Večera pre 21-mesačnú dcérku

kuceravasue30
1. mar 2019

na obed jeme polievku aj hlavne a na veceru jej robim kasu, ale tak zda sa mi ze stale kasu.. chlebik s niecim mi nechce, tak neviem

fokuska
1. mar 2019

@kuceravasue30 21 mesiacov? Ved to ma takmer 2 roky. Od 1 roka moze jest takmer vsetko to co aj vy.
Moze mat nieco teple: zvysok od obeda, moze mat zeleninu - dusenu, parenu, varenu, pecenu, rizoto, cestoviny s roznymi omackami, zapekane cestoviny, zeleninove nakypy, pecene zemiaky s kyslym mliekom, strukoviny, obilniny - pohanka, pseno, kus kus.
ALebo na studeno - pecivo s natierkami, sunka, syr, alebo len zelenina, salat, ovocie...

beky1813
1. mar 2019

Moja ma rok, jedava napr. tousty, prazenica, rozne pomazanky,cestoviny s omackou a tak

klarissa25
1. mar 2019

polievku, rozok so šunkou, vajičko na hocaký spôsob, ved to už môže jesť všetko

alchemilkazltozelena
1. mar 2019

@kuceravasue30 ja davam vacsinou to co mal na obed a mam vystarane

janeinka
1. mar 2019

moj syn tiez dlhsie nechcel pecivo jest, ma 22 mesiacov a stale iba 8 zubov. Rano mal kasu, obed trochu mixnuty a vecer som tiez dala, co ostalo z obeda. Ale skusala som stale aj pecivo. Prve, co zacal jest bol makky toastovy chlieb... tak vyskusaj... On nevedel pozut korku na klasickom chlebe alebo rozky, zemle su zasa hrube... Teraz uz papa pekne aj to.

evittam
1. mar 2019

@kuceravasue30 Obe nase deti jedia od roka to co my . Suhlas s
@fokuska

siska53
1. mar 2019

@kuceravasue30 ja som dlho davala kase..kym.chceli..aj teraz obcas spravim krupicnu. Alebo som neskor davala to,co na obed alebo suche..

lindusss2016
1. mar 2019

Chlebik nie je zivotu nevyhnutna potravina. Ja byt tebou, tak sa tesim, ze ho neje. Kase s ovocim su fajn. Moji (1 a 3 roky) jedia na veceru bud zvysok obeda, alebo co si proste povedia. Vacsinou ovocie, nejake zdravsie domace susienky alebo kolaciky, vajicko so zeleninou atd.

diewcatqoo
1. mar 2019

@kuceravasue30 moj maly ma 2r a 2m a tiez ma skoro vzdy na veceru kasu. Snazim sa mu to obmienat, raz ma krupicnu, raz psenovu, raz ovsenu, obcas tie detske instantne.. a striedam rozne ovocia do toho.
Obcas este zje na veceru cestoviny alebo palacinky, veľmi vynimocne to, co zostalo z obeda. Kasa je stavka na istotu, viem, ze nebude v noci este 5x hore, ze je hladny. A kym mu chuti, tak mu ju davam. Inak pecivo tiez nemusi. Ak nahodou zje obcas pecivo, tak suche.. nedajboze, aby bolo niecim natrete 🙂