Priateľ odmieta orálny sex

martina803
15. aug 2022

Ahojte, chcela by som poznať Váš názor na moju situáciu.
Som s priateľom niečo cez 2 roky a on odmieta orálny sex - samozrejme on mne, naopak mu to problém nerobilo. Píšem nerobilo, pretože som s tým prestala aj ja, keďže sa mi ničoho nedostávalo - ani raz. Žiaden z predošlých partnerov s tým problém nemal, robili to prirodzene a sami od seba, bez akéhokoľvek mojho naznaku ze by som to chcela, preto si nemyslím, že by mohol byť nejaký problém po stránke hygieny a pod. Priateľ tvrdí, že sa mu to hnusí, že je to tam mokré, že to raz skúšal a skoro sa pozvracal, a že to nikdy robiť nebude. Že to nie je o mne, ale že je mu to odporné. Lenže on sa ma dole ani len nedotkne (lebo je tam hnusne mokro) a ani pri sexe mu nezáleží na tom, či z toho niečo mám. Ešte som sa s niečim takým nestretla, trvá to už pridlho, ja mám pocit, že ma asi nemá rád alebo sa mu nepáčim, čo však VRAJ nie je pravda, tak neviem čo robiť, predsa len je to vo vzťahu dôležité.

ckocka
15. aug 2022

@martina803 Prečo máš nejaké pocity ak on ti dovod jasne povedal. Má na to právo, tak ako ty máš právo nájsť si partnera ktorému také praktiky nevadia.

simona20201309
15. aug 2022

@martina803 Nech si nájde chlapa. Ten tam ma urcite sucho, tak ako si to praje.

stellarstar
15. aug 2022

Aj ja chcem mať také problémy ako ty

iwesska
15. aug 2022

Neviem,preco by mal byt hned niekto,kto nechce oblizovat pohlavne organy divny a preco by to kazdy musel mat rad. Niekomu tiez chutia cigarety,kym inemu smrdia,tak snad fajciar nebude nutit nefajciara,aby zacal,lebo predosli partneri fajcili🙈 Ak ti v sexe jeho praktiky nevyhovuju,tak sa s nim rozid,aku inu radu chces? Nasilu to robit nebude,jasne ti to povedal,tak naco cakas,ze sa to zmeni? 🤔

viestta
15. aug 2022

Napíšem ti to co som písala tomu, čo mal opačný problém, že priateľka mala výhrady voči oralu. Sex ma byt príjemný pre oboch, alebo akceptujes to, že jemu toto nevyhovuje alebo si nájdeš takého, čo mu to vadiť nebude. Ako sa rozhodneš je už iba a len na tebe. My ho nepôjdeme presviedčať, že je to OK, tak ako sme nešli presviedčať tamtu slečnu, že sa ma prekonávať.

sissy27
15. aug 2022

@martina803 môj názor na danú situáciu je ten, že by som nebola 2 roky s niekým, s kým nie som sexuálne kompatibilná. Určite má na to právo odmietať spraviť ti orál, ale v tom prípade by mal hľadať partnerku, ktorá ho nepožaduje. Ale inak by mu asi bolo treba vysvetliť, že ak to "tam dolu" nebude mokré, tak ani nezasunie 😀

cocolino234
15. aug 2022

@autorka je úplne v poriadku, že mu to príde nechutné, rovnako je v poriadku nerobiť a nemať orálny sex ak to tak vyhovuje obidvom stranám. Buď mu to budeš tolerovať alebo si nájdeš niekoho komu to nebude vadiť. On si naopak nájde niekoho, kto rovnako orálny sex nemá v obľube. Neviem prečo je pre teba také šokujúce, že chlapovi sa hnusí robiť orál. Obidvaja máte na výber, ty si sa rozhodla fungovať v sexe, ktorý ti nevyhovuje a neuspokojuje ťa, to bolo len tvoje rozhodnutie, takže je len na tebe či budeš pokračovať alebo nie.

kittykat22
15. aug 2022

vo vztahu je dolezite, ze sa partneri navzajom respektuju pokial ide o sexualne preferencie. Nerobit oralny sex a nemat k tomu vztah nie je nic zvlastne. Tak ako niekto nema rad spenat, niekomu sa hnusi krv tak niekto ma take pocity pri oralnom sexe. S tymi ludmi nie je nic zle. Ak preferujes oralny sex a je ti prijemny, tak si najdi partnera ktoremu to tiez vyhovuje.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
15. aug 2022

Predpokladám, že to nesúvisí s tým, či ťa má alebo nemá rád. Predpokladám, že je to tak, ako to hovorí - hnusí sa mu to. Tak buď nájdete iný spôsob, ako ťa bude vedieť sexuálne uspokojiť, alebo budeš bez uspokojivého sexu... Alebo sa rozídete 🤷. Chce to len komunikáciu, zistiť, čo je jeden ochotný pre druhého spraviť a či viete a chcete nájsť obojstranne vyhovujúci kompromis. Kopec párov existuje bez orálneho sexu. Netvrdím, že mne by to tak vyhovovalo, ale ak by bol chlap ináč v pohode a chcela by som s ním byť, tak by som hľadala možné alternatívy... Možno by to aj tak skončilo nakoniec rozchodom, ale aspoň by som sa pokúsila dať tomu šancu. Ak ti však nevyhovuje vo viacerých veciach a toho je posledná kvapka, tak potom asi neni o čom 🤷.

syslik81
15. aug 2022

to ze nechce robit oral je ok .. ale nieje ok ze neberie ohlad na to aby si si aj ty uzila sex.. ma to byt o oboch nielen o nom .. tvoj priatel ma blok a mal by sa liecit alebo najst neaku putklu co len lahne ... ak sa neprekona tak s nim nestracaj cas- sex do vztahu treba bez neho to nepojde.. a sex je o uzivani si jeden druheho a nie o tom musim a rychlo nech to mam za sebou

eva112014
15. aug 2022

@viestta A ty nemáš link na tú diskusiu, kde sa autor sťažoval na tú svoju partnerku. Môžu si navzájom tuto s autorkou vymeniť si skúsenosti.
@autorka buď to akceptuješ, alebo odídeš od neho.

viestta
15. aug 2022

@eva112014 nechce sa mi hľadať, ale debata je celkom čerstvá, z vikendu

viestta
15. aug 2022

@syslik81 nie, netreba sa hneď liecit. Áno, máš pravdu, do istej miery by sa mali partneri navzájom "prekonat". Ale každý máme svoju hranicu, za ktorú sa prekonávať nebudeme. A potom už je na partneroch, či akceptujú tieto hranice alebo nie. Každý má možnosť voľby. Každý z nich.

petamich
15. aug 2022

@stellarstar otrasny sex podla teba nie je seriozny problem, lebo evidentne nejde iba o ne/poskytovanie oralneho sexu? ak by sa mna partner odmietal dotknut, lebo je tam mokro, tak to pre mna otrasny sex a seriozny problem je, nechcela by som byt frustrovana a neuspokojena zena najblizsich 25 rokov 🤷‍♀️ aj naopak by to bol problem - ak nefunguje vo vztahu sex a intimita, podla mna to potom vybuchuje aj v inych oblastiach vztahu (frustracia, vybuchy hnevu, nevera) ale mozno pre inych to dolezite nie je

liljana
15. aug 2022

"Lenže on sa ma dole ani len nedotkne (lebo je tam hnusne mokro) a ani pri sexe mu nezáleží na tom, či z toho niečo mám."
Tak nech si najde chlapa, ked mu je to tam hnusne mokro. 😀 Uz si mala mat zbalene kufre, je divny a sebec.

mandzula
15. aug 2022

Mna skor zaujalo to, ze mu nezalezi na tom, ci zo sexu nieco mas - to je vacsi problem.

slovakboy
15. aug 2022

@martina803 to je divný. Ako si užíva vlastne sex on okrem toho že tým mu ho fajčíš? Prsia ho vzrušujú? Vzrušuje sa na tvojom tele? Bozkáva ťa pri tom? Lebo pre mňa je môj prostredník erotogenna zóna a myslím že pre skoro každého hetero muža. Či nie je fixovaný len na seba a svoj nástroj. A ty si potom len hračka na masturbáciu. Príroda sa nepýta na hygienu keď ide o rozmnožovanie. Či nie?

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soldi
16. aug 2022

@martina803 mala som takeho exa. Francuzaky nie, lebo to je nechutne. Oral on mne - no ani pomysliet. Prstovat ma? Aj to bolo fuj.
Nejake moje uspokojenie, hladkanie - to neexistovalo.
Zato on vyzadoval oral pred kazdym sexom - ze aby sa tak rychlo neurobil. Najradsej mal rychlovky, len priskocit a urobit sa.
Boli sme spolu 17 rokov a jedine co sa zmenilo bolo ze zacal vyzadovat este aj anal 🤦‍♀️
Paradoxom bolo, ze som dodatocne zistila ze ma podvadzal na kazdom kroku 🤷‍♀️
Uz by som do vztahu s takymto chlapom nesla. Kde je sex o nicom.

pragmaticka
16. aug 2022

Lenže on sa ma dole ani len nedotkne (lebo je tam hnusne mokro)

Toto nemyslíš vážne???. Toto je za debila? Poslala by som ho do riti už dávno!!!!!! Takýto chlap nech si kúpi umelú ancu!!!! Otras!!!
Ze mu robíš už 2 roky matraci, no mam dosť!!!!!

pragmaticka
16. aug 2022

@soldi 17 rokov s takymto sex. partnerom... Ty tiež nie si kompletná!!!

onedaynick
16. aug 2022

@pragmaticka skus bez invektiv a vykricnikov. Ale ano, 17 rokov trpiet zly sex je nonsens.

soldi
16. aug 2022

@pragmaticka mlada a blba, co Ti poviem 🤷‍♀️ Mala som 19 a bola som velmi zalubena. Ale tam boli aj dalsie veci a z neho sa vyklul toxicky partner v kazdom smere. A moji rodicia ma v partnerstve s nim este podporovali 🙄 aj ked vedeli ze ma podviedol este pred svadbou.

zdenkastanka
16. aug 2022

Ty si tu pisala cca v decembri ze?ze mu na tebe nezalezi ci zo sexu nieco mas, rúčky ho bolia, oral nic (ved ok, ked sa mu to nepaci - netreba ho nutit, ani niektore zeny to nerobia), ale tak strasne by ti orgazmus doprial ale neurobi pre to nic🤷‍♀️no cize sa nic nezmenilo ani ked ste spolu zacali byvat..
Ale ma krasnu povahu ze?no co sme ti radili vtedy ?ze bude sebec vo vsetkom... hm.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
16. aug 2022

@brembo to bude jeden z tých Fertig Mariško, možeš še zakryc🙄

martina803
autor
16. aug 2022

@zdenkastanka nie to som nebola ja, zial je takych chlapov asi viac