Odmietam sex s partnerom po rokoch

29. aug 2023

Ahojte žienky,
S partnerom sme spolu tohto roku 10 rokov.(chce ma požiadať o ruku a chce babatko a ja váham lebo si v posteli nerozumieme už.) Veľa sme si pre skákali, konečne sa máme dobre, i po materiálnej stránke i po mentálnej. Nemáme ešte deti....(ja som nechcela, VŠ kariéra... ). Mám problém, že odmietam s nim sex, pretože nemám nato chuť. Väčšinou to bolo posledné roky z povinnosti. Mne ten sex vôbec nechýba a keď prijde chvíľka, že mám chuť pomôžem si sama a tých je tak raz za mesiac. Mrzí ma to, všetko je super, vieme si nájsť čas na seba, dovolenky, výlety. Vidím, že mu ten sex veľmi chýba no ja si neviem pomôcť mňa to na silu bolí. Bola som na vyšetrení, všetko ôk. Proste ma prestal vzrušovať. Pred rokmi to bolo iné vášnivé, úžasné . Mám 30 on 39. Rozijsť sa nechcem po tom všetko, čo sme si nadobudli a pre skákali sme no zas ma strašne mrzí, že ten sex sa pokazil z mojej strany. Čo ďalej? :'(

Btw. sme na dovolenke a ja reku dovolenka bude psychická pohoda, budem chcieť i ja a nič aj ideme domov pomaly z dovolenky, fakt sa snaží ten môj muž a ja nič....

deti95060810
29. aug 2023

otázka znie : či ti máme niečo poradiť aby si dostala chuť, alebo ti máme napísať čo ťa pravdepodobne čaká ak naďalej budeš odmietať sex....
prekvapil ma vek - som myslela že napíšeš min 45+ - vtedy by sa to aj dalo pochopiť.....

h2
29. aug 2023

A prečo, keď konečne raz za mesiac dostaneš chuť, robíš si to sama? Veď práve vtedy by si mala s tým ísť za chlapom. Ak ho celý čas odmietaš a máš s ním sex z povinnosti a on je napriek tomu s tebou a dokonca ťa chce požiadať o ruku, tak by sa aj zbláznil od radosti a urobil by ti, čo by si len chcela! Neviem si predstaviť, že chcem sex, mám chlapa, on chce tiež, ale ja si to idem robiť sama. Akože prečo?! Robí to zle? Nie si spokojná?

autor
29. aug 2023

@deti95060810 ja ani neviem, čo čakám za odpoveď.... Len viem, že ak s tým niečo neurobím, nájde si druhú a rozijdeme sa lebo ja nechcem sex a takto sa to dlhšie už nedá ťahať. Trápi ma to no proste neviem ja som ako dôchodkyňa roky bez sexu. Dr. mi nič nato nepovedala. Rozmýšľala som nad nejakými tabletkami na podporu libida.

daniela1911
29. aug 2023

A ďalšia otázka znie, či nemáš chuť na sex lebo si frigidná /sorry/, alebo nemáš chuť na sex so svojim chlapom.

deti95060810
29. aug 2023

veď presne....ste mladí a nie nejakí 80 r. dôchodci....
skús s tým niečo robiť, lebo to nemusí skončiť dobre - najmä pre teba.

autor
29. aug 2023

@h2 no zatiaľ som tu chuť dostala vtedy keď nebol doma. :(

autor
29. aug 2023

@h2 nerobí to zle akurát nevydrží a ja sa nestihnem spraviť ale to je tým, že máme málo sexu a proste tak mu chyba, že sa hneď spraví.

autor
29. aug 2023

@daniela1911 vpohode, ja neviem. Asi som frigidná, sama som z toho frustrovaná čo sa deje veď mám len 30 a môj sexuálny život par rokov je mizerný.... Neviem, aké by to bolo s druhým mužom partnera som nikdy nepodviedla...

autor
29. aug 2023

@deti95060810 viem, som z toho zúfalá ale neviem, čo robiť. A napísala som sem s tým, že možno niekto je natom podobne pripadne niečo nevidím a nájdem radu. Veľmi ma to mrzí a aj hnevá, že takto to je.

daniela1911
29. aug 2023

Lebo vieš, možno máš v sebe nejaké nevyriešené veci, hovoríš, že ste všeličo preskákali, možno funguješ ako s kamarátom… chyba iskra. Skús sa aj nad tým zamyslieť, či by vám nepomohla (možno aj spoločná) terapia u psychológa, sexuologa.

marca12
29. aug 2023

Navstiv sexuologa,nie je to hanba. Pripadne patraj po inej pricine,nemoze to byt hormonalna nerovnovaha alebo cokolvek ine? Najskor by som isla k sexuologov.

eva112014
29. aug 2023

Prepáč za otázku, ale mala si s ním orgazmus v minulosti? Nechýba ti sex, lebo nič z toho nemáš. Veď to je logické. Spravíš sa sama, lebo z toho máš orgazmus. Pozrela by som si muža, ktorý by sexoval bez orgazmu.

h2
29. aug 2023

Tak keď dostaneš chuť, keď nie je doma, nenechaj si ju zájsť, veď hádam v ten deň domov príde.
Jasné, že je hneď hotový, keď máte sex zriedka. Navyše, možno vidí na tebe, že je to nasilu a len čakáš, kedy skončí, tak nemá dôvod "trápiť" ťa dlhšie.
Neberieš náhodou hormonálnu antikoncepciu? Tá môže mať také účinky, že stratíš chuť na sex.

deti95060810
29. aug 2023

niektoré lieky sú tiež hnusné na sex - napr, Ad
neberieš? popr. niečo iné

aurinia
29. aug 2023

Ja som si dala hormonálnu antiku a úplne zmizla chuť, alebo ak beres niektoré lieky napr.sedativa, antidepresíva. ...tie mám pocit vyvolávajú odpor

hugger
29. aug 2023

Nizke libido moze aj u zeny byt sposobene nizkym testosteronom. Testovali ti ho?

Tridsatrocnej zene by v krvi mali kolovat hormony ktore ju prirodzene nastavia na chut splodit potomka.

aurinia
29. aug 2023

Prípadne nie si pribrata? Vtedy sa zena prestane pačiť sama sebe, hanbí sa pred priateľom a je po sexe..... Ak áno....pridaj chôdzu, namiesto výťahu schody, po 18tej nejedz, výsad cukry..... Ak sa spolu uz nudite, kúpte si psa ...budete mať spoločné "dieťa"

olivia_c
29. aug 2023

Ked mas chut, urcite pockaj na partnera a uzite si spolu. Ak je problem v tom; ze pri nom nevies dosiahnut orgazmus tak ti poradim sa uvolnit a pocas sexu sa mozes uspojojit sama klitoralne, co zas rajcuje aj muza, aj teba a vies tym do buducna dosiahnut od vzajomneho vzrusenia aj vaginalny orgazmus 🙂

rebrambora
29. aug 2023

Ano, su ludia kt nepotrebuju tolko sexu. Za mna po vlastnej skusenosti nepredstavitelne ak je to rozdielne medzi partnermi.

lucyluska
29. aug 2023

Je mi ľúto mužička, že po tebe túži a nič...to pôsobí aj ma jeho psychiku. Porozpravajte sa o tom, a hľadaj riešenia. Na zvýšenie libida je aj carnivore strava, kde tuky liečia hormóny...to len príklad som dala.
Veď si len predstav žeby si oneho prišla, bolo by ti smutno?
A manželstvo je o tom, robiť druhého šťastným, aj sex tam patrí. Daj sa vyšetriť, sexuolog... atď
Prajem ti skoré všetkého zlepšenie nech ste šťastní 🌼

leskovael
29. aug 2023

Nikdy by som si nezakladala rodinu a nešla do manželstva, ak by sex nefungoval... Myslím, že vek už nato máš, aby si chápala čo je hlúposť.. Ak mu sex chýba a tebe vôbec, tak to je dosť veľký problém, ktorý by som riešila rozhovorom a následne asi rozchodom.. A bolo by jedno, či "po toľkých rokoch chcem koniec, alebo nie". Nezhodnete sa v zásadnej veci, v ktorej ak to nefunguje, sa vzďaľujete.. Zbytočná komplikácia a o pár rokov budete riešiť buď neveru, alebo to, že aj tak to nieje dobré, a bude to iba zložitejšie, lebo tam už bude dieťa.

autor
29. aug 2023

@daniela1911 ďakujem, skúsime

autor
29. aug 2023

@eva112014 mala som orgazmus pri ňom i ten vaginálny, keď sme boli zaľúbený tak náš sex bol skvelý v prepočte cca 4 roky v kuse potom to upadalo postupne.

autor
29. aug 2023

@h2 áno, presne ako píšeš, tak to je. nie práveže antikoncepciu neužívam...

autor
29. aug 2023

@deti95060810 nie neberiem. Iba jedny ale tie od decka takže to nemôže byť tým.

autor
29. aug 2023

@hugger nie netestovali, gynekologička povedala, že je všetko v úplnom poriadku. Skúsim sa jej nato opýtať.

autor
29. aug 2023

@aurinia nie som pribratá teda možno kilo dve mam navyše od 18tky :D pravidelne športujem. Mám 59 kg a 170 cm. A už sme si pred 2 rokmi kúpili morské prasiatka. Psa nemôžeme mať kvôli alergii.

jazula
29. aug 2023

Keď tak čítam tvoje odpovede, určite by som zašla na rozbor krvi a nech ťa pošle všeobecný aj k endokrinologovi (nech vyšetrí aj testosterón).
Plus tu platí, že s jedlom rastie chuť…skúsila by som to ešte s partnerom ale s tým, že nech sa kľudne spraví rýchlo, ale teba nech dokončí orálne napríklad. Čím viac z toho sexu pocitovo budeš mať, tým viac po ňom budeš túžiť.
A ešte jedna vec…dieťa. Muž by ho už chcel, ako si na tom ty? Nevyhýbaš sa sexu podvedomo preto, lebo deti ešte nechceš? Moj príklad - ja som už veľmi túžila po dieťati (a aj ma už vek tlačil), keď mi partner povedal, že vlastne deti nechce. Okamžite som stratila chuť na sex, úplne som to cítila, že načo sex, keď z neho nebude dieťa…dlhú dobu mi trvalo to prekonať. Podvedomie vie byť v tomto veľmi silné…

autor
29. aug 2023

@olivia_c takto to fungovalo posledné roky, že už som vaginálny orgazmus ako,, za mlady,, nedosiahla len klitorialny. Teraz je to už úplne na bode mrazu.

autor
29. aug 2023

@lucyluska samozrejme, si to neviem predstaviť, žeby som o neho prišla. Milujem ho len ten sex je proste vážny problém. Skúsim si to naštudovať. Ďakujem