Kde kúpim macu v Prievidzi?

lussinda2
29. máj 2013

Ahojte chcela by som sa opytat kde kupim macu v PD? Normalne sa to da kupit v lekarni? Uz sa chytame aj stebla travy, mozno nam to pomoze. Dakujem

peruanec
31. dec 2013

@lussinda2 Ahoj, ak by si niekedy potrebovala MACU, môžem Ti predať požadované množstvo nakoľko mám možnosť kupovať veľké množstvo Peruánska Maca Kóšer kvality za fajné ceny. Kupujem to vo veľkom množstve takže za to patrične zaplatím, a časť sa snažím vždy posunúť aby som si vykril náklady. Cena bude vždy nižšia ako v obchodoch a väčšie množstvo plus spomínaná Košér kvalita (:

lauraolivia
4. jan 2014

Čo je to MACA?

empathia
4. jan 2014

@peruanec ahoj co je to maca, naco to ucinkuje a kolko to stoji? 🙂

peruanec
4. jan 2014

Zdravím Vás, dámy,

MACA sa nazýva Peruánsky "ženšen". Je to niečo podobné ako kórejský ženšen teda je to koreň, ktorý má veľmi blahodárne účinky na telo. Používajú ho ľudia, ktorí sa chcú regenerovať po energetickej stránke ako aj vrcholový športovci - hlavne tí, čo majú rozum, čiže neberú kadejaké chemické koktaily ale prírodné. Maca je v dnešnej dobe trochu zneužívaná vo výrokoch, že je to prírodné afrodiziakum pochopiteľne je to hlúposť, no ľudia, čo majú problémy so sexualitou pochopiteľne takéto výroky hltajú. Avšak so sexualitou to má niečo spoločné a to v tom, že v maci je enormné množstvo vitamínov, minerálov, glykénu (kvôli glykénu to jedia športovci a tí čo cvičia nakoľko po cvičení sú svaly unavené a často má človek málo glykénu rozumej istý druh cukrov nejedná sa však o klasické sacharidy) a tento súbor vitamínov atď pôsobí dobre aj na cievy , dobré prekrvovanie, čo má spojitosť aj s erekciou takže, pri erektílnej disfunkcii zavinenej fyziologickými faktormi sa môže brať ako podporný produkt.

Je aj na posilnenie imunity a často sa používa v menopauze, pri klimakterických ťažkostiach, vyrovnávanie hormonálneho systému.

Súhrnne MACA, ŽENŠEN sú takpovediac dve najväčšie priaznivé Energetické bomby pre človeka od čoho sa odvíja aj cena. Na SR sa predáva MACA v priemere od 14eur za 100 - 200 -250gramov závisí to aj od kvality niekde som videl aj za 29eur. Pochopiteľne niektoré sumy sú šialené. Osobne objednávam občas z jedného veľkoskladu, ktorý to má priamo z Peru a dajú sa tam pri väčších množstvách spraviť cenové zľavy, ktoré občas pokazí zasa poštovné ale jedna výhoda tam je ak na SR kúpite za 14eur 150g alebo 200g tuto 250g a jedná sa o mletý koreň na prášok v Košér kvalite teda TOP (: Pochopiteľne najlepšie to vychádza ak sa mi občas podarí kúpiť 5kg balenie a potom to vychádza ešte v lepšej cene.

http://biocare.sk/eshop/produkt/maca

tuto si môžete prečítať aj reakcie ľudí. Na tej stránke predávajú aj kapsule ale to nie je ono.

Konzumovať je to najlepšie pri jedle 1 lyžička do vody, alebo džúsu, jogurtu.