Ako sa dá privyrobiť si z domu?

24. mar 2022

Ahojte, viete si z domu nejako privyrobiť? Vypĺňanie dotazníkov, alebo niečo podobné. Nemyslím kozmetiku ani hamdmade výrobky, či doučovanie. Niečo čo mi nezaberie veľa času, alebo lepšie povedané viem to robiť kedykoľvek buď v noci, alebo skoro ráno, keďže mám prácu, domácnosť, dieťa a som s nim sama. Veľa voľného času nemám, ale obetovala by som par hodín spánku. Potrebovala by som si z pohodlia domu ešte privyrobiť aspoň pár €.

martinkatinka
24. mar 2022

No tak a co vies robit? Uctovnictvo, prekladatelstvo, telefonistka?

alanko20
24. mar 2022

Len mensi tip, ak nieco nakupujes, pozri tipli, mas cashback na niektorych strankach (nerobim reklamu). Skusala som dotazniky ale za mna nic moc, vela dotaznikov dm nemohla vyplnit, lebo mali podmiebku nejaky kobkretny kraj, zamestnanie atd, nechodilo mi ich nejak vela. Je to fakt len par eur mesacne, ak si na viacerych portaloch. A odmeny posielaju casti az vtedy, ak nahrabes aspon 15- 25€ a to trva.

domcci72
24. mar 2022

tazko sa da nieco taketo, tiez mam kamaratku co tak zhanala, ale ono tie dotazniky to je nezmysel, to su take peniaze, ze sa to vobec neoplati.

melynda
24. mar 2022

Ono kedysi to bolo ľahšie ako teraz. Už to ani nie je tak v móde a celkovo sa to proste čo sa týka financií moc neoplatí. Neviem, ma nikdy nič takého nelákalo

3009
24. mar 2022

Niekomu strážiť dieťa, upratovať niekomu do bytu či RD, venčiť psov.

sisa_s
24. mar 2022

@3009 v noci tazko upratovat pojde 😀