Tommee Tippee fľaša verzus Avent fľaša

nytka
11. mar 2022

Pozdravujem chcela by som sa opýtať máte niekto skúsenosť s fľašou Tommee Tippee, antikolikovou fľašou ktorá aj upozorní ak je mlieko teplejšie ako 37, alebo uprednostňujete fľaše Avent? Ďakujem

nika23t
11. mar 2022

@nytka mam obe, za mňa určite Tomme tippee. Ale mam len tie klasické anticolik, neupozorni na teplotu. Ani som nevedela, že taká je... Ale používame od prvého týždňa a už pri tretej dcérke, a som maximálne spokojna. Mam aj avent, ale z tej nevedela až tak dobre piť, mlieko jej vytekalo.

hama007
11. mar 2022

@nytka kúpila som tomme tippee fľašu (antikolikovu) a som spokojná, tak isto aj dcéra. Mne sa najviac páči to čidlo čo upozorňuje na teplotu lebo niekedy si nie som istá, či nie je veľmi horúce mlieko. Super sa s tym premiesava mlieko.
Iné fľaše sme ani neskúšali. Myslím, že nie je ani nejako extra drahá. Skôr by som povedela, že v tomto prípade kvalita zodpovedá cene. 🙂

lucka_1998
11. mar 2022

@nytka naša mala nechcela pit z inej flase ako z Aventky takisto cumliky nechcela ziadne iba Avent😀

selest
11. mar 2022

Avent mam ale nepouzivam. Tomme mam aj cidlom aj bez a napr je dost na nervy komplikovane cistenie a skladanie atd. A aj tak som musela skusat ci je mlieko ok na ruke kedze ta farba sa mi zdala stale akasi svetla..