Druhá šanca po manželovej nevere

22. dec 2023

Ahojte, je tu nejaka zena, ktora si presla neverou zo strany muza a zvladli to dat dokopy a aj to bolo casom medzi nimi opat dobre? Malo to zmysel skusit to znova, ked sa spamatal? Bola to parmesacna nevera, zalubil sa a po prevaleni za nou odisiel a vinu hladal hlavne na mne. Takze nic, na com by sa dalo stavat. Spamatal sa az po par mesiacoch. Sama viem, ako to znie. Aj to, ze keby sme nemali male dieta a mali sme pomoc od rodiny, tak to ani nezvazujem. Ale bol to 12 rocny vztah, mala som ho rada a aj ked to asi bude zniet neuveritelne do tejto situacie to bol cele roky pekny vztah. Bol dobry otec aj manzel. Zrazu neviem, kde sa to v nom nabralo. Nemali sme vazne problemy, iba to bolo po narodeni dietata tazke. Mali ste taku situaciu?

vanilkovazmrzka
22. dec 2023

A dokazes mu odpustit a znovu mu doverovat?

stanulienkat
22. dec 2023

Je tu niekoľko takých tem, skús pohľadať, možno tam nájdeš odpoveď.

h2
22. dec 2023

Ja si nemyslím, že by sa bol spamätal po pár mesiacoch. Proste mu vzťah s milenkou nevyšiel, tak sa ako zmoknutý pes vrátil domov. Ja už by som ho nechcela.

pribinak
22. dec 2023

Takých žien je tu kopa, zostávajú s tým chlapom, …. ale nie z lasky, či preto, že veria v nejakú 2. šancu, v skutočnosti pretože, lebo nemajú kam ist, majú nízky príjem, alebo príliš malé deti a boja sa ako to samé zvládnu
Ale ten pocit zrady na ten nezabudnes

Veľa šťastia do NR

bambieblue
22. dec 2023

@h2 Súhlasím s tebou

syslik81
22. dec 2023

mal by byt chvilu sam a nie hned od ilenky utekat k tebe .. a skusit sa len stretavat ..sama zistis ci ho chces alebo nie a ci dokazes urobit hrubu ciaru ... ano da sa to,ale kazda sme ina a je to len o vas dvoch nik tu presne neporadi -lebo to sa neda vzdu je sanca 50:50

sasa1310
22. dec 2023

Čiže on ta nechal aj s vašim dieťaťom a odisiel za milenku na niekoľko mesiacov?. Toto robí dobrý otec a manžel? On sa nevrátil preto, že by ste mu chýbali. On sa vrátil preto, lebo sa rozišiel s milenkou. Ešte aj teba začal vyniť, aby nemal výčitky.

aurora33
22. dec 2023

Och, žena, kde si stratila hrdosť?

grof_monte_christo
22. dec 2023

Píšeš: Keby sme nemali malé dieťa a mali pomoc od rodiny, tak to ani nezvazujem. Láska medzi vami už dávno vyprchala a takáto nevera sa môže hocikedy zopakovať.

mamina7070
22. dec 2023

ak s nim ostavas z ekonomickych dobodov aspon ho donut zaplatit tzv odskodne a vytvaraj si bocny fond lebo to zopakuje

lucyluska
22. dec 2023

A o pár rokov ťa znovu podvedie...a po rokoch sa budeš rozvádzať. Moja svokra odpustila a celý život ju podvádzal ...po 27.r ich rozviedli. Otec sa furt frajerkuje...ona je roky sama.

mey8
22. dec 2023

Aké ste tu všetky len múdre, a ľahko sa vám tu moralizuje keď ste v takej situácii neboli. Autorka sa pýta na reálne skusenosti, reálne odzitej a ,,odpustenej" nevery. Nie na to ci by Hanka alebo Anička odpustila neveru keď ju nikdy nezažila....
Autorke: ak sa na to cítiš, odpustiť mu a skúsiť to znova... tak z jasne stanovenými pravidlami a určite si začni bokom odkladať financie lebo toto môže kľudne zopakovať znova... tak aby si mala aspoň nejakú istotu a rezervu...

pbra40
22. dec 2023

Nesilila by som to. Nenastahovala by som si ho spat. Nech sa snazi. Nech bojuje. Nemoze cakat, ze akoze zaklopka a hned si u teba vylozi kufre. Pekne zite kazdy sam. Ja by som mu odpustila, len ak by ma kazdodenne dlhodobo o tom presviedcal, ze sme pre neho nr. 1..
Musite sa do seba znova zamilovat, on si nemoze byt isty, ze ta ma zasa lapenu. Inak to fungovat nebude. Len tak, ze od zaciatku budete budovat vztah, aj doveru.

denisa0504
22. dec 2023

To vážne takým ženám ako ty, nevadí bozkávať chlapa, ktorý tými ústami pred pár dňami uspokojoval ešte inú ženu? To vám nevadí s ním spať, pri predstave, čo všetko stváral s inou? A ešte ho vziať späť keď sa "spamätá"? Skôr ona sa spamätala a zbavila sa ho a on si teraz časom nájde inú. Keď tvrdil, že sa do nej zaľúbil,tak asi teba nemiluje. Treba otvoriť oči (to sa nestane, ja viem) ale stavím sa s tebou, že o nejaký čas, či už o pár mesiacov alebo rokov, znovu budeš riešiť, že preťahuje inú a teba nechce.

nikpa
22. dec 2023

Ja som neveru odpustila po 6 ročnom vzťahu kde neboli deti, len sme spolu bývali. A bolo to najnestastnejsie rozhodnutie v mojom živote. Po nevere sme fungovali ,,normálne,, ešte 2 roky a potom mu opäť z ničoho nič preplo. Zo dňa na deň bez zjavnej príčiny, či náznaku. A to bol už definitívny koniec, kedy som pochopila, ze on sa proste nezmení. Podviedol raz, podvedie aj ďalší. Vo vašom prípade je o to horšie, že to nebola len fyzická nevera ale išlo aj o city a ešte k tomu po narodení dieťaťa. Toto je podla mňa úplne dno čo dokáže muž, manžel a otec urobiť. Rozumiem, že je ťažké keď máš zostať s malým dieťaťom sama bez podpory rodiny ale od neho už fér vzťah nečakaj. Vydrž kým dieťa podrastie ak sa inak nedá, nájdi si prácu a pakuj sa od neho. Predpokladám, že si mladá a teda máš ešte šancu si nájsť niekoho, kto si ta bude naozaj vážiť.

marianarem
22. dec 2023

Ja mam jednu kamosku, ktorej sa stalo v podstate to iste, presne aj po narodeni dietata. Oni to dokopy dali. Je to uz celkom dost rokov, maju uz davno aj druhe dieta, zobrali sa (v case tej nevery este neboli manzelia). Momentalne je to dobry fungujuci vztah.

galioska
22. dec 2023

ak ho lubis, sancu mu daj ale pod podmienkou ze bude okolo vas skakat ako opica😜

domkakvet
22. dec 2023

Teraz sa co akoze do teba zasa zalubil, ci ako, no zda sa mi to blbost a odpustila som neveru, nakolko neslo priamo o sex a zopakovalo sa to este vo vacsej intenzite, zbytocne som stratila dalsie roky s niekym s kym to nemalo vyznam.

lienka.7
22. dec 2023

@autorka nevyšiel mu vzťah s milenkou, tak sa vrátil k tebe. Stara známa pesnička. Už len to, ze on podvadza a vinu hľadá v tebe? Ako sorry.
Rozhodnutie je na tebe, my ti do vzťahu nevidíme. Ale pokiaľ ho vezmes naspäť, tak si "vymaz" pamäť, aby si si na to nikdy nespomenula. Keď ťa bude bozkávať, ze takto isto bozkával aj tu druhu, keď sa bude s tebou milovať, tak sa miloval aj s nou... atď.

ceresna79
22. dec 2023

Odpustila by som, keby som mu uverila, že to skutočne ľutuje a nehraje divadlo, že ho to mrzí a overila by som si, či už s ňou skutočne nie je. Musel by mi kedykoľvek ukázať mobil. Ak mu skutočne na tebe záleží, tak nebude mať problém. Najmenej čo môže pre teba urobiť.

stevvvka
22. dec 2023

Aj nevera sa dá odpustiť, ale záleží od okolností... U mňa je tu veľký výkričník, že to urobil, keď bolo dieťa malé, keď mal ochraňovať rodinu, byt žene oporou, tešiť sa zo svojej rodiny, z dieťaťa... Nie každý jasá nad plačom a plienkami, to mi je jasné, ale teda tento chlap ma od zodpovednosti ďaleko a ja by som do budúcna asi nevedela byt s niekym, na koho sa nemôžem spoľahnúť..

sante81
22. dec 2023

Ja som dala šancu tiež, lebo dom, lebo malé deti, lebo jeho rodičia... Bola to najväčšia chyba, tie 2 roky po nevere s ním v jednej domácnosti, do dnes neviem ako som to prežila. Ak nemáš na výber momentálne, a deti sú malé, rob si finančnu rezervu a hlavne sa nastav tak že ten život nebude ľahký. Držím ti palce 🍀

denisa0504
22. dec 2023

Až teraz vidím, že tu stále píšeš o tom istom už mesiace. Ty sa nikdy nespamätáš... https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/da-sa-po-nevere-obnovit-manzelstvo-2/

gabriela2952
23. dec 2023

To záleží od teba, aká si. Podľa seba by som to ja nedala, pri každom lihani s nim by som to bola pred očami ako bol s druhou.

vorkola
23. dec 2023

@ceresna79 Po 1) vsetko z mobilu moze zmazat,, Po2) to ze s nou uz ani sem tam nebyva sa dokazat tiez neda, to by si mu musela stale chodit za pätami,Moze si najst vselijake vyhovorky, Proste nevera sa neda ustrazit

vorkola
23. dec 2023

@stevvvka Ano da sa odpustit, aj sa v podstate musi (,ak sme veriaci ),ale zabudnut sa neda.Tam je rana na cely zivot