Ahojte, chcem sa spytat ci je bolest alebo skor taky tlak v podbrusku pri kychnuti alebo zakaslani znakom zvacsujucej sa maternice, alebo je to nieco vaznejsie. dakujem
to som rada presne v tychto situaciach to citim aj ja 🙂 len sa trosku obavam, ale upokojila si ma , dakujem 😅
Ja som tiež mala také občasné bolesti 🙂 Kýchnutie a pod ale prestalo to, ešte som mala aj bolesti v podbrušku v pravo a pichanie, ale našťastie nič vážne 🙂 Takže báť sa nemusíš
ja sa vam tiez musim postazovat...sucitim uplne s vami:( som v 17.tt a skutocne neprijemne bolesti dole. v bruchu pichanie a maternica boliiiiiiiii, ale vydrzime vydrzime🙂 nic ine neostava. ked doki povedal, ze je to ok, tak nerobim ziadnu paniku. uz len tie pohyby keby som citila...🙂
aj ja sa pripajam tiez ma v poslednej dobe picha dole ako keby pri vajecnikoch a som s toho dost nervozna neviem ci ist alebo nie k lekarovi
mne sa to stalo len raz, ze ma zacalo vpravo dole pichat v kratkych intervaloch. Dost som sa zlakla, kedze som 1x tehotna. Tak dufam, ze je to len tou maternicou.
Ahojte, som v 8tt.. (ešte som nebola tehu) kychla som si a v to prudká bolesť v podbrušku. Horzne som sa vylakala. To že bruško bolí, ako keď som mala menštruáciu viem, ale toto ma prekvapilo. Celkom som sa vystrašila
mna napríklad zvikne boliet podbrušku aj vtedy ked kýchnem ale niekedy aj vtedy ked prechadzam sa zničoho nič je to moje prve babo ale ked som sa spitala lekara povedal že to je normalne tak vtedy som sa upokojila pretože ked ma tam bolelo pozerala som sa vnoci pod seba lebo som sa bala
poslednom čase ma trápi nespavost viete mi poradit ??? som v 15 tom týždny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@iwet666 rastie ti maternica 🙂 u mňa stačí, ked sa trocha prikrčím, ked kýcham alebo kašlem...