Čisto sexuálny partner mi začal hovoriť o dieťati

22. apr 2021

Čaute ženy.. ako by ste reagovali keby Vám váš čisto sexuálny partner hovoril o tom ako chce s vami dieťa a podobne? Mame na to vek (27 a 31). Moc sa tu nechcem rozpisovať ale skratka ide o to že ja som po rozchode cca rok a nemám chut na vzťah samozrejme, venujem sa teraz sebe a svojmu rozvoju, niekoho na noc som si našla veď čo je na tom zle. Môj s. Partner má veľa prace robí na vysokom poste a na vzťah nemá čas. Čiže nám to takto doteraz klapalo až kým sme minule nemali debatu a začal mi hovoriť ako by si prial somnou dieťa, že keď raz spolu budeme spať dá to do mna a podobne reči. Mame spolu “vzťah” už asi 8-9 mesiacov. Nikdy nebola reč o tom že by sme to nejak posunuli ďalej. Preto som v šoku. Ako by ste reagovali? Ja som mu na to povedala že či sa zblaznil alebo čo ale on to myslel smrtelne vážne. Odvtedy mi stále aj píše veci okolo dieťaťa a podobne.

janetinka27
22. apr 2021

no vsak sa rozhodni ako ty chces. ak chces s nim dieta, tak s nim ostan, ak nechces, tak to ukonci, lebo ti ho urobi.

luckalukas_1
22. apr 2021

predpokladam ze sa ako dospela zena chranis pred nechcenym otehotnenim, bud beries HAK ty, alebo pouzivate kondom, takze by som sa toho nebala
ak si nezodpovedna a nechranis sa, tak tl s nim ukonci lebo ti dieta urobi...

ivca88
22. apr 2021

To sa pýtaš vážne ?
Ja by som mu oznámila, že nie som žiadna chodiaca maternica, ktorej môže dať dieťa a potom sa na ňu kašľať, lebo ma veľa práce.
Ale ak ty túžiš byť sama s dieťaťom, tak je to tvoje rozhodnutie.
Ja som si otca pre svoje deti vybrala viac než starostlivo, aby mali moje deti tatina, ktorý ich miluje nadovšetko na svete a vždy pri nich bude stáť.
Toto som si priala pre svoje deti.
Nie akéhosi inseminatora...

Takže ak chce s tebou dieťa, tak jedine, že ťa má skutočne rád a chce ta celú, ako svoju ženu..
Inak by som mu ukázala prostredník so slovami ,,adios amigos "..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
22. apr 2021

No v prvom rade nemyslím, že je to čisto sexuálny partner. Ja som mala v minulosti sexuálneho partnera, keď som bola single (keďže sex potrebujem), ale on prišiel 3x do týždňa, zasexovali sme si a išiel domov. Žiadne vykecávačky. Toto čo ty popisuješ a ako to popisuješ, to určite nie je čisto sexuálny partner. Ale hlavne sorry teraz, ale niekto, kto je tak primitívny, že ti povie, že to do teba dá (bez toho, aby ste na tom boli dohodnutí), s takým by som ani len nespala, nieto premýšľala nad niečím vážnejším.

22abigail22
22. apr 2021

Povedať mu, že VY dieťa NECHCETE. Vysvetliť mu, že ho neberiete ako "životného partnera" ale iba ako milenca/priateľa s výhodami lebo zrejme si vás vzťah" začal brať inak ako vy.
Pokiaľ nepochopí a bude stále točiť okolo dieťaťa, rozlúčiť sa s ním a môžete hľadať niekoho nového. 🙂

karolinakr
22. apr 2021

Chlapi toho nakecaju a ked sa stane, skutek utek.Vy ste neni v oficialnom vztahu,kludne to može zapriet, keby k niečomu došlo, či sa nestýkaš s inym atď..
Keby ho vážne planoval, ťa pozve byvať k nemu, nie?
Či uvidime, či sa zadarí a potom si poraď sama, hoci si ho ty nechcela.

hopsadobrandejsa
22. apr 2021

Tak na toto by som si daval pozor teda....

Nemat diskusiu o spolocnej buducnosti a tvrdit zene ktora je so mnou cisto len baze sexualneho vztahu ( fwb ), ze to do nej napalim mi pride tak trocha crazy nehovoriac o tom, ze on na deti cas nema kvoli praci a ty deti momentalne nechces.

Na tvojom mieste by som zvazil ci s nim budes nadalej spavat pretoze ak s nim nechces mat rodinu tak nezelane tehotenstvo je najhorsia vec co sa ti moze stat.

magnetko
22. apr 2021

Uz len tym ako ti to povedal, ze to do teba da a bez dalsej debaty o skutocnom vztahu... Si myslim ze ho rajcuje myšlienka ze to do teba napali a urobi ti decko. Povedz mu, ze najprv chces svadbu a az potom dieta. Hned ho tie reci prejdu.

amelie2017
22. apr 2021

Tak vek na dieta sice mate, ale mate aj vek na to, aby ste si este nasli lasku svojho zivota a mali dieta v milujucej a fungujucej rodine. Keby ste mali vysoko cez 40 a obom tikali biologicke hodiny, mozno by som nad tym vedela pouvazovat, ale takto nie je o com. Normalne mu povedz, ze pre teba je vas vztah len o sexe a o nic viac nemas zaujem. Ak predsa len citis, ze by si mozno chcela aj nieco viac, ale nechces si to priznat, tak na to chodte normalne. Najprv rozvijat vas vztah a az potom nejake napustanie.

anjelicek26
22. apr 2021

Musis si s nim sadnut a zacat normalne otazky - ako si to predstavuje v praxi? Chce byt len platiaci vikendovy otecko? Chce vztah, rodinu? Chce sa posudnut dalej zo sexualneho - na zivotneho partnera. Mozno to ma v hlave uplne inak zrovnane ako ty, vyhovujes mu po vsetkych strankach, vie si predstavit mat dieta, ktore bude ako ty... skoro rok sa uz stretavate, je to dost dlho... Hlavne sa zamysli, kedy, ako, ci a vobec s kym planujes deti ty... aka ma byt tvoja buducnost... nechces vztah a chces sa venovat sebe, to sa moze-nemusi zmenit aj zo dna na den...

mabenn
22. apr 2021

Mne by sa nepáčil ten spôsob akým sa o tom so mnou baví...

janinah
22. apr 2021

Myslela som.ze v takom "vzťahu " sa nedebatuje.len koná.Nikdy to nepochopím mať niekoho len na sex a jeho city sú mi ukradnuté.Kvoli tomu dieťaťu dúfam.ze sa vám dvom nikdy nenarodí.to ale chce prerušiť kontakty.

lija22
22. apr 2021

no ze dakujem za ponuku, beriem to ako kompliment ale nie. dovidenia

anita6666
22. apr 2021

@janinah a prečo by sa v takom vzťahu nemalo debatovať? Čo sme stroje? Ja sa s prestávkami pohybujem v takom niečom už roky s jedným muzom,nevidíme sa niekedy aj pol roka,ale keď sa stretneme,tak večera,veget,debata,normálne mi pomôže s čím potrebujem a zas za nevidíme. Za tie roky som sa do neho ani nezalubila,ani mi nijako nechýba, ale keď som s ním,tak som s ním rada. A autorka,však užívaj hak a môže to púšťať koľko chce,kde je problém? Napokon keď nič nebude,tak by som mu povedala,že je evidentne neplodny,keď sa mu nedarí 😂

ibrunova
22. apr 2021

Nepoužívate ochranu?

alexk12
22. apr 2021

Neviem chce dieťa on ma 27 co 31 ber to tak ze cela výchova ostane na tebe, čiže nie na tvojom mieste by som nešla do toho keď ti vyhovuje tak ako to je

oli18
22. apr 2021

Mne sa hnusi, ze ludia maju sex bez lasky, bez vztahu. A este ako inteligentne to definuju, ze priatel s vyhodami 😁. Este sa da nazyvat radodajka, alebo vesela v rozkroku, alebo ludovo....

lintu
22. apr 2021

Ako tu raz bolo povedane, 'papaj na tajnasa tabletky' a o dietati si moze hovorit kolko len chce 😀 Ak s nim chces teda este pokracovat dalej. Pravdepodobne mu takyto nezavazny vztah plne vyhovuje, no rad by mal uz aj potomka. Nieco na vzor Kollara.

ofzuza
22. apr 2021

Z toho co pises mi pride najlepsie riesenie mu dat pa-pa. Ja som si s milencom rodinu zalozila, ale bolo to obojstranne a nejak sme do toho obaja "dorastli". U teba to ale z popisu vyzera inak...

autor
23. apr 2021

@ivca88 ja práveže to dieťa nechcem. Len mi vyhovuje ako sexuálny partner. Teda vyhovoval. Len keď začal s týmto tak mi to príde trosku cez neviem čo sa mu stalo.

autor
23. apr 2021

@lintu tabletky nemôžem zo zdravotných dôvodov.

autor
23. apr 2021

@oli18 to o čom trepeš prosím tá? Za to že ty to máš inak a za cely život si mala jedného partnera ktorého si si aj zobrala za muža a vyhovuje ti to tak, tak vidíš ale nie každý to tak má. Mne to vyhovuje takto, tebe inak. Každý sme individuálny a nežijem takto len ja. To akože znamená že som nejaká ku...? Za to že mám stáleho sexuálneho partnera? Asi nevieš aky je význam toho slova tak si to treba najprv naštudovať.