Ľudia na zoznamke

21. okt 2022

Myslíte, že na zoznamke sú "horší" ľudia ako v reálnom živote? Mám názory okolia najmä také, že zoznámenie treba nechať na náhodu a proste čakať, lebo nikto normálny by predsa na zoznamku nešiel.

janickacrazy
21. okt 2022

Je pravda, že na zoznamkách sú všelijakí ľudia, presne takí, ktorých stretneš aj na ulici. Ja som tiež bola skeptická, ale mám dve kamošky, ktoré si cez zoznamku našli svojich manželov, tak som to riskla a oplatilo sa. Inak by sme sa s mužom asi nikdy nestretli, aj ked sme bývali pár km od seba.

ada_alica
21. okt 2022

Sú tam presne takí ako na ulici, nikdy nevieš na čo narazis, poloz si sama sebe otázku s koľkými nezadanymi mužmi si sa zoznámila za posledný rok napríklad? A máš odpoveď či ísť alebo neísť na zoznamku 😉

autor
21. okt 2022

Ja som tiež toho názoru, že sú tam muži rovnakí ako inde. A tiež tam som a nepovažujem sa za nič horšie, aj keď možno som malo spolocenska, ak mám ísť niekam sama.

tomikejt
21. okt 2022

Ale čoby. Sú tam aj magori, aj normálni.presne ako v bežnom živote. Moja kamoška si tam našla priateľa, už spolu aj bývajú. A obidvaja sú úplne super ľudia. Ale sama povedala, že kým našla tohto, natrafila tam na kedajake exempláre.

sima338
21. okt 2022

Tiež zoznamky takto nesúdim. Ako na zoznamkách, tak aj v reálnom živote sú ako normálni ľudia, tak aj hlupáci a mimo. Hovorím ako o mužoch, tak aj ženách.

evkamotka
21. okt 2022

Aj ja aj kamosky mame manzelov zo zoznamky. Vsetko slusni vzdelani a pekni muzi

gertrudaosem
21. okt 2022

@evkamotka tak vy ste všetky ako super pochodili, slušní, vzdelaní a pekni 👍 mať vaše šťastie...

viszateres
19. dec 2022

ahoj

morgane1975
11. mar 2024

Moj brat sa takto zoznamil s jednou mrochtou ktora bleskurychle otehotnela a ako mi s obrovskym bachorom zahlasila ze « chvalabohu » ze to stihla do 40. Leniva ako vos, brat si bûcha hlavu o stenu. Aj take su internetove znamosti