Nekvalitná plienka Dada

20. sep 2021

Ahojte maminky, na odporúčanie sme kúpili plienky Dada pants a stáva sa nám po celej noci sa plienka niekde roztrhne a vypadáva z nej ten absorbčny gel v takych gulickach a niekedy je ho dosť a je aj na malom. Myslíte, že máme nejaké poškodené balenie alebo treba dať väčšie číslo plienok? Mali ste pri Dadach s tymto skusenosti? Pred tym sme mali Lupilu pants ale nevieme ich aktualne nikde kúpiť a nikdy sa nam to pri nich nestalo. Ďakujem krásne

nikpa
20. sep 2021

Koľko má malý? Dobre rozumiem, že má jednu plienku celú noc? Nie je to veľa moču na ňu? Ja prebalujem dvakrát za noc a starsieho som musela aj viackrát. Keby som ich nechala v jednej plienke, môžem tepovat matrac. Ale Dada plienky som ešte nemala, to ti neviem povedať.

marianna_peskova
20. sep 2021

S plienkami Dada sme nikdy nemali problémy s roztrhaním, a vydržali vždy celú noc. Možno by pomohlo kúpiť o číslo väčšie plienky.

maximilie
20. sep 2021

@nikpa nikdy som neprebalovala dcéru v noci. Večer od 8 do rana do 7 v pohode zvládla plienka cely obsah, aj keď to bola niekedy poriadna váha. Na začiatku keď som bola blbá a budila som ju kazde 3hod na kojenie, tak som ju aj prebalila, ale potom mi došlo, že to robím uplne zbytočne.
Podotýkam, ze nikdy nemala zaparenu dupu, ale ukazkovu hladkú prdelku 😀

nikpa
20. sep 2021

@maximilie tak to moji sú asi väčší cikáči 😄 lebo plienky v noci su plné. A keď sa stalo že sa v noci nezobudia na jedenie a neprebalim ich, lebo ich kvôli tomu nechcem budiť tak su ráno precikani.

zuzkaa1991
20. sep 2021

My sme od mala pouzivali dada plienky aj pants a kedze sme odpliekovali sa tak sa mi neoplatilo. Objednavat jeden dva baliky takže som presla na babylove kedze len preventívne davam malej ale to uz ma 3,5r.

autor
20. sep 2021

@nikpa áno má jednu plienku celu noc, ma rok a pol, ale ked sme mali Lupilu pants úplne v pohode, nikdy sa nic podobne nestalo, preto ma to prekvapilo.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. sep 2021

@marianna_peskova Áno máme aj väčšie balenie, tiež mi to napadlo, že môže byť v tomto problém, dnes skúsime väčšie 😊

luciador
20. sep 2021

@maximilie To ma pobavilo, že-Na začiatku, keď som bola blbá 😂😂😂

petamich
20. sep 2021

@maximilie ja som bola rovnako blba 🙂 zakazdym sa prebral a hodinu som uspavala, teraz pouzivame kolorky night - vydrzi pekne celu noc a nema zaparenu ritku ani nic a to nas Misko je "damicka" v obycajnej plienke akonahle sa pocika a ma mokru ritku tak mrnci 🤪 v noci v pohode v tychto nocnych

kristina1001
20. sep 2021

Ja používam pre malú Dada plienky extra soft má 10kg a veľkosť 4 plienku má na sebe od 8 večera do 7 rána a plienka nepretielka nepoškodila sa ani nič používam ich už 3 mesiace minula som asi 8 balíkov myslím si že bol len chybný balík alebo zlá veľkosť