätávať.... a čo sa týka peňazí tak to hádam ani riešiť nemusíme veďto je likvidačná situácia...
Pochybujem že je tento pripevok real, ale ak hej tak je to smutné...

ivca88
23. apr 2020

Pane bože, čo si za matku keď a flakas po vonku a zhanas chlapov a máš doma malé decko čo ti strážia rodičia ???
Dospej už !
Jediný chlap čo ta ma trápiť je tvoj syn

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona232323
23. apr 2020

@monikas123 Po prečítaní tohto príspevku som prišla o rozum, ďakujem.🙈😂😂

lobic
23. apr 2020

@simona232323 nielen ty. Ja som si to musela dvakrat precitat, ze ci toto proste mysli ozaj vazne, nechapem az niekedy, coho su niektore zeny schopne.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz