Sexy spodné prádlo - koľko ho máte a koľko naň míňate?

ada93
30. okt 2019

Ahojte baby, trošku nezvyčajná téma. Máte v šatníku nejaké sexy kúsky spodného prádla? Pre muža, alebo len tak, aby ste sa cítili občas inak? Koľko ste zaň ochotné dať €? Ja mám takú zbierku, muž tvrdí, že to pre neho nie je podstatné, že sa mu páčim najviac bez toho, že naň míňam veľa peňazí, ale myslím si že keď si raz za čas nakúpim tak za 40-80€ niečo pekné, tak to nie je veľa. Finančne sme na tom neni zle.

sara07
30. okt 2019

kup si pekné prádlo pre seba hlavne a kvalitné tak stojí proste

petkaaa
30. okt 2019

Toto je podľa mňa čisto na tebe. Ak sa ti to páči, tak si kúp. Pre niekoho je to zbytočnosť, pre niekoho je to spestrenie, prípadne pre svoj dobrý pocit, že sa budeš cítiť viac príťažlivá... niekomu stačí spodné prádlo z hmka, niekto si kúpi v Intimissimi ... je to čisto o tvojom vkuse a možnostiach.

ivkazba
30. okt 2019

Tú cenovú reláciu ktorú píšeš... pre mňa je to štandardná cena za spodné prádlo. Kupujem a nosím ho kvôli sebe, zarobím si na neho. Partnerovi je tiež jedno či mám nohavičky za 30 eur alebo z tesca za 5.

ada93
autor
30. okt 2019

Akože on mi to nevyčíta, len má niekedy také poznámky, že sa mu páčim najviac nahá :D To, že by mi niečo zakazoval tak to vôbec, jemu to je jedno v podstate čo a za koľko si kupujem. Chcela som len vedieť, či sú tu nejaké mamičky/ženy, ktoré si to kupujú a poprípade koľko na to míňajú. Príde mi že na Slovensku je to stále také tabu, keď sa nejakých kamošiek spýtam, tak sa len začervenajú a povedia že "niééééé". Chcela som vedie, či som neni jediná :D

ada93
autor
30. okt 2019

Nemala som na mysli bežné spodné prádlo, ale skôr také, čo viac odokrýva, ako skrýva, bodyčka, poprípade zaujímavé podprsenky a nohavičky.

simsalabim
30. okt 2019

@ada93 nemam. Kedysi som mala, ale nikdy na mne nevydrzali dlhsie ako pol sekundy. Pre manzela su -podla jeho vyjadrenia- take veci zbytocne, nic to s nim nerobi, tadsej ma, ked na sebe nic nemam. Tak som sla po linii vlastneho komfortu a nosim jednoduche bavlnene nohavicky s cistymi liniami a podprsenku rovnakej farby, tiez s cistymi liniami.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminuska
30. okt 2019

@ada93 nemám a ani som nemala . Kupujem si drahšie spodné prádlo ale ako napísala
@simsalabim čístých línii , z kvalitných a pohodlných materiálov spevnené podprsenky zospodu , ale bez kostíc ( tie bytostne neznášam ) Vzhľadom k tomu že sa obliekam konzervatívne ( kostými , bluzky , lodičky , sukne ) , tak by to nebolo ani vhodné .
No a čo sa týka manžela , tak pre neho je podstatné aby som bola čo najskôr na Evu .

ninah1486
12. nov 2021

zopar ich mam ale moc nie

beahavala
15. nov 2021

ja mam nejake kosielky

zuzkaaa69
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
2. júl 2023

@ada93 nie. Žiadne. Som "klasický typ" 🙂. Sex máme vždy bez prádla na sebe a najviac ho nažhaví, keď som sama nažhavená, čo nebýva z mojej strany problém. Ja sa v sexi prádielku necítim komfortne a ani nejak viac sexi, však keď som oblečená, nikto ho na mne nevidí, tak je to (podľa môjho názoru) úplne jedno 🤷🤷🤷. A teda nepredpokladám, že ma nejaký kolega niekde za rohom prekotí 🤷. Ani tento typ ženy nie som...