Priateľ má veľa chýb

21. mar 2022

Ahojte.
Mam priatela, sme spolu 5 rokov, ale veľmi vnimam jeho nedostatky.
Je sice pekny v tvari, ale je dost tucny, sice cvici, športuje, ale nevidiet to na nom, a mna to velmi trapi, kedze ja mam peknu vysportovanu postavu, chcela by som, aby aj moj chlap mal tehlicky.
Za druhe, je velmi chudobny, zije u starej mamy v dome kde nie je ani wc, tak si zriadil svoje ekologicke, sice si setri na hypoteku a vlastne byvanie, ale ide to velmi pomaly, a ja to tam neznasam u nich, preto tam ani nechodim, potom je jeho stara mama nahnevana, preco tam ani nepridem.
A za tretie je nervak, vybusnej povahy.
Pytate sa preco som s nim ?
Lebo na mna je dobry, mily, snazi sa ma rozveselit ked som smutna a nedari sa mi, vzdy ma potesi nejakym darcekom, ak chodime k nasim na chatu na vikendy, stara sa o mna, navari mi, mozem sa na neho spolahnut, rad nam organizuje male vylety, a najradsej je ked ma moze niecim potesit, rad so mnou chodi na nakupy, skusame si oblecenie, vyberame kozmetiku, ci drobnosti v hypermarkete.
Lenze ja si niekedy nie som ista, ci je to super a staci to k dlhemu a stastnemu vztahu, alebo mam na viac. ?

karelova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lija22
21. mar 2022

mne sa ty nezdas super, on naopak robi co moze. aj mi ho je trochu luto

dskjhfdlkdjhl
21. mar 2022

A preco je on s Tebou?

deti95060810
21. mar 2022

má výbušnú povahu a je nervák? Tak to je o ničom. on je teraz dobrý k tebe lebo je do teba zaľúbený. Ale po istom čase keď pominie zaľúbenosť, bude sa ku tebe chovať ako ku ostatným......aj blbo.

monkasponka
21. mar 2022

Mne by vadilo len to że je nervak... Ostatne je take povrchne.Ak sa snaží a ma pracu, chce napredovať, prečo nie?

dzulli1980
21. mar 2022

Rozíď sa s ním, urobíš mu tým veľkú službu ... a nájdi si takého, ktorý bude na Teba kašľať, keď Ti bude na hovno a bude riešiť len "svoje tehličky na bruchu" ... dlhodobý šťastný vzťah je úplne o inom ako o tehličkách na bruchu.

lilyianka
21. mar 2022

Mňa osobne zarazilo to tvoje za prvé a za druhe..... priateľ podľa toho čo píšeš vyzerá byt fajn. Nemôže za to,že ah napriek tomu,že cvičí tak proste nie je vysekany.... zato ty mi prídeš povrchna. Takisto nemôže za to ako býva. Žiaľ tak to je. Aj jeho stará mama je určite fajn pani, a co na tom,že nemajú normál wc a sú chudobní?
Ty si co princezná zo zámku ?

michalka4193
21. mar 2022

@lilyianka né ona je princezná na chate 😂😂😂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
caroline_
21. mar 2022

@evamarek77 podla mna by nasla,ale taky ju nebude mat rad,robit jej program a rozosmievat ju

kitycat
21. mar 2022

Nechaj ho inej, dobraka. Aj jasa obcas viem nasdat a viem nervacit, ale nervak nie som

miadi
21. mar 2022

Tiez sa mi nepaci ze je nervak na teba nie je Ved este snim nezijes v eko wc dome.., ale ked ta bude mat v hrsti aj z andilka bude zrazu krava… vsetko ostatne mi pride Akoby si mala v nom druhu mamu ci naj kamosku. . Kludne si najdi chlapa z fitka
S tehlickami no necakaj ze toho bude bavit stebou chodit po obchodoch alebo ti nebude varit alebo bude mat mini pipika atd. Proste bude mat zas ine muchy. Nezda sa ze by si tohto tvojho milovala tak preco by si snim mala byt ?

zuzanazu85
21. mar 2022

Také chyby veru ,že tehličky nemá atď 🙄,že je chudobný,to vážne ? Dobrák chlap,nervy ujdú občas každému a ak si mu o týchto chybách povedala z očí do očí,ani sa nečudujem. Dobrák chlap,nechaj ho tej,ktorá nevidí takéto ,,chyby" a bude ho ľúbiť takého,aký je.

jumama
22. mar 2022

Ak zije so starou mamou, tak preco? Nema rodicov, prezil dajaku traumu? Trauma moze byt, ze ich stratil, ze ho nechceli, ze boli alkoholici a preto ho ma stara mama…. Cokolvek co ich rozdelilo mohlo byt traumaticke. A odkedy s nou zije, este ako dieta, alebo az teraz ako dospelak, lebo nema kde inde? Ide o to, ze ak prezil traumu, da sa to nervactvo vysvetlit, moze trpiet pstd. Na najhlbsej urovni to znamena, ze telo pracuje inak, ma neustale vyplavene stresove hormony a nieco co druhy iba mavne rukou, clovek s pstd je hotovy, ide do vyvrtky, proste tie stresy a strachy su ovela intenzivnejsie prezivane a neklesne mu hladina stresovych hormonov spat tak rychlo ako by mala. Podobne to moze byt s tym telom co sa chudnutia priberania tyka…. Len sa mi zda, ze si asi mladunka a neviem, ak ho posudzujes uz teraz ako vyzera, a ze sa malo snazi, ze aby to medzi vami nevyrabalo vacsiu a vacsiu priepast. Chces mu ublizit este viac, tym ze mu raz s niekym inym ujdes, lebo sa ti stale bude zdat nedostatocny?

lesana25
22. mar 2022

Teda, taká fešanda a žiadny svalovec z fitka ťa nechce, preto si sa ulakomila aj na niekoho "pod tvoju úroveň"?

wonder13
22. mar 2022

Najlepšie bude ak si pohľadas toho pekného s tehličkami a tučným kontom.
Podľa mňa tohto aktuálneho priateľa máš rada, ale je tam príliš veľa ALE... Pekný ale tučný, milý ale chudobný, milý ale nervak.... Pri tom pravom chlapovi neexistuje ALE

simsalabim
22. mar 2022

Tak tehlicky - tie zlate - su pre dlhy vztah len bonusom. Ale neviem, ci tie na bruchu?

zuzana9393
22. mar 2022

Uz len ta veta, ze som s nim preto lebo ja na mna dobry.... Nemala by si s nim byt preto ze sa lubite? Ci to uz dnes nestaci a clovek potrebuje tehlicky na bruchu a peniaze? Tiez by som nechcela chlapa, ktory este zije u mami/ starej mami, ale neviem kolko ma tej tvoj rokov. Ak do 30tky tak by som to neriesila. Ak ma 40 tak je to divne

lienka9
22. mar 2022

Podla mna sa rozid.dlhodobo nebudes stastna,po case by sisi nasla niekoho a potom by to bolo horsie.najma ak by prisli deti.mas ine priority,za to ta nikto sudit nemoze.kazdy sme iny..daj sebe aj jemu sancu si najst niekoho ineho s kym budete stastni.

bikarbona
22. mar 2022

Ty nie si super a pokojbe ho uvoľni inej. Ktora bude chciet potešiť aj jeho, nielen myslieť na seba.

bashee
22. mar 2022

Podla tvojho opisu ho nelubis. Strata vasho casu. Rozid sa s nim. Obom vam bude lepsie.

veronikalubko
22. mar 2022

Ja sa moc nevyjadrujem na diskusie no teraz fakt musím.. Prosím ta, zobuď sa, ber ho taky aký je alebo ho nechaj ísť. Môj muž je tiež občas výbušný, ja som výbušná ale u nás to neznamená len nervy ale niečo aj ako vášnivá a troska búrlivá láska a sme spolu tak, že nik nás nerozdelí a nepotrebujeme k tomu tehličky🤦🏻‍♀️Co keby si ho radšej podporovala, cvičila sním? Viac si nevšimla malichernosti? A ze je chudobný? A WC? No slečna si asi nikdy s prepáčením neutrela rit lopuchom.... Cecinou by ti bolo treba... 😏
Alebo ti treba takého, čo ma peniaze, tehličky, vilu... Bud ti spraví dieťa a odíde. Alebo bude žiť stebou,popri tom mat milenky, srať na teba, nikam stebou nechodit... Tento chalan aj keď je možno výbušnéj povahy sa aspoň snaží a venuje ti čas... Porozmýšľaj....

veronikalubko
22. mar 2022

A NIE NEMÁŠ NAVIAC, za to on ANO.

monka105
22. mar 2022

Veľa ,,chýb”. Jediná chyba, ktorú si opísala, je tá výbušnosť. Ostatné veci, ktoré ti vadia, nemajú s jeho povahou nič, za to u teba to odráža tvoju vlastnú povrchnosť. Rozíď sa s ním. Ak ti na ňom vadia takéto veci, ty nebudeš nikdy spokojná a on by mal mať šancu stretnúť niekoho, kto ho bude mať rád takého, aký je, bez výhrad, bez wécka aj bez tehličiek.

daniela2202
22. mar 2022

Ak si bezchybná...kašli na neho 😁😁😁

martul
22. mar 2022

No teda taká dokonalá žena a stráca čas s takýmto človekom?!
Vieš čo, rozíď sa s ním. Pre jeho dobro, takúto chuderu si nezaslúži, jemu spravíš len láskavosť.

autor
22. mar 2022

Dámi, ale vam by vazne neprekazalo, keby ste u frajera na navsteve, a nemozete ist ani na normálny zachod ? V dnesnej dobe ? To som zlatokopka lebo chcem aby mal partner v dome aspon wc ? 😂
A tie tehlicky na bruchu .. uprimne, ktorej z vas sa nepaci vysportovany chlap s peknou postavou (nehovorim o steroidovych fitnesakoch) ??

autor
22. mar 2022

@jumama otec od nich odisiel ked bol este maly, ich mamu aj jeho bil. Mama potom nemala kam s detmi ist, tak prisla byvat k mame, kde priatel ostal doteraz.

kassandra25
22. mar 2022

....ani nie ze na viac, lebo co je viac? Kto je to viac? Ty do neho nie si (uz) zalubena, inak by si toto sem nenapisala. Vidis, ze sa nikam mozno neposuvate. Ze si si vybrala zle hned na zaciatku. My ti nemozeme odpovedat, ci ty lubis jeho a on teba. Ak ano, iba vy dvaja sa mozete inam posunut. My to za vas neurobime.

kaculda2
22. mar 2022

Ja ti len odpoviem na tvoju otázku ktorá by nechcela mať chlapa s vysportovanou postavou a JA sa hlásim!! Môj manžel má 120kg síce je športovec ale tehličky nemá a je úžasný 😉 nie všetko je o kráse!