Kedy prestalo dieťa piť mlieko z fľašky?

sida456
4. feb 2017

Dobry vecer maminky. Kedy vase male ratolesti prestali pit mlieko pred nocnym spankom ? A taktiez aj v noci.

pribinak
4. feb 2017

V noci cca v 2 rokoch, ale pred spánkom az cez leto ked mal ist v MS do predskolackej triedy

monicka3
4. feb 2017

Mojenko ma 2ra3 mesiace a mliecko po obede a celu noc kazde 3 hodinky stiahne120/150ml.*um,*

sibalka21
4. feb 2017

Moj maly nepije UM od 7 mesiacov, ale na noc pil caj az do roka... Potom som to vymenila za vodu a uz prespi pekne od 21ej do 9tej do rana, bez prebudenia... Cize nepije vobec UM a uz sa ani nebudi v noci na vodu...

monicka3
4. feb 2017

Musis zobrat aj to ze kamoska dava kupovane a su 3/4 krat do roka chorucky..Ja davam umele ale este nebol na antibiot.Aj ked bude pit do 5 rokov..Dcera pila po roku mlieko kupovane bola stale chora a ostala aj alergicka ..Inak som to urobila jemu davam mlieko a cuduj sa svete klop..klop zdravucky ..NEHLADIM NA CENU..aj tak inde vrazim viac...a dietatu uberat skor nie na takom ako mliecku setrit? len preto ze obchode je lacne ako ale bez zoziek a pozor pol na pol voda + troska mlieka ...ak by ho skumali a naozaj by malo tu hodnutak ano ..ale viem aka je skutocnost...kupovane mne dieta stale zahlienovalo a bolo chore...ak dam 1 krat do tyzdna nie je tak chore...zaujimave..

katriona1
5. feb 2017

@monicka3 tak ja na svem diteti v zadnem pripade nesetrim, kupuji mu kvalitni maso a dalsi potraviny a jelikoz ma diky tomu pestrou a zdravou stravu, tak v zadnem pripade nepotrebuje pit UM a ani jine mleko ve velkem mnozstvi
@sida456 dceru jsem kojila do 20-ti mesicu, potom jsem ji davala asi ccca 50ml. kravskeho mleka pred spanim a od 2 roku nepije pred spanim nic, z mleka ji delam ruzne kase k snidani, a kdyz chce dam ji trochu do hrnicku, pouzivame i rostlinna mleka, mleko beru jako tekutinu na napiti ne na vyzivu, protoze pit hodne mleka neni taky moc zdrave, dcera zatim nebyla nemocna a kolektivu se nijak nevyhybame 🙂

maria584
5. feb 2017

@monicka3 no mne sa zdá zas veľa, čo vypije tvoje dieťa v noci, také veľké a každé tri hodiny v noci? To by už malo vydržať bez mlieka a celú noc prespať. Môj syn vypije pred spaním mlieko a spí celú noc, má 2,9r. Dcéra má 2 mesiace a vypije o pol ôsmej 120ml a spí do tretej.

alenky
5. feb 2017

Dcerka zacala odmietat mliecko na 20mes.sama. Zial od tej doby je casto chora do 20mes.bola 2x nachladena antibiotika nebrala ani raz. Pokial je to mozne neodopierala by som dietatu flasku mliecka ani rano ani pred spanim.

monicka3
5. feb 2017

@maria584 To ja viem ...hlavne ze nie je obezny....Mi mame aj iny problem viem preco skor on sa ukludnuje ...pocucka a zase zaspinka zabudne na svoje bobenko a zdrav.problem..ale skor aj lekarkla povedala davat asi tak chce **dajte mu**

sibalka21
5. feb 2017

Tak moje dieta je asi nejake ine :D Moj maly nepije od 7 mesiacov UM a chory este nebol, samozrejme nachladnuty cez zimu bol, ale nie na antibiotikach... Praveze ked pil UM, tak mal aj antibiotika... Ked mal 6 mesiacov v januari minuleho roka, tak sme sa vratili z UK nazad na SVK a ochorel az tak, ze musel mat antibiotika.... Samozrejme to pripisujem tej zmene pocasia, kedze tu bolo -10 a v uk +10.... Ale pointa je ta,, ze moje dieta bolo viac chore ked bolo na UM ako ked je na kravskom mlieku a ma vyvazenu kvalitnu stravu ;)

diana20
5. feb 2017

Môj syn má 16 mesiacov a umelé mlieko už vôbec nepije asi tak mesiac, večer si dá fľašku mlieka a dva trikrát v noci a nie je chorý vôbec, papa všetko s nami cez deň a je na tom zdravotne lepšie ako my, ja s priateľom sme chorí častejšie a on nikdy ani od nás sa nenakazi... ja osobne vôbec nemôžem mlieku pripisovať niečo s imunitou, ale je pravda, že žijeme vo francúzsku a tu polotučné mlieko chuti ako u nás plnotučné.. a kojili ste na začiatku aspoň pred umelým mliekom? Lebo ja 7 mesiacov a myslím si, že aj vďaka tomu na malý dobrú imunitu..

miri.b
5. feb 2017

Takze syn začal mlieko odmietať mal cca 2,5r, dcéra bola viac mliečna tej sme mlieko obmedzili a potom jej už nechýbalo a mala tiež tak do 3 rokov a teraz najmenšia má čerstvo 2 roky a tiež už nepije mlieko každý večer, závisí to od toho ako sa naje cez deň.

tetapetra
5. feb 2017

Nikdy z flase nepil😉

monicka3
5. feb 2017

@katriona1 NIc som nepisala na teba tak neviem o com pises mne?