Chorý vzťah

olgaa123
13. mar 2023

Mam vyse 3 rokov frajera, ktory pocas tych 3 rokov uz mal po mne asi 7 inych zien a to vzdy ked sme sa moc pohadali alebo rozisli na mesiac alebo dva mesiace, tak on si vzdy velmi rychlo nasiel inu a napriek tomu mi hovori ze lubi len mna a chce rodinu so mnou🤦🏼‍♀️
Ked sa velmi hadame, tak je strasne agresivny, krici, spinavo mi nadava a par krat sa stalo ze ma silno udrel po hlave. Ked sa udobrime, tak ako keby sa nic nestalo, pusinkuje ma a hovori ze ma lubi. Spolu nebyvame,on ma velmi maly byt a casto prespavam u neho a on vyzaduje aby som mu umyvala riady a varila obcas, ja nemam problem obcas nieco navarit ale ked mi povie ze mam ist sama do obchodu aj nakupit suroviny na to, tak mi to pride trosku drze :/ a on mi na to hovori/vycita, ze on ma casto vyvaza autom domov.
Ked niekam ideme , tak mam pocit ze strasne na mne setri, vela krat povie ze “teraz pozyvas ty” a to ked ideme do kina alebo sa najest alebo na drink.
Mam pocit ze ma len vyuziva a nikdy ma ani nelubil a mozno ani nevie co je to laska ale napriek tomu neviem sa odputat a odist :(
Mal niekto takuto skusenost?

mimi3008
13. mar 2023

@olgaa123 ak to nie je len zly vtip, tak prepac, ale po lopate to napisem, nemas ziadnu sebauctu, ked si s nim. A nie, toto nie je laska. On ta 7x podviedol a ty si stale s nim???????!!!!

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
13. mar 2023

Nie este mà nikto neudrel a vobec nie po hlave. Si si ista ze nemas trvale nasledky? Byt s takym chrunom ak si mala nejaky rozum uz ho z teba vytlkol. A ty si myslis, ze toto je laska ?

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
13. mar 2023

@olgaa123 Spamataj sa ved sama vidis,ze je to totalne zly vztah. Takto sa chlap nesmie spravat k zene. Nelubi ta,len ta vie recami opantat. Vyuziva ta a zneuziva. Preco ta tesi byt zneuzivanou? A do buducna si na chlapoch vsimaj ako sa spravaju v hadkach. Tam sa ukaze povaha a charakter cloveka. Ale dovtedy,kym si budes hladat partnera,musis ostat sama nejaky cas a dat sa dokopy. Naucit sa mat rada. Pokial to neurobis,tak vzdy natrafis na takyto typ chlapa.

miadi
13. mar 2023

@lucas1981 tak ci tak to bude nejaka diagnoza. Lepsie keby sa len niekto nudil.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elmivelmi
13. mar 2023

@olgaa123 a co sa ti na nom paci?Z tych vlastnoti,co opisujes by mi zle bolo.Odporny chlap.

0silvia0
13. mar 2023

@olgaa123 no fuj, to je ale odporny buran. A ty si asi velmi naivnucka a hlupucka, ked takemuto buranovi robis handru. Si mala nejake tazke detstvo bez lasky a porozumenia, ked ti je dobry aj takyto zmrd?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
13. mar 2023

@olgaa123 tak uz ked si 3 roky vydrzala tento pristup tak to s nim uz nejako doklepes, sak pohoda. Hlavne, ze lubi len teba.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
13. mar 2023

Super vztah, dufam, ze uz pracujete aj na detoch.

som_realistka
13. mar 2023

@olgaa123 ak si tu nerobíš zo všetkých srandu, tak máš veľmi divný pohľad na svet. Tento vzťah-nevzťahuje treba ukončiť, okamžite. Spáliť mosty.

bibina32
13. mar 2023

@olgaa123 Stačilo mi prečítať, podviedol a udrel. Máš pravdu neľúbi ťa, iba VYUŽÍVA. Človek, ktorý ľúbi, nepodvádza, nebije a neuráža. Hneď by som mu napísala sms, že s ním končím. Všade si ho zablokovala a viac sa s ním nestretla. A už vôbec nie dať s ním znovu dokopy. Sú chlapi, čo si ženy vážia, nie je on jediný na svete. Držím palce, až sa s tým blbcom hneď rozídeš a nájdeš si normálneho chlapa.

marianarem
13. mar 2023

@elizabet173
@zoro9836 Netvrdim, ze nie je vymyslene, ale nemusi byt. Zial ja som osobne videla zeny, ktore dlhe roky zotrvavali v totalne nefunkcnych vztahich, kde sa chlap k nim spraval hrozne. Uz len sucasna priatelka mojho svokra alkoholika. Ta mala otca alkoholika, prveho muza alkoholika a teraz ma aj mojho svokra. Svokor je uz v hroznom stave, ani ako kamarat neni uz pouzitelny a ona mu stale este chodi pomahat s domacnostou a sem tam idu von. Aj kamoska mala taketo divne vztahy. Raz som sa jej pytala, preco s jednym je a vraj "ale ved keby nebol egocentricky, arogantny a nemenil stale nazor na to ci mna chce", tak by bol uplne auper 🙂

svetlonos
13. mar 2023

@zoro9836
naozaj neveris? Nezijes potom v realite. Toto byva na dennom poriadku u mnohych, chore ale je to tak. To, ze u teba to neprichadza ani v divom sne do uvahy, je jedna vec. No v takychto pripadoch - podla seba sudim teba- ozaj neplati. Staci ti nizke sebavedomie ci zla situacia atd. a clovak necha na sebe orat.

aaadkaaa
13. mar 2023

Zeny, by ste sa cudovali, ale moze to byt pravda...mam taku znamu. Ma vlastny byt, pracu, financie a chlapa, co ju mlati ako zito, ziarli ako pes a neplati jej ani len najom a potraviny....ale ona ho taaaak luuuubi. Raz sa uz jej kamaratke podarilo vystahovat ho, ked ju o to poprosila, ale do mesiaca bol naspat a lubia sa dalej....ziadne spolocne zavazky, deti, hypoteky ani nic a ona aj tak drzi ako hluchy dvere 😑

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
13. mar 2023

@olgaa123
Kolko mas rokov, 20 aje to prvy blb s ktorym mas akoze vztah?
Zober si 2 tyzdne/ mesiac volno. Odid niekde prec. A rozmyslaj! Ani jediny pekny moment s nim totiz nie je hoden aby si s nim bola co i len minutu dlhsie.
Mala som priatela, nemal problem zaplatit mi oblecenie za 700€ a viac. Vecere obedy platil tiez. Rano mi z obchodu vedel doniest kvety a ranajky do postele. Bol to ten najhlbsi vztah aky som zazila aj po citovej stranke. Avsak boli v nom ine aspekty a utajena dg, ktore pre mna neboli napriek vsetkemu peknemu zlucitelne s prijemnym zivotom. Rozisla som sa s nim. Ale keby som vedela ty ty, zema 7x podviedol? Uz raz by stacilo a bola by som rychlo prec.

gabika0825
13. mar 2023

@olgaa123 Toto je sranda nie? Nie je to reálne dúfam. Ak áno tak dievča máš veľký problém keď toto berieš ako nejaký vzťah. A radim ti aby si sa od neho hned odmotala lebo nedopadnes dobre

svetlonos
13. mar 2023

@zoro9836
Tak odmysli tvoju sudnost a odhod ruzove okuliare. Deje sa to bezne. Autorka ma odpozorovane zle vzorce správania sa, zial.

simona1306
13. mar 2023

@svetlonos deje sa to .... sama som bola v takomto podobnom vztahu vyse 2 rokoch, kde ma partner mlatil ako zito .... vedela som, ze musim odist, ale ten strach ze co bude potom.bol vacsi .....

@olgaa123 ..... prosim ta, odidi z toho vztahu,chapem, ze to nie je jednoduche, ale nic ti to do zivota neprinesie a brzdis iba samu seba ..

olgaa123
autor
13. mar 2023

@mimi3008 no zevraj to bolo vzdy vtedy ked sme sa rozisli, tak on hned mal ine

olgaa123
autor
13. mar 2023

@lucas1981 ma stastie? Akoze to je vsetko spravne? Co on robi ? 😂

basulaak
13. mar 2023

@olgaa123 ak je to pravda tak on je ten zly a ty si ta hlupa. Zial poviem len, tak ti treba ked nepoznas svoju vlastnu hodnotu. Zasluzis si takeho.