Prečo chlap odmieta sex?

zajkalia8
22. feb 2022

Ahojte, už dlhšie som zvažovala, že sem prispejem s touto otázkou, lebo táto téma je pre mňa nepochopiteľná a rada by som sa dozvedela možno nejaké vaše skúsenosti, prípadne rady, čo robiť v podobnej situácii.
S priateľom sme spolu 3 roky. V začiatkoch to bolo ešte v norme a žiadne nejaké odmietačky z jeho strany nehrozili. To sme ešte spolu ale nebývali v jednej domácnosti a tiež ani nie každý deň. Dnes spolu bývame cca 2 roky, sme spolu stále okrem pracovného času, a sem-tam keď máme iné plány na víkendy. Rozumieme si, aj keď nebolo to vždy ružové už od počiaktu nášho vzťahu (miešala sa tam bývalá a iné, z čoho pramenili hádky). Teraz je to podstatne lepšie, zmenil sa v tomto k lepšiemu. Čo ma však trápi a bojujeme s tým už dlhší čas je práve moja problém, s ktorým som sa pri chlapoch nestretla - Nemá chuť na sex, resp. naozaj minimálnu. Musím stále začínať ja, a to tiež trva aj hodinu kým sa k niečomu dostaneme (ak vôbec). Keď sa s ním chcem o tom rozprávať je nervózny a tvrdí, že sa mu to ešte viac týmto zhnusuje. Bavili sme sa o tom sice už mnohokrát, ale stále počúvam, že on taký nie je a nemyslí vraj na to tak často ako ja. (Mali sme aj také situácie, keď som ja šla na nechty a vrátila sa domov, on to využil na svoje hrátky...) Neviem ako vám, no mne raz za týžden jednoducho pride malo, na to, že sme mladý pár, nemáme nejaké problémy a bývame sami dvaja. 🙂 Pýtala som sa aj doktora, či je to tam dole so mnou ok, nech mi dá kontakt na odborníka ale jeho by som do toho aj tak nedonútila. Akože snaží sa teraz trošku viac, ale nikdy to nie je také vášnivé a spontánne z jeho strany, citim sa ako keby ho do toho nutim. VIem, že to môže byť psychika, ina skyta orientacia, možno veľa porna ale to popravde moc nema kedy pozerať..alebo zdravotny problem, kt. nerieši. Mali ste podobné skusenosti? Co si o tom myslíte? Resp. čo by ste poradili v tejto situácii?

Ďakujem za všetky komenty. 🙂

kilimi
22. feb 2022

@zajkalia8 vasen medzi vami by mala byt to je to korenie vztahu teraz ste sami ale ked pridu deti na dlhe prehovárania nebude cas a potom co pol roka no sex? Urcite to chce este vyskusat nejake triky na muza co ma rad nejake pradlo atd. Mozno mu urobit nejaku scénu nech si uvedomi a preberie sa tzv facka. Skuste mozno byt pre nho dráždivá ale nechcite od neho sex nech vas moze trosku dobíjať

kuriatkocervene
22. feb 2022

@zajkalia8 mne sa to už stalo ... je to škarede povedané, ale už ho nudíš, keď sa mu ponúkaš, tak ťa už berie ako samozrejmosť, nie je to pre neho nič výnimočné. Veľa párov sa časom dostane do tejto tzv. rutiny ... nemyslím si, že by bol asexuálnejší typ zrazu, keď predtým mal sex rád ... neviem možno ho skús prekvapiť niečím novým alebo si ho prestaň v tejto oblasti aj ty všímať a začne mať ten pocit on, že už ťa napr. nepriťahuje, vtedy sa možno uvedomí.

aliaray1
22. feb 2022

@zajkalia8 ahoj, ja osobne by som tuto temu viac nenavodzovala a ani ho nesmatrala a nepodpichovala k tomu.

V 1.rade by som popracovala na sebe: veci, ktore ma spravia stastnou, rozziaria mi dusu, tvar, usmev...celkove vyzarovanie a to ma vplyv na sex appeal 😉

Popracovala by som na priatelskej zlozke vztahu, aby ste si prehlbili doveru, zazitky, vztah celkovo - viac aktivit vo dvojici, zazitkove veci, aktivity v spolocnosti, aj spriatelmi a samozrejme aj osve - nech mate kazdy cas aj sam na seba. Ak aj zo zaciatku nebude chciet...s usmevom zahlas okej, daj mu boztek na nostek a chod sama... akoby sa nic nedialo.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anita6666
22. feb 2022

Chuť na sex určite má,akurát nie na teba,objedla si sa mu. Pri dnešných možnostiach a dostupnosti sexuchtivych žien je to pochopiteľné a treba to brať reálne,nesnilkuj. Začni žiť sama a užívať si život a ano, aj ten sexuálny s niekým,kto ťa nepozná odpredu - odzadu a nemá ťa pod nosom 24/7. To ešte len bude chtic....😀 ak aspoň nejako fyzicky dobre vyzeráš....

zajkalia8
autor
22. feb 2022

@anita6666 ďakujem za názor, dobrý point 🙂 ale každý máme iné predstavy o fungovaní vzťahu či intímností v ňom, predtým som problém nepociťovala ani po rokoch 🙂 fyzicky si myslím, že je to v poriadku, ale...ratam so všetkým 😀 🙂

zajkalia8
autor
22. feb 2022

@cocolino234 áno, on to nazýva iným apetítom, presne tak to zrejme máme, pretože ked ten sex máme, tak si to vie užiť. Len musí byť všetko tak aby bol v pohode, takže tiež si myslím, že skôr psychický alebo zdravotný problém. Či ho to so mnou baví, podľa jeho slov áno, ale je mi jasné, že ti máloktorý chlap povie, že nie.

Vďaka za odpoveď ;)

zajkalia8
autor
22. feb 2022

@aliaray1ahoj 🙂 ďakujem veľmi pekne, snažím sa na tej stránke pracovať čoraz viac a riešiť viac samú seba.. pekne napísané

zuzana9393
22. feb 2022

Raz tyzdenne, ak s tym zacne on nie je katastrofa. Ak ho raz tyzdenne ty prehovoris, tak je to horsie. S mojim ex sme to mali 1 mozno 2x mesacne 😅 tiez volil radsej videa.

fednaja
22. feb 2022

Ono takto, podľa mňa je to aj touto dobou, človek má na starosti okrem práce aj domácnosť nákupy, nejaké to varenie ak má deti tak starostlivosť o ne. Nie je jednoduché a podľa mňa sa to ani nedá mať každý deň alebo každý druhý voľaké intímnosti, človek je niekedy rád, keď padne večer do postele a zaspí. Na druhej strane, treba si vedieť spraviť čas aj pre seba a svojho partnera.

danica2711
22. feb 2022

@zajkalia8 no, neviem, keď je to takéto už po krátkych 3 rokoch, aké to bude neskôr? Takéto disproporcie sa nezvyknú zlepšovať, skôr naopak. Spýtaj sa sama seba, či sa chceš celý život doprosovať sexu a ešte si vypočuť, že mu ho tým zhnusuješ (!!!) alebo či by nebolo lepšie zísť z kratšej cesty. Nie je jediný chlap na svete a podľa toho, čo píšeš, to zas taký super dokonalý vzťah nie je.

1angelika
22. feb 2022

vykašli sa na neho, budeš len trpieť a skončíš zakomplexovaná so žiadnym sebavedomím. Je to strašne ponižujúce sa prosiť chlapovi...a také rady, že nechaj ho tak, možno sa uvedomí..no neviem, keď nebudeš iniciatívna ty tak on možno aj mesiac nie, aj viac...a keď budeš chcieť otehotnieť to len bude potom naozajstný problém..

zajkalia8
autor
22. feb 2022

@danica2711 veď práve, aj ja sa pasujem s touto otázkou, že 3 roky su ešte len krátka doba, no ako s tým naložiť, keď je tam tá láska.. mala som si to prehodnotiť skôr...len som mala zatvorené oči, že sa to zmení, a ono sa to zlepšilo..o kúsok..neviem nestalo sa mi to ešte...ani nikomu v okolí, čo poznám

katkati
22. feb 2022

Dáva prednosť pornu pred tebou. A pritom vie, že si nespokojná, to je na tom sebecké z jeho strany. Toľko času si určite nájde, aby si to urobil. Pochybujem, že sa to zmení. Skôr naopak.

janagem
22. feb 2022

@zajkalia8 mozno je demi-ace. Ak uz sex ma vie si ho uzit, ale nepotrebuje ho k zivotu. Nemusi ta hned nemat rad/object sa ta

luciannka83
22. feb 2022

@zajkalia8 ja to len poviem tolko...ked si teraz v tomto nerozumiete, chodte od seba. Budes sa cely zivot trapit a obmedzovat. On insi nebude a ty tiez nie.

janickacrazy
22. feb 2022

@zajkalia8 ja som za rozchod, toto nemá cenu, on sa nezmení a časom to bude len horšie. Je tu takých príbehov dosť. Ja som s mužom 13 rokov a sex máme každý deň, občas sa stane, že obden. A to máme 3 deti a obaja chodíme do práce.

essenceee
22. feb 2022

dovodov može byt naozaj vela , ale musiš sa s nim porozpravat, inak sa to nevyrieši

slovakboy
22. feb 2022

@zajkalia8 je nervózny keď na to upozorníš. Unikol do iného sveta a to mu stačí nechce ho zdieľať s tebou. Intimita je zdieľanie spoločných chvíľ a pocitov názorov. Popracujte na intimite a príde aj sex. Dráždiť oblečením ho môžeš ale opatrne inak to bude vnímať ako nátlak. Ukáž mu nejaké dráždivé pózy alebo urob na neho oči vyplaz jazyk. A odíď. Ukončí to. Jemu sa ten obraz rozvinie v hlave a na druhý deň to bude chcieť zopakovať už naostro.

mareri
26. feb 2022

sex do vztahu patri a ked tam nie je, niečo je zle. Musite sa porozpravat, inak to nepojde. Bez sexu to pojde iba dole vodou....