Prečo niektorí ľudia nepočúvajú/prehliadajú?

8. feb 2024

Prečo niektorí ľudia nepočúvajú/prehliadajú? A to ani nemyslím cudzích ale skôr bližších ľudí, ja som skôr introvert, nie každému sadne moja povaha chápem ale zase netáram blbosti ale snažím sa hovorit k veci, možno mám iný zmysel pre humor, snažím sa byt mila, vsak normalne zapajat sa do rozhovorov pokial mam k teme co povedat ale mne to pride pri podaktorich ludoch ako keby som ani nič nepovedala, ci som vážne taka nezaujimava, nudna, no tym padom si vážne niekedy pripadám divná ako keby som prišla neviem odkiaľ 😃 (nič nesílim) ja si rada vypočujem kamarátov, blizsiu rodinu

janulka1802
8. feb 2024

Lebo ozaj počúvať vie málokto.

caray
8. feb 2024

neviem, akosi som stale nepochopila pointu prispevku 😀 si mila, ale ludia nepocuvaju a prehliadaju. a co si tym vlastne chcela povedat? a za co hanbis, ked toto pises anonymne? 😀 no nerozumiem tomu akosi, nech sa snazim ako viem.

kapanek1
8. feb 2024

Ja si myslim ze ich to nezaujima. Mojej mame aj viac krat poviem a potom sa ma zas na to iste opyta.

barbora0308
8. feb 2024

Moja mama je presne taky typ cloveka 😮‍💨. Ona je schopna sa nieco spytat a odpoved uz bud odignoruje alebo si to ani nevypocuje 😅 ... Skusali sme jej to cela rodina uz x krat vysvetlit, ze je to strasne neprijemne a jednak neslusne. Ona tvrdi, ze to nerobi 🤷🤦. Pritom je to fakt extrem...hovorim jej nieco, ona bud povie iba "Aha" a ide si svoje alebo zacne rozpravat o niecom inom...najhorsie je, ked sa ma potom pyta 100x na tu istu vec iba preto, lebo nepocuvala a potom je schopna popriet, ze sme sa vobec o tom bavili.

januska12323
8. feb 2024

Nerozumiem čo riešiš, niečo povieš a nikoho to nezaujíma? No a čo.

reanda
8. feb 2024

s takymi sa ani nesnaz komunikovat.. nestoji to za to.. a nie je to tvoja chyba

reanda
8. feb 2024

a nemysli si, ze sa to deje iba tebe.. ty si to iba viac vsimas, lebo ti na tom zalezi, zalezi ti na komunikacii s pochopenim.. su ludia, ktorym je to jedno, ako vidis aj z prispevkov vyssie 😀 .. takym staci, ze rozpravaju, ci to aj niekoho zaujima, alebo to pochopil, ani nevnimaju 😀

janulka1802
8. feb 2024

@reanda si to vystihla. Úplne s Tebou súhlasím.

autor
8. feb 2024

@reanda aj ja poznám také typy tam sa o kontakt ani nesnažím, skor pri urcitych ludoch sa snazim s nimi dobre vychadzat akurát mi napadá jedno že su to take tie typy ktoré keď sa s tebou nemusia rozpravat tak sa nerozpravaju a tak rozmyslam že ci som aj tu na chybe ja…no skor ma štve ze toto sa týka ludi u ktorych som si myslela že budeme vychadzat v pohode

canany
8. feb 2024

@barbora0308 tuto ju musim obhajit trosku. Mam to podobne, ja ked sa uplne nesustredim som na tom rovnako. Nie je to cielene, ze nepocuvam naschval, ale v hlave riesim milion veci. Potom sa stane, ze sa spytam na to iste.
Ked som so znamymi snazim sa to vypustit a pocuvat ich, ale kazdu chvilu pride dieta vyrusi nas a uz je konverzacia narusena.
Na pocuvanie a konverzaciu treba klud a pohodu a podla mna je to aj dobou. Kazdy nieco riesi v hlave, musi nakupit, musi deti poriesit, ich skolske veci, pracu, financie atd.