Zoznamky - lajkovanie verzus písanie správ

peto_9
14. apr 2024

Na zoznamkách zvyčajne máme možnosť niekoho lajknúť alebo napísať správu.

Ja som sa zvyčajne snažil byť kreatívny a napísať niečo zaujímavé alebo relevantné k fotkám, avšak dosť rýchlo ma to omrzí, keď po desiatom profile mi nikto neodpíše. Či už moja správa bola nudná, profil je neaktívny alebo proste som ich nezaujal, to netuším, ale rozhodne iba lajkovať je jednoduhšie.

Rád by som si teda prečítal skúsenosti žien, ale aj mužov, čo podľa vášho názoru viacej funguje. Lajkovať väčšie množstvo profilov, alebo sa predsa snažiť radšej zaujať prvou správou a tým pádom osloviť menej ľudí?

drake122
14. apr 2024

Ani jedno nebude fungovať na internetovej zoznamke ak si škaredý na fotkách...

lindous
14. apr 2024

Určite aj napísať, nemusí to byť najoriginálnejšie na svete, konkrétna otázka k niečomu čo je v profile je fajn… ale málo ktorá žena napíše ako prvá, aj keď je tam match, lebo proste nemusí, niekto kto jej napíše sa nájde…

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@peto_9 za mňa lajk znamená, že sa ti páči, čo som pridala, ako vyzerám...komentar verejný beriem tak isto. Súkromné konverzácie si vyberám. Vlastne už nie, už nechodím na zoznamky ani nikde neuvernujem nič zo súkromia ani seba. V minulosti pre mňa nemalo žiadnu cenu keď mi niekto okomentoval fotku, alebo sal paci sa mi. Kým ma priamo neoslovil a neprejavil záujem.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
14. apr 2024

@peto_9 zoznamky uz stratili svoj zmysel a ludia si tam skor chodia liecit komplexy asi. Na pokeci ked som nejakej napisal, tak bud bez odpovede, alebo mala ine umysli ako ja (a ake prezentovala v profile), alebo uplne neaktualuzovany profil od zalozenia maju, pripadbe ta rovno odpisu, ze si tam pridlho (vyse 10 rokov) a ti neveria a blabla ... Fotky ani nema zmysel si niekde davat, polka profilov ich nema realne, niektore dokonca ti poslu falosnu fotku a tvrdia, ze je ich ...
Ak skusas ine (platene) zoznamky, je to to iste, len v inom kabate. Stretnut teda takto cez siet niekoho na zdielanie hobby, priatelenie, alebo vaznu znamost je takmer na urovni mozni vyhry v sportke. 😁

peto_9
autor
14. apr 2024

Ďakujem za odpovede. Nie som si teda úplne istý čo je odpoveď k mojej otázke. Slečny píšu, že radšej preferujú keď dostanú osobnú správu, než len lajk. Predpokladám, že to asi preto, že ich zvyčajne dostávajú hromadu, tak to stráca svoje čaro 😅

Páni zase píšu, že skôr sa len spoliehať na dobrý profil a čakať na záujem z opačnej strany, alebo rovno sa na to vykašlať 😂 Moje predošlé skúsenosti boli, že buď som dostal občas nejaký lajk, ale zvyčajne to bol jasný scam (ženy z Indie, Brazílie a pod.) alebo mi nebola žiaľ sympatická. Reakciu na moje správy som dostal iba na Pokeci a na FB zozname, ale aj to rýchlo vyhasli, lebo sme nemali moc spoločných záujmov, alebo ako @egonsk písal - mali iné úmysli (friend with benefits).

Ľahko sa povie, že radšej hladať vo svete ako takto cez internet, ale keď človek nemá priateľov ako ja, tak je to dosť náročné. Skúšal som turistické kluby (tam sú zvyčajne postarší ľudia 50+), chodiť na eventy alebo miesta, kde sú ľudia a začal som aj chodiť do posilky (ale to mi skôr pomáha na zdraví a zlepšovaní sebavedomia), ale všade mám pocit, že každý sa venuje len sebe a svojej skupinke. Čiže neviem ako sa im vôbec prihovoriť, nie som až natoľko extrovert, aby mi to išlo prirodzene. Pár krát som aj skúsil, ale vždy je to len pár prehodených viet a tam to skončilo.

lucylaw
14. apr 2024

@peto_9 Takto ti poviem,pred pár dňami som sa bohužiaľ znovu zaregistrovala na Badoo,mám tam písaných 99+ likov a napísalo mi z toho všetkého možno do 10 mužov,aj to väčšinou zakapalo už po pár správach,keď som zistila,že sa dotyčný ani nič nepýta a len odpovedá na moje otázky 🤦🏻‍♀️Pre mňa počet lajkov čo mám vôbec nič neznamená,keď mi nikto z tých ľudí nenapíše,takže radšej 1,čo mi napíše niečo normálne a osobné a bude aj rozvíjať konverzáciu ako keby som mala 500 likov..

rasken10
14. apr 2024

@lucylaw Ale ak ti chce muž napísať musí zaplatiť,tam je prekážka.

peto_9
autor
14. apr 2024

Kokso, to je skutočne deň a noc rozdiel medzi skúsenosťou muža a ženy na zoznamke. Zo všetkých zoznamiek čo som skúsil, s Badoo som mal najhoršiu skúsenosť. Dlho som tam nevydržal. Apka ti tvrdí, že ťa niekto lajkol (v prípade muža si rád ako sú to 2-3 lajky) a keď som si teda zaplatil ich predražený premium, tak vysvitlo, že sú to falošné profily. Potom už odrazu lajky nechodili. Dosť možné, že sa môj profil ani nikomu neukazoval.

No a keď povieš, že dostaneš 99+ lajkov za pár dní, tak to potom vážne nemá zmysel lajkovať 😔 Je to skutočne boj medzi chlapmi o tie baby na zoznamkách haha 😀

drake122
14. apr 2024

Na zoznamkách je veľký nepomer, 80 percent chlapov a 15 percent žien, zvyšok sú umelé profily, podvody apod. Ak nie si z tých 80 percent chlapov v niečom extra zaujímavý, budú ťa mať na háku. Preto radšej isť na to osobne a osloviť v reálnom svete.

lucylaw
14. apr 2024

@rasken10 Ale ak je tam zhoda,resp.vzájomná sympatia,tak vtedy nemusí,či?

lucylaw
14. apr 2024

@peto_9 No tých 99+ likov som mala hneď v prvý deň a nemám pocit,že by sa o mna niekto bil 🤣 napriek tomu,že tam mám aj zhody..Ja už tie Zoznamky beriem úplne s rezervou,nič dobré mi zatiaľ nepriniesli..

sevrin
14. apr 2024

Moja osobná skúsenosť, zoznamky sú nonsens a strata času. V reálnom živote sú výrazne vyššie šance sa s niekým zoznámiť, ideálne v nejakej partii, lebo ten pozná toho, ten tú, tá tú a postupne sa to nabalí tak, že skôr či neskôr sa niekto pritrafí na viac ako len pár dristov o tom ako sa máš a čo práve robíš.

kristiii
14. apr 2024

@peto_9 za ženské osadenstvo ti poviem, že lajky ma nezaujímajú, reagujem na slušné správy.

peto_9
autor
14. apr 2024

Super info, ďakujem dámy a páni. Každopádne mi to dáva novú perspektívu na veci, čo som sa dnes dozvedel.

libertz
15. apr 2024

@lucylaw nezalezi natom kolko mas likes... ale kolko mas matchov. Ked ti chalani nemaju s tebou match nemozu ti napisat ale len liknut. Jedine zeby si zaplatili ale to vacsina nerobi.

libertz
15. apr 2024

@peto_9 pokial niesi vyzorovo top 20% si tam ani nepipnes. Je uplne jedno co mas v popise

domkakvet
15. apr 2024

@lucylaw tak si skuste tuto s autorom temy obaja popisat a mozno bude problem vyrieseny 😀