Sex zo starším priateľom - skúsenosti

3. jún 2021

Ženy ktoré máte rozvedenych priateľov tak ako to máte v postelí? A netvárte sa že sex nie je všetko vo vzťahu pretože keď stojí za hovno tak potom to aj narúša celý vzťah.. Mám priateľa ja(31r) on (45) a sme spolu len pol roka a prosté neviem ako to povedať moc sa v postelí obracať nevie už len kvôli tomu že je tučko.. Stále ako keby pracujem na ňom len ja..A on proste nevládze a keď som mu naznačila až začne niečo zo sebou robiť až si zlepší kondičku atď...Až sa s ním dá milovať aj na polohu misionára tak mi povedal že prečo to od neho žiadam keď zo svojom ex počas ich 22 ročného manželstva problém nemal..Na to som mu odpovedalo že až sa teda vráti naspäť

papaya308
3. jún 2021

No lepšie to už nebude

banderaska29
3. jún 2021

no, tak.... je tučko, akrobat z neho nebude. veď to sama vidíš a vieš. ak sa on nenakopne že schudne tak to budeš takto mať asi celé veky. A áno keď stojí sex za hovno tak narúša celý vzťah - tak si zváž či to takto chceš mať navždy.

simonkaa27
3. jún 2021

Vyzera to tak, ze sa kvoli tebe nechce menit a poriadne si to premysli, ci s takym chlapom chces byt.

ivkazba
3. jún 2021

V predchádzajúcom vzťahu som mala bruchatca, 47 rokov, áno, to brucho bolo veľmi obmedzujúce, na aktivitu aj polohy, ale rád urobil aj veci na viac, keď vedel že to chcem. Celkovo ale na vzťahu treba pracovať, človek musí vedieť aj kompromisy robiť, čiže aj v sexe, pokiaľ to teda nie je za jeho hranicou. Čiže sama si musíš zvážiť, či je pre teba akceptovateľné takto trvalo žiť. Je otázka času, kedy ťa to podľa mňa bude riadne frustrovať. Skôr ako tá kvalita sexu ma ale v tvojom prípade zaujala jeho reakcia o ex. Toto by zrejme u mňa bolo na zdvihnutie kotvy. Aby mi chlap povedal, že 22 rokov to takto robil s manželkou, tak to má stačiť aj mne. WTF??? Tak nech sa vráti k nej, alebo si hľadá podobnú.

autor
3. jún 2021

@ivkazba
S tou ex mal na myslí že s ňou ta poloha šla pretože mala do 50kg a ja mám viacej 64 takže so mnou to už nedokáže... A áno vadí mi to a myslím že tu kotvu začínam dvíhať

beatik3
3. jún 2021

Nebodaj este tebe chcel naznacit, aby si zacala chudnut???

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beatik3
3. jún 2021

@zazvorka87 vsak ano, to je pravda, ze jej to vadi ale aj tak mi to pride divne, ze zacal spominat byvalu s ktorou sa to dalo a teraz s nou nie. Tak pomaly este na nu vinu zvalil :D :D

janickacrazy
3. jún 2021

Prečo si si našla starého a tučného chlapa, ktorý v posteli za veľa nestojí? Tak skús hľadať nejakého schopnejsieho. A vek v tom nehrá zase taku veľkú rolu, môj muž má 40 rokov a je úžasný milenec.

vendulka80
3. jún 2021

@beatik3 no mozno ona bola príčina, ze manzelku po 22 rokoch nechal 🙈a mozno panko zistil, ze spravil debilinu😊ktovie🤷🏻‍♀️

ivkazba
3. jún 2021

Tak ja mám oveľa viac ako 64 kíl, ex mal 130 kíl pri výške 173 cm, takže ozaj riadny bruchatec a fungoval nám aj misionár, len jasné, namakal sa. Takže tvojich 64 kíl nie je reálny argument, je to výhovorka. 64 kíl je normálna váha, ak teda nemáš výšku 140 cm. Ale vzťah neni o tom, že robím veci, ktoré vyhovujú iba mne. A ak áno, tak potom s takým človekom nechcem byť vo vzťahu. A súhlasím s @janickacrazy nie je to o veku. Ja mám 43, partner 40 a máme denne skvelý sex. Hľadaj si niekoho kompatibilného po všetkých podstatných stránkach. Načo ti je toto sebecké čudo.

beatik3
3. jún 2021

@vendulka80 no veru, len to sa nedozvieme bohuzial :D :D

h2
3. jún 2021

Zo zvedavosti som otvorila túto tému, že čo za starca to máš v posteli. A on má 45! 😂 Môj má 53 a ak Tvoj má nejaký problém, tak vekom to určite nebude.

katkamatka7
3. jún 2021

Vekom to nie je....

panelacikova
3. jún 2021

@h2 môj 57 a teda...... uffff 😀 😀

gbgb
3. jún 2021

Lenivy tucny co k tomu dodat? Snad ma aspon dobre srdiecko a mastné konto.

katkamatka7
3. jún 2021

Môj má 50+ a síce vykŕmený, ale svižný, obratný, trpezlivý....no obracať sa musím aj ja a najlepšie v zhode.

natasa90
3. jún 2021

Toto vôbec nie je dobre znamenie. Odzrkadlí sa to aj v iných oblastiach vašeho spolužitia. On sa evidentne kvôli tebe nebude meniť ani v tej sexualnej oblasti a v iných sa ti tiež nebude snažiť vyhovieť.

dadis
3. jún 2021

Velmi som sa pobavila 😂😂. Neviem preco mi hned na prvu napadol moj byvaly 😂😂

dadis
3. jún 2021

@autotka ja som odisla od 45r chlapa, lebo si nasiel 30r milenku. Ale poviem ti, ze co sa tyka sexualneho apetitu zeny, tak v 30tke sa len rozbiehas. Ja som sa divila, ze ten moj lenoch si nasiel mladsiu, lebo teda vzdy ta aktivnejsia v tejto oblasti som bola ja, myslela som si, ze to bolo vekom, lebo som bola o 7r mladsia. Po odchode si hladam vzdy len mladsich partnerov, prave kvoli tomu, ze nechcem nikoho do sexu nutit. Ale je pravda, ze to moze byt aj vrodenym apetitom, nie len vekom...ale teda musim povedat, ze v 30r by som si stareho a este k tomu obezneho muza nehladala. O 10r budes este viac v sexe vyzadovat a on co? Bude mat bypass? 😂😂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
3. jún 2021

Mám 36, muž 42, ma brucho a vôbec to neprekáža pri žiadnej polohe. Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody 🤷
...VY-ME-NIŤ...!!! 😄

nevenka
3. jún 2021

@tosomja no presne. Nam sa dalo, ked som tesne pred vyvolavackou bola tyzden pred terminom, velke brucho a vazila som 76 kil, podotykam, ze som bola doslova gula, lebo meriam len 152cm 😅. A muz nie je tiez chudy, to ani nahodou. A islo nam to a furt ide.

kitycat
3. jún 2021

A ake ma tento 45 rocny muz kvality? To je tvoj prvy "frajer"? Vsak si najdi takeho co tvojmu oku lahodi a ma rad divoky sex..

anita6666
4. jún 2021

Načo ti je taký star ch*j? Ostala by som s ním iba pre prachy,nic iné,na sex by som si našla mladého.

karolinakr
4. jún 2021