Mám podviesť manžela?

13. apr 2022

Ahojte, mam manzela, s ktorym sme spolu 10 rokov. Mame spolu rocneho syna. Sexualny zivot pred dietatom bol super. Po dietati... No, rada by som to ohodnotila, ale nie je co hodnotit. :( neboli sme spolu uz cca 5 mesiacov. Nema nikoho, nepodvadza ma, to viem na 100%. Nedotyka sa ma. Uz som s nim aj rozpravala obtom, co sa deje, a ze niiiiiic, budeme spolu urcite, len je vycerpany z roboty a cez vikend je rad, ze moze byt so synom a oddychovat. Vyhovorka. Inak je zlaty, vo vsetkom mi pomaha. On je taky dobrak. Dnes som nanho uz vybehla, ze ja proste potrebujem pohlavny styk. 🤦🏻‍♀️ Uz sa mi snivaju eroticke sny a s neznamymi muzmi. Strasne je to frustrujuce, ajbsom mubti povedala.... A viete co na to povedal? Ze uz budeme spolu ano, len nech je nato cas. 🙄

Nesudte ma, ze mat moje problemy.... A ze som nymfomanka atd, lebo taketo mudre reci teraz mi fakt nechybaju.

Neviem, co mam uz robit? Mam zavolat mojmu ex? Alebo co robit? Bolo to posledny, ze by som podviedla miza.... Alebo ani by som ho nedokazala.... Nie, to nie som ja..... Ale uz som vyskusala vselico mozne.... Sexy pradlo, atd. A on pozera futbal. Ze zajtra.

ema234
13. apr 2022

to je tak primitívne, ty vole keby som mala takú ženskú doma a viem o tom, skončila by. Nimfomanka je inac, žena, ktorá ma problém s dosiahnutím orgazmu. My sme podobne na tom, muž je unavený a je v strese a nemyslím na také primitívnosti. Treba si sadnúť a porozprávať a riešiť to.

777januska777
13. apr 2022

Možno ma traumu z pôrodu a nevie ta vnímať už ako zenu.

rachel36a
13. apr 2022

@ema234 ked uz sudis, tak si zisti co je nimfomanka
Nymfománia (iné názvy: andrománia, hysterománia, metrománia) je druh erotománie spočívajúci v nadmernej nenásytnej sexuálnej potrebe ženy, chorobná túžba žien po mužoch. Žena s touto chorobou sa označuje ako nymfomanka

melanta
13. apr 2022

@ema234 čo je primitívne? Mať potrebu sexu? Je to prirodzený pud človeka. Neprirodzené je nemať chuť na sex, vtedy je jasné, že má človek nejaký zdravotný problém. A keď už ideš mudrovať, tak si najprv ujasni pojem. Nynfomania je nenásytná potreba sexu, nie to čo píšeš ty. Takže jediné primitívne si tu ty.

melanta
13. apr 2022

Určite nie je cesta podvádzať. A cesta nie je ani na neho vybehnúť a vytýkať mu to. Cesta je riešiť problém. Hovoriť o tom a možno vyhľadať odbornú pomoc. Ako je napísané vyššie, môže mať problém s pôrodom, ale môžu tam byť iné veci. Ak má záujem riešiť to a pracovať na vzťahu, bude súhlasiť.

pinkgirl
13. apr 2022

Ahoj, treba si na to s partnerom urobiť čas. Dieťa daj ešte v piatok k starým rodičom, ty s mužom si urobte víkend len pre seba. Choďte do kina, na pohárik, na pivo, stretnite sa s priateľmi bez detí - nemusí sa všetko okolo nich krútiť. Alebo vezmi muža do welnesu - skrátka si spravte príjemný víkend. Nech sa opäť objavia dotyky aj z jeho strany. Ak s ním veľmi nepohneš, tak si večer pozrite spolu P-éčko 😉 áno filmy pre dospelých mužov a ženy. Možno mu to spraví chuť na teba 🙂

ema234
13. apr 2022

@rachel36a sexuológ to minule vysvetloval, ze co je nymfomania, viem. Ano sex je normálny, samozrejme, ale nie podvadzat vlastneho muza. Vies o tom, ze mame od zvierat jednu vyhodu, ze mame mozog.

tosomja
13. apr 2022

5 mesiacov pozerá futbal? Ja mám tri deti, muža preč mesiac, po mesiaci príde na týždeň domov, malé deti vkuse na ňom nalepené, ešte prídu jeho dve z prvého vzťahu, nevieme, kde nám hlava stojí...ale dotýkame sa jeden druhého, objímame, bozkávame, a večer sa tešíme, že môžeme byť chvíľu sami. Sem tam sa stane, že zaspí skôr ako deti. Ale potom si to vynahradime cez deň.
A hej, neuspokojena žena je odporná, poznám to 😃
Tiež som si našla iného (toho terajšieho) keď má môj ex odmietal s výhovorkami, že mu nič není, že len ho bolí hlava, potom hrdlo, brucho, keby mohol, aj krámy má, len aby som mu dala pokoj a vôbec nepatrím k ženám, čo potrebujú sex každý deň. Len tá pozornosť, objatia, vzrušenie chýbalo v našom vzťahu.
Tak sa s ním porozprávaj, že futbal si pozrie z archívu, ale ty ho potrebuješ aj ako muža, nie len otca pre deti.
A keď mu je jedno, tak ... Nebudem ťa podporovať v milencovi, lebo to rozbije vzťah úplne, ale ... To už musíš vedieť ty, či to stojí za to.

marse
13. apr 2022

sa ho normálne spýtaj či si máš niekoho na to najsť, keď on nechce... a čas na čo? na rýchlovku veľa času netreba... to chce otvorený rozhovor, ale do podvádzania nechoď, bude ťa to štvať, kôli pár minutám rozkoše..

janai1
13. apr 2022

@ema234 to nemyslíš vážne toto... to by som chcela vidieť toho sexuológa.... daj nám tu prosím odkaz

hapkova
13. apr 2022

Nemyslim si ze by bolo nutne podvadzat v tomto pripade, ked inak opisujes ze je to fajn chlap, ale toto treba riesit, lebo verim ze clovek potrebuje sex k zivotu. Takze jedine sa viac rozpravat.

ema234
13. apr 2022

@janai1 treba si precitat clanky, niektore sa hraju na nymfomanky, pri tom su to neuspokojene zeny, ktore vyhadavaju sex za ucelom uspokojenia, ktore neprichadza. Ale to je jedno. Tu ide o to, co je to za dobu, ked si nevrznem doma, idem hladat inde??? To maju medzi sebou aky vztah, doveru? Normalne je mi zle.

renata1405
13. apr 2022

Len si nebud ista ze nikoho nema. Takych nas bolo co sme mysleli...

jaskolka
13. apr 2022

@ema234 ja len, že čo to za sexuológa bolo, keď tvrdí, že nymfomania je problém dosiahnuť orgazmus 🙈🙈🙈. Alebo si zle počúvala, či pochopila, lebo nymfomania je skutočne niečo úplne iné, ako už tu písali ženy.

ema234
13. apr 2022

chcela by som ta vidiet, lebo vzdy sme prekvapený s mužom ake podvadzaju, nie pekne, ale tie skarede tlste oskary, preco to tak je?

melanta
13. apr 2022

@ema234 áno, wanda je presne dôveryhodný zdroj na získavanie informácií. A potom, ako si napísala škaredé tlsté oštary, je jasné, že si zakomplexovaná chuderka.

liz_lemon
13. apr 2022

@ema234 zvierata nemaju mozog? takze v lebke maju podla teba, co?

pribinak
13. apr 2022

Toto bude strašne ale opýtam sa:

neopustila si sa nejako? Myslím, že si veľmi pribrala, máš mastné vlasy, pupaky na tvári, alebo chodíš vo vyťaženom tričku a rozgajdanych teplákoch?
Niekedy to môže muža odradiť.
Sú to take povrchne dôvody, ale stáva sa aj to.

ema234
13. apr 2022

@melanta skoda diskutovat s tebou, ja som spokojna, mam stastne manzelstvo, a odsudzujem tieto veci

pribinak
13. apr 2022

@ema234 zlatko, nezosmiesnuj sa tu viac, čo príspevok to perla.

ema234
13. apr 2022

@melanta zakomplexovana chudera si mozno ty, asi som sa dotkla a nejako odhalila pravdu

ema234
13. apr 2022

@pribinak diskutujem, rada diskutujem s niekym s odlisnym nazorom, aspon je sranda

melanta
13. apr 2022

@pribinak povrchné dôvody ale prirodzené, mne by sa tiež nepáčilo, keby môj muž pribral 20 kíl a nestaral sa o seba. Len ženy to často nechcú počuť, lebo veď muž má milovať aj keď priberie 30 kíl a má mastné vlasy.

pribinak
13. apr 2022

@ema234 toto nie je sranda, ak veríš niečomu v sekcií wanda.

melanta
13. apr 2022

@ema234 čo odsudzuješ? Sex? Potrebu sexu? Lebo o tomto je táto diskusia. A prepáč, ale veriť tomu, čo píšu média ako wanda, to je ozaj sranda.

pribinak
13. apr 2022

@melanta niekedy sú to naozaj dôvody, ale inteligentný muž by mal urobiť že postráži dieťa a posle ženu do posilky, alebo plávať či behať.
Alebo urobí že kúpi napr nejakú knihu zo zdrav. stravou aby sa manželka inšpirovala
Alebo jej taktne naznačí, čo sa mu nepáči

Ale vyhovárať sa na únavu sa stále nedá

ema234
13. apr 2022

@melanta baby ja neodsudzujem sex, ale preco podvadzat? lebo mam chut? ved, ak ho nemiluje a su len kvoli sexu nech sa radsej rozidu

dzulli1980
13. apr 2022

Mňa skôr udivuje to, ako sa dvaja ľudia, ktorí sú spolu 10 rokov, sexujú, majú dieťa, nevedia otvorene porozprávať ... a to by si dokázala mať s niekým len sex, a doma mala muža, dieťa, varila by si, prala, starala sa a tvárila, že sa nič nedeje? ... jednoducho sa musíš s mužom na rovinu porozprávať.

ckocka
13. apr 2022

Ak je inak zlatý, nepodviedla by som, ale dala čestne na výber: na sex si nájdem milenca a doma s tým nebudem otravovať, alebo sa rozvedieme.