Krvácanie po odstránení myómu

evika80
12. apr 2022

Ahojte zienky, minuly tyzden pondelok som bola operovana u pana Dr. Bielika v Cadci na myom 6 cm a polyp krcka maternice- oba naraz laparoskopicky. Prosim, viete mi poradit, ci je normalne ze po 7-8 dnoch po operacii mam bolesti ako pri menstruacii (musim si dat Ibalgin) a stale krvacam -cerstvu krv? Jedna sa o stredne krvacanie (ked sadnem na wecko, dost krvi zo mna vyplavi), nie je to uplne silne krvacanie, ako pri menstruacii, o nieco menej. MS mam dostat az tuto nedelu.
Ake mate prosim skusenosti po odstraneni vacsieho myomu? Dakujem za odpoved, budem vdacna 🙂

ajwettss
12. apr 2022

@evika80 ahoj..ja mám tiež sa sebou operáciu myomu, vybrali mi dva naraz ešte trochu väčšie ako si mala ty. Tiež som mala laparoskopiu. Z nemocnice ma pustili domov na piaty deň keď som prestala krvácať . Už som len špinila.

evika80
autor
12. apr 2022

@ajwettss Dakujem za odpoved. Tak bud som dostala o tyzden skor menstruaciu, alebo nieco nie je v poriadku :-/ Moj gynekolog mi nedviha :-/ Tiez som mala predstavu, ze prve dni budem krvacat a potom uz len spinit.

vikinka86
17. apr 2022

@evika80 Dobrý deň.Zrejme to krvacanie bude súvisieť s hojením po operácii. Vedela by som vám pomôcť. Ak chcete ozvite sa mi do súkromnej správy. Ja sama mam gynekologicke problémy a momentálne používam produkty ktoré mi veľmi pomáhajú a verím že by motli pomôcť aj vám.