Skúsenosti s fľaškami Tommee Tippee

weronka9
20. apr 2013

ahojte, aké máte skúsenosti s fľaškami tommee tippee... a od kedy by sa mali dávať...dcéra nechce piť z dojceneckej fľašky, učime sa ťáhať z fľašky do teraz bola a ešte aj je kojená..

kokorunecka
20. apr 2013

Keď je kojená na čo fľašu?

weronka9
autor
20. apr 2013

už má sedem mesiacov aby sa naučila aj piť z fľašky

hradnapani
20. apr 2013

@weronka9 ved prave, ze je dojcena, tak naucit sa pit z flasky vobec nepotrebuje (moze ti to casom zhorsit dojcenie, lebo je tam iny druh sania pocas pitia). Skor ju nauc na poharik, s naustkom ci rovno bez neho. Nepojde to asi hned, tak len trpezlivo skusajte.

tinka9000
20. apr 2013

Potrebuje sa naučiť piť aj z fľaše a čím skôr, inak môže mať neskôr problém. Ide leto, bude potrebovať piť aj vodu, tekutiny, veď už bude prikrmovaná. Čím skôr ju naučíš na fľašu, tým lepšie, veľa detí má s tým problém. Len skúšať trpezlivo, keď začne viac papať príkrmy bude viac smädná tak snáď začne. Ja som dojčila 11 mesiacov, ale dcérka sa narodila v máji, išli sme do horúčav a všade so sebou som mala vodu čistú a ako 2 mesačná veselo pila vodu z fľaše a nemá problém dodnes piť z fľaše. Takže len skúsať a ponúkať.

eeffka
20. apr 2013

@weronka9 moja kojena dcera bola ochotna pit len z tejto flase lebo je skoro ako prsnik... a to az od 10mes, skusila som zo 5 druhov flias, naucila sa pit z pohara obycajneho, v horucavach som do nej pchala vodu na lyzicke, to jej islo ale inak len mamatetrapak 😎
takze pomaly a trpezlivo, ja som jej ju davala najskor sa pohrat, na skamaratenie, ale doposial mi z toho pije len caj a vodu, ked som jej tam dala mlieko hodila to do mna 😀