Naviazala som sa na mladšieho muža

8. apr 2022

Priťahuje ma mladší muž, ja som rozvedená. Má všetky vlastnosti ideálneho muža. Mám to v sebe potlačiť? Alebo mu mám prejaviť nejakú náklonnosť? Môj vek 47, jeho 31.

sara07
8. apr 2022

tak krátky nezáväzný románik a prečo nie ,
inak na vztah záleží od vás či on chce dieta alebo nie, lebo ty mu ho už nedáš
nezabudni na okolie že máš zajaca pri sebe ti dajú vyžrať do maxima , žial naopak aj väčší rozdiel je do pohody nič sa nedeje
nedá sa ti radiť lebo nik vás dvoch nepozná ,nevieme čo chcete od života, ako si sadnete atd

spadnutaslivka
8. apr 2022

Má všetky vlastnosti ideálneho muža 😂 nemáš náhodou 17 rokov? 😇

katarinaba
8. apr 2022

Vyskusaj a uvidis, ukoncit vztah ide kedykolvek. Urcite si na zaciatku vyrieste deti - ci ty este chces, ci mozes, ci on chce a ci rata s tym, ze mozno ty uz mat nebudes, ci chces ci nie. Inak je to vztah ako kazdy iny.
A mozno mate kazdy svoje deti, dalsie mat nechcete - uz si budete len uzivat zivot.

deti95060810
8. apr 2022

za mňa nie... veľký vekový rozdiel...

lucyluska
8. apr 2022

Tomuto mužovi by som dopriala mať rodinu.
Aby aj on mal v tom jasno, že či po nej túži.

7lenka11
8. apr 2022

môj muž je odo mňa tiež mladší, ale len pár rokov.. no 16 rokov je pre mňa osobne strašne veľký rozdiel..

rawmamka
8. apr 2022

A priťahuješ aj ty jeho ? Pretože v tomto prípade by som do takéhoto vzťahu išla jedine vtedy, ak by ten muž mal o mňa extrémny záujem napriek tomu, že ja by som bola veľmi veľmi opatrná + preverila by som si jeho odhodlanie a náklonnosť x krát a v dlhšom časovom horizonte, aby som si bola 100% istá, že to on ani ja nebudeme neskôr ľutovať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddaassuullaa
8. apr 2022

Ked MK povie "ano to je v pohode", ostanes s nim zit? A ked MK povie "prilis vekovy rozdiel, nema to buducnost", ukoncis to? Daj si odpovede a podla toho sa zariad

pribinak
8. apr 2022

Za 10 rokov on bude mat 41, chlap v plnej sile, fyzickej i psychickej, ty budeš tesne pred 60tkou.
Nebudeš mu stíhať.

Ja nehovorím aby si bola sama, to určite nie, ale nájdi si seberovneho.

On je ešte mladý chlap, za 5 rokov ho prestane baviť byt len tak bez rodinky, povie, že chce dieťa, das mu ho? Asi už ťažko

Chráň sama seba a nájdi si rovesnika

janka_23
8. apr 2022

Poznala som pár s rovnakym vekovým rozdielom. On mal 19 a ona 36.Fungovalo im to a dosť dlho. Po 6 rokoch vzťahu ju však opustil pre seberovnu.

stanulienkat
8. apr 2022

@pribinak ale tych par rokov by stalo sakra za to.😉😁

rawmamka
8. apr 2022

@stanulienkat veru stálo 😀

stanulienkat
8. apr 2022

@rawmamka 👊
Daj na to.😁😁

pribinak
8. apr 2022

@stanulienkat možno a možno nie

rawmamka
8. apr 2022
luccija
8. apr 2022

Nie, stratis zbytočne roky hľadaj seberovneho

h2
8. apr 2022

Ahoj, mám presne tvoj vek. Úprimne, neviem si predstaviť vzťah s takýmto vekovým rozdielom.
Ale prekvapilo ma, že si myslíš, že by si mohla mať šancu. Ja totiž nikde v tvojom príspevku nevidím, že by on mal o teba záujem. Podľa toho, že sa pýtaš, či mu ty máš dať najavo náklonnosť, predpokladám, že on sa voči tebe nijako podobne neprejavuje. Moja rada: nestrápňuj sa. Chlapci v tomto veku vidia ženy v našom veku ako babičky nad hrobom.

majasalvator
8. apr 2022

Bože máš 47 a čo treba skúsiť mám kamaráta ktorý má ženu i 20 rokov staršiu a súper im to klape dokonca sú manželia už 6 rokov Veď už máš čo to odzite tak to ber len ako zábavku .

janulka1802
8. apr 2022

Ja mám k mladším mužom automaticky materinský vzťah. Varila by som im, pekne ich obliekala. Aj keď sú v rozpuku, sexuálne ma nepriťahujú. Spočiatku to može byť krásne, ale časom by som určite žiarlila na jeho rovesníčky, na ich mladosť. To som ale ja, šťastne vydatá, uspokojená vo všetkých oblastiach. Možno ako slobodná, bez závazkov by som sa na to pozerala inou optikou. Avšak, čo by ma určite trápilo, ak by som mu kvoli vekovému rozdielu nemohla dať dieťa... Neviem si predstaviť, aby som mala ukrátiť nejakého mladšieho muža o tú možnosť. To by som nedokázala. Toto by bola pre mňa najvačšia prekážka.

mpg
8. apr 2022

On určite nehľadá takúto ženu, ja by som mu ani nenaznačovala, že by som s ním niečo chcela mať, mohol by to automaticky odmietnúť, horší charakter zneužívať.

lavinis
8. apr 2022

No neviem, to je uz fakt velky rozdiel. Ja by som do toho nesla, ale to si musis rozhodnut ty. Život je prilis kratky aby si si v tom dala radit od druhych

asia83
8. apr 2022

Keď sme zaľúbené, vždy má dotyčný vlastnosti ideálneho muža…

kakawah
8. apr 2022

Poznam pár, ona 49,on 27. Majú spolu dieťa 7r. Ja stále v nich vidím matku a syna. Ona všetko zariadi, vybaví, behá okolo všetkých, on taký pasivnejsi.Na nej ten vek už vidno v tvári. On stãle mladý žrebec 😉. Za mna je to dosť, do vzťahu nie, ale nejaký vzťah s benefitami, prečo nie.

mandarinka555
8. apr 2022

Ako úlet...paráda 😝 Ale vzťah určite nie....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz