Plienky Pampers newborn

martina374
1. sep 2014

Ahojte, aké plienky pre novorodenca kupujete? Ja som videla balenie pampers newborn 0 ale aj pampers newborn 1, ktoré mám teda kúpiť pre dieťa do nemocnice ked neviem aké bude velké? A chcem si dopredu kúpiť jedno balenie aby som bola pripravená. A tie veci do nemocnice pre dieta to uz si vezmem so sebou este pred porodom alebo az ked sa narodi tak staci ze niekoho poslem domov po plienky, vecicky, olejcek, vlhcene utierky pre dieta?? Zatial hned po porode mu v nemocnici daco oblecu a daju nejaku plienku z ich "zasob"? Diky

mymiska
1. sep 2014

Ahoj Martina. Mne sa narodil synček v 36 tt a mal necelých 2400 g. Dobré mu boli aj tie pampers newborn 1 (2-5 kg), síce mal tie lepiace pásiky prelepené dosť cez seba (nulky sme nemali - tie sú tuším do 2500 g). Tieto plienky máme doteraz pri 4500 g (skúšala som už aj veľkosť 2 na 3-6 kg, ale tie nám ešte pretiekli). Do pôrodnice som v tej rýchlosti, keď som sa nečakane balila, zobrala omylom väčšie plienky, ale v pôrodnici nám dali dobrú veľkosť. Tatino potom na druhý deň doniesol tie správne 🙂 A potom nosil zakaždým, čo som mu nakázala.
Doma som mala dopredu nakúpené balenia newborn 1 aj 2.
V pôrodnici Ti dajú košieľky (domáce oblečko sme mali až na cestu domov), plienky, vlhčené obrúsky a krém na zadoček si zober, ale niekde zvyknú mať aj erárne.
Tak si uži tých posledných 6 týždňov 😉