Bolesť na ľavej strane podbruška

23. sep 2021

Ahoj.. Prosím o radu.. Dnes poobede som sa bola trocha prejsť v meste.. Spozorovala som bolesť takú bodavu alebo ako to opísať v ľavej časti podbruska a kúsok nižšie.. Viac menej to bolo cítiť pri silnom kroku s ľavou nohou alebo pri kychnuti ci zakaslani.. Cítiť to doteraz keď zakaslem.. Neskôr som si uvedomila že som to mala už aj v noci pri otáčani na druhú stranu ma to tam ťahalo.. Môžem byť prechladnuta zo spodu? Mala to z vás niektorá?

autor
23. sep 2021

Doplním sa ešte., pár krát som mala akoby kŕč od spodu intímnych partii akoby až tak dnu to vrazalo

autor
24. sep 2021

😐😐 Tak asi nič

andreaak05
25. sep 2021

Nemas ovulaciu? Moze to byt to.

bejca1
25. sep 2021

Ahoj, ja mam tiez taku bolesť v podbrušku niekedy to je taka bodavá bolesť, čítala som že to bábätko rastie a maternica sa zväčšuje.

autor
25. sep 2021

@bejca1
@andreaak05 ovuláciu si nesledujem ale podľa menštruačného kalendáru mám už po ovulacii... Dnes som zas postrehla taky výtok hlienovy v celku proste kus priesvitný až biely trocha a neskôr zas vodnatý výtok.. Je pravda že mám nádchu ale myslím ze s tým to nemá asi nič spoločné

autor
25. sep 2021

Menzes by mi. Mal prísť o 8 dní... No už dlhšie mam nafúknuté brucho

bejca1
25. sep 2021

Treba si to odsledovat a ked tak ist ku doktorovi ale podla mna nie je to nic vazne

andreaak05
25. sep 2021

Ja som tu minule reagovala do podobnej skupiny. Ja napr bolest vlavej strane podbrusku mam uz asi rok a pol. Lavu stranu citim v dobe ovulacie, ci uz ovulujem z pravej alebo lavej strany, ta lava ma boli vzdy. Dokonca v poslednej dobe ma v tej lavej strane picha uz aj medzi obdobim po menzese a ovulaciou. Asi to uz je aj vekom, nik nevie. Ale ak mas aj vytok, to by ozaj mohlo sedet na ovulacne obdobie. Ale ked vravis, ze ovu by si nemala mat, tak to moze byt hocico. Ale nebrala by som to nejako vazne. Pockaj a uvidis, ak by to trvalo par dni, skus behnut gyndi.

andreaak05
25. sep 2021

Alebo nemozes byt tehu? Pri uhniezdovani niektore baby pocituju bolest alebo pichanie vo vajecnikoch.

autor
25. sep 2021

@andreaak05 no možné to je že by som bola v tom.. Ale nebudem k tomu prikladať nejakú váhu.. Uvidíme keď príde menzes.. Čítala som že niektoré môžu mať posunutu ovuláciu.. Tak uvidíme ale ďakujem ti krásne 😊

andreaak05
25. sep 2021

🤰🤰🤰 drzim moc palceky, hadam sa drobec uhniezduje 🙂

ailiba
25. sep 2021

Môže byť ovulácia... Kamarátka to mala tiež tak a zistili jej to pri kontrole. Pripadne zaseknute čreva, zápcha, ta vie tiež poriadne potrápiť, ale môže byť aj zapal vajecnikov. Keď to bude pretrvávať, radšej treba ísť k lekárke.