Kde ste kupovali baby nábytok?

anulienkalenka
11. apr 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ahojte baby, čakáme naše prvé babatko, mame ešte dosť času ale už teraz hľadám detskú postieľku, prebalovací pult a iný drobný nábytok.. kde ste vy kupovali? poprípade máte na predaj niečo? (BA)

zabka788
11. apr 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Náš Ondrík má drevenú (masívna borovica), výškovo nastaviteľnú podľa veku s odnímateľnými priečkami.. myslím, že stála cca 300 Eur. U susedy som videla postieľku aj dolu so zásuvkou, čo sa mi zdá super praktické, takže ak ti môžem poradiť pozeraj po takej.. inak ich je na trhu straaašne veľa..

tyelde
11. apr 2017

My máme všetko z ikea a stačí... 🙂

sykorkauhliarka
11. apr 2017

aj my mame z ikei ;)

terezka1947
11. apr 2017

ja som mala nasu-cca 30r,drevenu a bola super😀
ale mala som aj drevenu bielu-stala cca 30eur a matrac som si dokupila....postielka je taka speci vec,ja osobne by som neinvestovala do dizajnu=aaaaj ked uznavam,srdce mi plakalo,ked som videla nadherne postielky u inych
takze...uz je na tvojej penazenke,co a ako
osobne by som viac inevstovala do postele pre dieta,uz kvalitnej

janickacrazy
11. apr 2017

@anulienkalenka U nás sa postieľky dedia a putujú po rodine. Prvé dieťa dostalo postieľku od mojho strýka, druhé malo po svojom ockovi, tretie dostalo staršiu postieľku od mojej sestry, lebo ti dve predchádzajúce boli zase u niekoho iného z rodiny, proste v obehu. Vždy sme kúpili len nový matrac, na drevenej postieľke sa toho veľa nepokazí. Na bazari kúpiš na pár eur ako novú.

adriana997
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nellita
19. apr 2017

Ja mam z Kika som velmi spokojna,vyhodou je ze ked je dietatko väčšie a nepotrebuje uz postielku dacs a upravit na postel pre dietata do 4,5 rokov. Vola sa postielka Boris. Kludne poslem foto, stála okolo 160 eur a nemusím riesit posteľ ked dieta z postielky vvyrastie aj priestor šetrí. Mam detsky krasny kolotoc nad postielku na predaj,viem poslat foto na cene sa vieme dohodnut ak budes mat zaujem.