Prírodná kozmetika pre deti

lulu_lu
28. feb 2014

Prosím vás, akú prír. kozmetiku pre deti odporúčate?
ďakujem za tipy

ichbinich
28. feb 2014

@lulu_lu: Najcastejsie sa odporuca Weleda. Maju velmi velky vyber vsetkeho. Cast sortimentu ma DMko, cast lekarne.
Mne osobne vadi ta vona, aj ked sa rychlo vyprcha, ale tie etericke oleje mi trochu vadia... Ale to je moj osobny nazor.

Inak DMko ma aj seriu Alverde, to je tiez prirodna kozmetika, maju aj radu pre babatka a deti.

Tu Weledu som dostala ako darcek, deti ju znasaju dobre, problemy ziadne. Tu alverde poznam iba z regalu, osobnu skusenost nemam.

barnica
28. feb 2014

my máme strašne radi SEBA MED BABY dá sa kúpiť v lekárni a majú všetko možné od syndetov ,cez oleje, púdre a podobne

jankaba1
28. feb 2014

tiez odpoucam SEba med

papa63
31. máj 2015

SEBA MED je prírodná kozmetika? Myslím, že robia syndety, čo je skratka syntetických detergentov...
V rámci starostlivosti o detskú pokožku by som odporučil ako najvhodnejšie - okrem čistej vody nič. 😉
Pozri k téme medzi článkami na weleda.sk alebo bioporadna.sk. Detská pokožka potrebuje kozmetiku skôr výnimočne, keď niečo naozaj nie je v poriadku. Vtedy býva prírodná kozmetika dobrým, hoci drahším riešením.
A keď už značky - okrem Weledy robia dobrú prírodnú detskú aj Logona, Sante, Alverde, eco cosmetics, ATOK, Lavera,... aj český Saloos, je už na trhu dosť značiek.
Ak sa rozhodneš vyskúšať prípravky, ktorý nepoznáš, testujte nové postupne po jednom a vždy počkajte 3-12 hodín, či sa neobjaví u dieťatka na pokožke alergická reakcia. Odporúčam však radšej vopred požiadať o vzorku a vyskúšať (nekupovať mačku vo vreci). Predsa nemusí aj skvelá značka sadnúť každému...

zk3
31. máj 2015

Cista voda a vyrobky zn Saloos-oleje,kremy

bielateniska
27. aug 2015

vrelo odporucam produkty BioBio Baby, my sme ich doteraz kupovali v zahranici, ale uz su dostupne aj u nas v eshopoch napr. lupienok.eu...vynikajuci je utisujuci krem aj repelent, vlastne vsetky produkty od nich su vyborne.. a tak krasne vonaju a su jemne a setrne k pokozke a aj k prirode 🙂 (sama ich pouzivam 😀 )

betka22betka
21. feb 2016

prírodná kozmetika JUST, pre deti aj pre dospelých. Rada poradím- pýtajte sa

adkabetka
21. feb 2016

Ahoj. Odporúčam kozmetiku Nobilis Tilia. Majú aj špeciálne olejceky na bolesť bruška a pod.

autumn11
21. feb 2016

ja používam Hipp bio kozmetiku s mandľovým olejom. Mám celú radu od olejčeka, sprchového gélu až po telové mlieko. Príjemne vonia a malý s ňou nemá žiadny problém.

nuska
29. júl 2016

Najlepšie je umývať vodou, ale riťku a vlásky treba občas umyť aj mydielkom a aj v takýchto horúčavách treba. Nám sa veľmi osvedčila prírodná kozmetika Aloe Vera. Cena je porovnateľná s Hippkom, no vydrží oveľa dlhšie. Stačí použiť naozaj len malú kvapku. Super je aj krém proti zapareninám, ani raz sme nemali červenú riťku.

andy_krumpalova
31. aug 2016

Nedá mi nenapísať aj dobrú skúsenosť...Ja som si veľmi obľúbila prírodnú kozmetiku Baby Anthyllis. Myslím z Talianska. Natrafila som na ňu keď som zháňala nejaký repelent pre segrine deti s prírodným zložením. A tak už keď som bola na eshope skúsila som aj hydratačný krém a detskú pastu. Cena je veľmi dostupná a kozmetika je veľmi kvalitná. Vrelo odporúčam. Kupujem online.

miushik765
31. aug 2016

Čo tak kozmetika Lush? Sice sa dá len objednať buď z Čr alebo UK ale je vyrábaná z čerstvých surovín a je samokonzervačná - žiadna syntetika, kedže je vegánska a vegetarianska tak ani nieje testovaná na zvieratách. Pozri si stránku ja len odporúčam je vhodná aj pre deti 🙂

chovancova27
31. aug 2016

Tak ja už mám za sebou všeličo, kedže starší syn je ťažký ekzematik. Aj v DM-ke má nejaké prírodné veci, Weleda je dosť drahá a kvalita sa mi nepáči, dobrá je Lavera. Ale objavila som "Havlíkova prírodná apotéka", a to total špica. Pre deti mám toto, umývame stým vlásky aj celé telo. a už mám aj nejaké veci pre seba a časom ked pomíňam všetky syntetiky čo mám pre seba vrátane šamponov, presedlám totál na túto značku. Je to čistá príroda, bylinky pestované v chránenej zóne v ČR.

momoqui
31. aug 2016

Vyskusaj SebaMed maju v Dm a v lekarni

lilu7
11. mar 2017

Bioderma na telo a vlásky, bepanthen care na riťku a stači čo sa kozmetiky týka na bejby.

lauramal
12. júl 2017
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

my mame velmi dobre skusenosti so znackou HappySkin, velmi sme si ich oblubili predtym nemali vela produktov pre babatka iba sprchovy gel telove mlieko a krem na ruky ale uz rozsirili sortiment a maju aj vlhcene utierky na detsku ritku, kremik proti zapareninam, aj zubnu pastu a penu na umyvanie babatka urcite odporucam

lilu74
21. júl 2017

Spociatku som maleho kupala v cistej vode bez akejkolvek chemie, len som ho oplachla natrela zadocek kremom proti zapareninam bepanthen care a dala plienocku, casom som zacala pouzivat z lekarne biodermu na telo a vlasky a po plavani pri masazi som ho olejovala. Myslim si, ze male deti vela kozmetiky nepotrebuju.

katarina_luknarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambooska_lucia
7. sep 2017

Mne sa veľmi osvedčila La girafe sophie kozmetika (y)

lilu7
7. sep 2017

Podla mna je to velmi individualne co sadne 1 nemusi druhemu. 1dieta sa mi vyhadzalo z hipp kozmetiky tak sme presli ma biodermu ta uz bola ok. Pri druhom som ostala pri bioderme ale zas mu nesadol olej s kt. Som po kupani natierala prveho🙈. Obaja vsak mali spolocny bepanthen krem ktory nevadil ani jednemu😂 a ked podrastli sa mi osvedcil babylove sprchac levandulovy-ten si od deti poziciavam aj ja krasne vona a upokoji mysel.

rebeka11
7. sep 2017

@katarina_luknarova velmi pekny clanok 😉

0silvia0
7. sep 2017

Bione cosmetics...

katarina_luknarova
15. sep 2017

@rebeka11 dakujem velmi pekne. Som rada, ze sa pacil🙂

mia407
15. sep 2017

ja pouzivam vsetko Klorane..sama som bola na niekolkych skoleniach z roznych firiem pre lekarne a jednoznacne klorane.rucne zbierane kvety..je draha ale tak kvalitne vyrobena,ze staci malicko.ale zavisi hlavne ci je zima a ci leto.pre kazde obdobie je vhodna ina kozmetika.cez leto radsej bioderma,lebo je redsia a teda rychlovstrebatelna..ale na zimu cold cream od klorane..pan dokonaly 😉

mia407
15. sep 2017

jaaaj a co sa tyka ritky..vselico vyskusane a maly neznasa nic zinkove,hned mu to lepi kozu a trha..a viete co pomohlo?obycajna indulona😂 inak iba vsetko mastne.a ziadna zapareninka ani fliacik😉ritka ako z obrazka😁

lilu7
19. sep 2017

Klorane zboznujem na tvar krasne vonia a na zadocek neparfumovany bepanthen😉

mikromica
14. okt 2017

Moja najlepsia bio kozmetika sa vola essentiq. Objavila som ju na vystave interbeauty, dostala som vzorku a zaujala ma na sto percent. Je to slovinska certifikovana cista bio, odkedy ju pouzivame na kupanie, ani kremovat netreba, ziadne podráždenia ani zacervenania. Gely a mlieka su plne prirodnych veci, krasne vonaju, bez vsetkych tych syntetickych veci. Da sa kupit na nete na www.biomagic.sk. Cena podla mna super nato, ze je cista bio.

mahim
9. nov 2017

weleda ale aj lavera a logona su super ! 🙂
teraz akcia -10% do nedele 12.11.
kuknite: https://www.naturshop.sk/c/pre-mamicky-a-deti

lilu74
15. nov 2017

weleda, lavera a bepanthen - pouzivam aj ja🙂