Berú to muži ako zúfalstvo?

30. dec 2021

Ako to podla vas muzi, ktori sa o vas zaujimaju, vnimaju ak zena nemala dlhsie sex? Neberu to ako nejake zufalstvo, ze je na ocot? Obcas mam totiz pocit, ze niektori to beru, ze zena nestoji pomaly za nic ak je slobodna a nema milenca. V mojom okoli vela mladych zien aj ked nemaju vztah, tak maju aspon partnera na sex, ale ja to tak necitim. Obcas si vsak pred muzmi pripadam divne, ak to naznacia, ci niekoho mam v tejto oblasti a ja odpoviem, ze nie.

0silvia0
30. dec 2021

mozno sa ti tych par muzov na koni ozve a da svoj pohlad...

kittykat22
30. dec 2021

Tvojou ulohou je najst jedneho muza pre zivot. Jedneho. Preco pausalizujes co chcu muzi vseobecne? Nie je to jedno? Najdi si muza ktory si ta bude vazit a mat ta rad, preto aka si a ake hodnoty vyznavas. 100 ludi, 100 chuti.

sylvester01
30. dec 2021

moj nazor na to je asi takyto nekupil som dom na to aby som tu koli sexu striedal stetky do mojho domu dojde len ta jedna kera tu ostane ako pani domu , tez nemam kamaratku na sex mam zdrave ruky,a nehabim sa za to som normalny pohode chjlap. u mna ze nestriedas je to pohode, kto tvrdi ze som nenormalny tak len preto ze on sam to ma take ako ja.

jbakos
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sylvester01
30. dec 2021

@jbakos presne tak

gleep1
30. dec 2021

Pochybujem že berú ako zúfalstvo to keď nemáš sex z vlastnej vole. Skôr ta berú tak že nie si kurva ako každá druha v dnešnej dobe.
Ako zúfalstvo určite berú keď si hnusná a nikto,vrátane nich, by ta nechcel.

Neviem ale v akej spoločnosti sa pohybuješ. Verim tomu že je nejaka “intelektuálna” veľmi jednoduchá skupina ktorá by to mohla považovať za zúfalstvo.

jana_eyre_2
30. dec 2021

Absolútne by som sa k takýmto veciam nijako.nevyjadrovala, a pokladám za drzosť ak by sa ma na to ktosi pýtal.. je to súkromná intímna vec..

retatka
30. dec 2021

Zrejme to nie su chlapi,,na úrovni,,ktorí toto považujú za zúfalstvo.Chlap s morálnymi hodnotami na mieste ,by nikdy takú ženu nepovažoval za zúfalú.Zrejme sa pohybuješ v nesprávnej spoločnosti.

andreatytler
30. dec 2021

Pripnem sa a rada si vypocujem nazory muzov.
Myslim ze chlap co ti da najavo ze zena bez milenca za vela nestoji, ta chce len za milenku. Ak chce seriozny vztah, tak sa mu bude skor pacit ze nemas nezavaznych milencov.

bloger
30. dec 2021

Sex patrí jednoducho iba do manželstva. Vôbec to tak neberiem a ženy si vážim.

kitycat
30. dec 2021

Nie je tvojou povinnostou inzerovat kedy si mala podledny koitus

elizabet173
30. dec 2021

ty všetkým mužom vo svojom okolí referuješ, ako dlho si nemala sex?

tykat
30. dec 2021

Ked si chcu hlavne vrznut a neviazat sa tak to je lahsie s nejakou co ma partnerov na sex.
Ak niekto hlada trvaly vztah tak sa potesi ze zena nema partnerov len na sex.

tosomja
30. dec 2021

To by som už bola aká zúfalá, keby som sa chválila len mužmi na sex?? Ved by som sa hanbila. Sexuje len s partnerom s ktorým plánujem byť, spoznávať sa, nie aby som zaplnila dieru od zúfalstva, len aby druhý nepovedal, že nikoho nemám ... co koho do toho, čo ja robím a s kým

pa3q
30. dec 2021

Prečo by to malo byť zúfalstvo?? Každý koná podľa svojho uváženia. Každý sám za seba rozhoduje za to aký chce mať život.

petamich
30. dec 2021

uprimne neviem co to je za chlapa, ktory sa ma spyta takuto intimnu vec - to akoze na rande sa ta spyta, ci aktualne s niekym spis? wtf? jednak je ho do toho nic a jednak by som si o takom pomyslela svoje a na druhe rande by som rozhodne nesla 🤷‍♀️

greywolf
30. dec 2021

Keby hladam zenu na vztah vyhovovalo by mi ze nemala dlhsie sex. 1) nieje lahka 2) ma sa na co tesit 3) viem ze na sex potrebuje city . Takze za mna by to bolo plus.

madeline1
30. dec 2021

Nie

bennn
30. dec 2021

Pre niektorych to určite pôsobí divne, pretože oni žijú alebo sa zaujímajú o iný život. A preto že doba je taká aká je, moderná, kde v podstate hlavne pre ženy nie je problém si niekoho nájsť. (len potom o čom to je, keď ich vnímajú len ako ďalšieho, ako číslo... )

Je to preto, lebo sa to už viac menej očakáva a predpokladá. Niekto takú informáciu berie negatívne, niekto pozitívne v jadru veci. Ale myslím že všeobecne negatívne to berú z pohľadu toho, že pravdepodobne nemáš žiadnu chuť na to, čiže pokiaľ to nejaký potenciálny nápadník má v úmysle, pričom to tak väčšinou keď je človek pre niekoho atraktívny býva, že to má v úmysle, z jednej či druhej strany, tak ho to môže negatívne naladiť. Taký mínusový bod. To by si mala vysvetliť, svoj postoj k tomu, a vyvrátiť toto tvrdenie, že by s tebou, bol ochudobnený o toto, a že na to ani nemyslíš.

Osobne si myslím, že čisto to, že niekto nemal pohlavny styk, keď je nezadaný dlhšiu dobu, chlapi neberú negatívne.

hopsadobrandejsa
31. dec 2021

Podla mna spolocnost viac sudi muzov ako zeny v tomto cize na tvojom mieste by som to velmi neriesil.

Su ludia ktori dokazu mat nezavazny sex a su ludia ktori potrebuju citit akesi spojenie s partnerom aby ten sex mali resp. aby si ho uzili.

Oba pripady su uplne v pohode, musis proste akceptovat realitu, ze patris do skupiny ludi ktori nevyhnutne nepreferuju nezavazny sex.

Ak by si sex chcela mat, urcite by si nasla sexuchtiveho chlapa na vyplnenie kratkych chvil.

brembo
31. dec 2021

ako to može vnímat muž.No skor pozitívne,potom si taku ženu váži viac,omnoho viac.

1sally12
31. dec 2021

@brembo alebo skôr za divnú, ako som zažila vo viacerých prípadoch...Ktovie kde sú tí pozitívne vnímajúci🤔

brembo
1. jan 2022

tak ja taku ženu by som si určite viacej vážil,než taku,po ktorej by prešiel celý okres. A ja to nepovažujem za zufalstvo,práve naopak.

soldi
1. jan 2022

@brembo cez zenu nemusi “prejst cely okres” vacsina zien ma jedneho dlhodobeho milenca, zeny muzov v posteli nerady striedaju. Len potom sa vacsinou zamilujeme 😀

gleep1
1. jan 2022

@soldi ja som asi z divného okresu, ale nepoznám ani jednu ktorá je nezadaná a ma dlhodobého milenca. Take ktoré sú zadané a maju dlhodobého milenca ale poznám 😀

soldi
1. jan 2022

@gleep1 ja som asi tiez z divneho okresu, ale nepoznam ziadnu(okrem seba) co ma milenca 😀

brembo
2. jan 2022

@soldi nesud podla seba ostatné. To že ty máš alebo nemáš 1 milenca ešte neznamená,že všetky to tak maju.

soldi
2. jan 2022

@brembo vychadzam skor z toho ze psychika zeny pracuje inak ako psychika muza a vacsina zien k sexu potrebuje aspon nejake city, ci naklonnost, co nie je pri jednorazovkach realne. Samozrejme ze sa najdu aj vynimky, o to sa hadat nemienim 🙂

brembo
2. jan 2022

@soldi u niektorých žien tá láska vychádza z lásky k ku kontu 🙂

soldi
2. jan 2022

@brembo a niektori chlapi to iba vitaju a vyhladavaju, ked najdu taku zenu 🙂