Holenie intímnych partií

pupetko263
2. júl 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa opýtať je také trošku chúlostivé holite si intímne partie? Čítala som že sú tie chĺpky není tam na okrasu pýtam sa preto lebo mávala som časté mykózy tak neviem a teraz je aj teplo ďakujem za každú radu

veronika_sk000
2. júl 2022

@pupetko263 neviem si predstavit v takychto teplotach schovavat bobra v gatkach 😂 holim sa a citim sa "hygienickejsie" pocas celeho roka..dnes to je uz, myslim, standard

petamich
2. júl 2022

ano

mia2906
2. júl 2022
simsalabim
2. júl 2022

Ja osobne iba upravim - oholim liniu bikin, nizsie smerom k posve a zvysok iba skratim. A ano, tie chlpky zabezpecuju vrstvu vzduchu medzi spodnou bieliznou a intimnymi partiami. Preto niektori gynekologovia kategoricky tvrdia, ze pri castych infektoch sa zena nema holit.

patricka
2. júl 2022

@simsalabim ja tak isto, iba upravím okolo bikin a skratim...

majamat
2. júl 2022

mykzu vlemi podporuje strava bohata na sacharidy, zivotny styl. ci holenie, to neviem. asi skor nie. prehnana hygiena tiez moze byt na pritaz.

ja sa v poslednej dobe napchavam a preto sa obas stava, hlavne pred ms ( vted je telo celkovo nahcylnejsie na vsetlico ) ze sa mi rozbieha mykoza, mam doma kanesten, vecer pred spanim sa natriem. staci parkrat. mozes to sem tam skusit, ponatierat sa. kupila som si to vacsie balenie. nesluzi to na vyliecenie, skor ako taka pomoc na zlepsie stavu.

mykozu sposobuju mikrorganizmy/ kvasinyk, ktore sa tam bezne nachadzaju a nesposobuju problemy, no z nejakeho dovodu sa premnozia. ide o to, ze im to tvoj organizus z nejakehob dovodu dovoli.

simsalabim
2. júl 2022

@majamat strava bohata na sacharidy podporuje mykozu o neliecenych diabeticiek. U nikoho ineho. Toto je medicinou vyvrateny mytus, co tu prezentujes.

solange7
2. júl 2022

@pupetko263 chlpy niesu na okrasu ani na rukach a ani na prstoch na nohach. Mykozu som s chlpmi nikdy nespajala, uz len ta myslienka mi pride nechutna. To by si musela mat dvojkiloveho bobra a zanedbanu hygienu aby ti tam sposoboval problemy. No kazdopadne holenie podporujem. Citim sa fajn a je to estetickejsie.

sszuzu8
2. júl 2022

V prvom rade hygiena. Ja oholim celé. Tak zas raz do týždňa keďže mam na holenie alergickú reakciu. Sama sa cítim lepšie

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pazdura
10. júl 2022

@veronika_sk000 koneeec 😂😂😂