Sexi spodná bielizeň

16. dec 2022

Ahojte baby, mám takú otázku.. obliekate si niekedy sexi spodné prádlo pre svojho muža? Myslím tak na spestrenie.. u nás to momentálne stagnuje celé, je pravda, že obaja máme koniec roka doosť vyťažený v práci, tak sa dosť míňame doma a tak celkovo sa tešíme na sviatky, keď vydýchneme.. sme málo spolu, a nadrábame, aby sme mohli byť do 9.1. doma.. no to je jedno,k veci.. ja som toto nikdy neskúšala, chcela by som manžela prekvapiť.. otázka znie, myslíte, že sa to mužom páči, aj takto doma na manželke? Nemám dokonalu postavu, tak neviem či to bude to pravé preňho, akoby sa hanbím, hoci s milovaním problém nie je, páčim sa mu, a chcela by som to skúsiť.. a ďalšia otázka, kde také niečo kúpim? Niečo pekné, kvalitné, na cene nezáleží.. na bonprix som našla nejaké pekné kúsky.. skúste poradiť, ďakujem.

morgane1975
16. dec 2022

Tak u nas je to uplny standard.. postava nehra rolu, kazdeho muza potesi ked sa jeho zena nahodi do peknej bielizne. Aj tu maju pekne kusky: https://www.astratex.sk/eroticka-bielizen/

lamonita
16. dec 2022

Intimissimi

ana82
16. dec 2022

jasné že ho to poteší, ja som len tak zo srandy z bonprixu pred dofču objednala nohavičky čo netreba vyzliekať, no to bolo a aj je radosti :D tiež som mala komplexy že to nebude dobre vyzerať ako na nejakej modelke...

sima338
17. dec 2022

Klasika ako spomínajú kočky - Intimissimi, Bonprix, Astratex, z internetu Victoria Secret alebo pre mňa najväčšie umenie prádla Agent Provocateur, majú krásne kúsky, keby si chceš niekedy dopriať, zvyknú mávať pekné zľavy, vtedy si zvyknem niečo sexi dopriať.

svokrinjazykmonika
17. dec 2022

Mňa môj chudák manžel teraz stále vidí iba v dojčenskej nočnej košeli a všade fľaky od mlieka. Ale aj tak by ma prekotil hocikde, keby som sa dala 😄 Keď som bola mladšia tak som robila také divadielka v prádle a opätkoch ale pri bývalom. Môj manžel by ma vysmial a všetko by zo mňa strhol čo by bolo navyše. Každopádne choď do toho, určite tým nič nepokazíš.

terezka2911
17. dec 2022

@ana82 keď sa môžem opýtať, odkiaľ si objednávala? 🙂

90909
17. dec 2022

Ja som za intimissimi, a odporucam ist na predajnu. Predavacky vedia poradit a vzdy mi aj perfektne odhadli veľkosť. Minule sme isli na jednu akciu a ja som si dala pod saty cipkovane body a samodrzky a este doma som mu predviedla, co si obliekam. Si mala vidieť ako ma potom cely vecer hltal ocami a to uz sme spolu nejaky ten piatok. A vôbec tu nejde o proporcie modelky. Chlap ma rad, ak mam zena tu spravnu sexi naladu, chut zvádzať a nejake brusko trciace tu a tam nie je vobec podstatne. Podstatné je to vyzarovanie co z teba vtedy ide.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
17. dec 2022

Dobre pradlo pomoze kazdej postave, proste zakryje to, co ma a odhali to co mame sexy. Takze za mna napr Hunkemoller, Palmers, Intimissimi, musim povedat, ze aj Newyorker mava pekne veci , kopie tych drahych znaciek. Tiez reserved malo krasne veci. Skus urcite, muz zareaguje velmi rychlo.

essenceee
17. dec 2022

ja si kupujem tu https://superlove.sk/eroticke-oblecenie alebo niekde priamo v obchode, ked na niečo pekne narazim

mikadooo
17. dec 2022

Za pokus to stojí. Každý chlap je iný. Jeden to môže privítať, druhý ofrfle, že za cm² si vyhodila 50€ 😄🤷. Každopádne, ja by som to skúsila.

ana82
17. dec 2022

@terezka2911 bonprix

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
interneta
3. jan 2023

Nikdy ste sa o tom spolu nebavili, ci sa mu nieco take paci a co konkretne? Ak muz vyslovene zene nevycita napriklad to, ze pribrala, tak nie je problem akakolvek postava v sexi bielizni. Vsak vyskusaj jeden kusok a uvidis, co on na to. Sexi bielizen ma efekt aj na mna, normalne ma to navnadi. Takze za mna urcite ano 🙂 a vsetko mam zo saxany

zuzkaaa69
Odpoveď bola odstránená
Zobraz