Menštruácia po kyrete a ďalšie snaženie

margotka23
16. jan 2015

Ahojte kocky,
potratila som v 8tt a pred 5 tyzdnami mi robili kyret. Samozrejme mi na hystologii nic nezistili, ako inac. Moj dr. mi povedal, ze v decembri minuleho roku potvrdil 10 tehotenstiev a z toho sme 7 potratili. Bolo to strasne, ale ako tak som sa pozbierala a snazim sa mysliet pozitivne, aby dalsie babatko v brusku uz len zdravo rastlo 🙂
Kedy by som mala cca ocakavat menstruaciu? Pocula som, ze to je medzi 4-8 tt od kyretu, ale zaujimaju ma Vase skusenosti. Taktiez viem, ze co dr. to iny nazor, moj mi odporucal na dalsie tehotenstvo pockat cca 3-4 mesiace , vy s tym mate ake skusenosti?

motylik91
16. jan 2015

@margotka23 ahoj ja som tiez potratila v 8tyzdni a z hystologie mi nic nezistili po kyretazi som krvacala 2-3dni ziadne bolesti nic...mestruaciu som mala hned na dalsi mesiac normalnu ako aj predtym...moj gynekolog ma poslal na hematologicke vysetrenie ktore som uz absolvovala a vsetko mam dobre povedal ze nevidi problem znovu otehotniet...po tom ako som potratila nechavame tomu cas a budeme sa o babetko snazit neskor tak vela stastia 🙂

motylik91
16. jan 2015

@margotka23 na tvojom mieste by som este tak 3 mesiace pockala

perdiem
16. jan 2015

Ahoj, ja so potratila v 9.týždni, 3 týždne som sa ešte čistila. A potom sa mala normálny mesačný cyklus. Počkala so 3 mesiace, na 4. mesiac otehotnela a teraz mám skoro dvojročnú potvoru, ktorá dnes dostala na zadok🙂 ale počas tehu som krvácala, bola som na rizikovom. Poznám baby, ktoré otehotneli hneď na ďalší mesiac😉

michi284
16. jan 2015

@margotka23 ahoj, my sme prišli o bábo v júli 2014, aj som bola hneď na kyrete. menzes som dostala do 6 týždňov a potom každý mesiac ako predtým. o bábo sa zatiaľ nesnažíme, lebo sa mi vyskytli iné zdravotné problémy, ale poznám baby, ktoré počkali na prvý menzes a hneď aj otehotneli. to záleží od organizmu.

lole84
16. jan 2015

ahojte, pridam aj moju skusenost. prvy krat som potratila v 8tt, nasledoval kyret, vsetko bez komplikacii, z histologie nic nezvycajne nezistili. Po kyrete som krvacala 3 dni, MS prisla o 2 tyzdne. Pol roka sme si nechali na oddych nech sa maternica zregeneruje az potom sme sa opat snazili o babatko ale potratila som opat.Nasledoval dalsi kyret, na MS som cakala 5 tyzdnov (dnes mi konecne prisla). Po nej mam ist na kontrolu a dalsie vysetrenia. Ak mi nic nezvycajne nezistia, nebudem uz zase cakat pol roka na dalsie snazenie. Pockam len 3-4 cykly kym sa to da do normalu a dr. mi potvrdi ze to vnutri vyzera v poriadku a šup na dalsie snazenie...
Ono je to tak velmi individualne co sa moze udiat a co vsetko sa skryva za neuspesnym tehu : -(
najma druhykrat to bolí este viac ako prvy, lebo verite ze ten otrasny zazitok sa uz nezopakuje a potom predsa :- (
drzim Vam vsetkym silno palce kočky, nech sa cim skor mozeme tesit z babatiek ...

mumrik
16. jan 2015

@margotka23 ahoj, tiež sme prišli o babo a bola som aj na kyret. Menz. som dostala 2 tyždne po tom, čo ma dosť vyplašilo, hneď som volala dr. a on na to, že či v tom čase nemavam menzes normálne, a ked som si to prepočitala tak naozaj v tom čase som mavala m.Vlastne ako by sa nič nestalo.
S bábatkom sme chceli počkať pol roka ale tretia menštruacia už neprišla a teraz som už v 12 tt. Od 6tt (kedy som to zistila) beriep duphaston pre istotu na udržanie plodu. A zatial sa všetko ,,klop, klop" dobre vyvija.

margotka23
autor
16. jan 2015

Dakujem Vam kocky. Tak ja sa fyzicky citim uz ovela lepsie sem tam pocitim miernu bolest v podbrusku,ale to sa mi vraj este stahuje maternica, ale uz to necitim skoro vobec. Len som nedockava a tak ako som vtedy pred otehotnenim MS nechcela teraz je to opacne 🙂 ved to poznate. Nie preto,aby sme do toho s manzelom hned vhupli , ale ide mi skor o to, aby som vedela, ze som vporiadku uz ked MS budem mat.
Babatko si velmi zelame, ale isto este 2-3 cyklusy pockame.
Chcem sa vsak spytat. Je mozne, ze ma po prvom potrate da dr. na rizikove?
Mam sice problem so stitnou, ale aj pred otehotnenim aj teraz je to OK, a taktiez mi endokrinolog povedal, ze so stitnou potrat nemal nic spolocne to vraj dovod nebol, lebo vsetky testy som mala vnorme.
Tak drzim prsty aj Vam kocky nech to dotiahneme do konca a mamickam prajem vela vela zdravicka aj pre ich deturence 🙂

bambina2005
26. dec 2019

Ahojte, chcem sa spytat ci tu je niekto kto by mal podobnu skusenost ako ja? V maji 2019 som podstupila kyret.. Odvtedy som nedostala stale prvu menstruaciu 😥 gynekolog mi uz 3x pichol vyvolavacku... uz druhy mesiac som uzivala estrogem a duphaston a stale nic 😥😟😟 7 mesiacov cakam stale na prvy menzes a nic.

evuska135
Autor odpoveď zmazal
Zobraz