Nástrih, šitie rany, stehy a hojenie.

sss112
1. sep 2019

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či má takto vyzerať šitie hrádze po pôrode. Skúsim to opísať. V nemocnici som sa na ranu/šitie nepozerala, takže neviem povedať ako vyzerala od začiatku. Na druhý deň po pôrode, Dr ktorý šil, zhodnotil, že sa to hojí pekne a nieje opuch. V deň odchodu sa mi na šitie pozrel iný Dr.,ktorý len povedal, že zlatá žila. Doma som si na to pozrela. AK správne viem, zlatá žila by mala byť pri analnom otvore , niečo tam možno je, ale nie som si istá či myslel to, alebo to na stehoch. Je správne ak ( asi na stehoch, nevidím ich) tam sú ako keby také hrčky? je to ružové, nehnisá to, nemoká no bolí samozrejme. Sadnúť si nemôžem ani prúdko hýbať. Stehy si v zrkadle nevidím. Vidím len také tri hrčky, uzlinky, ktorá jedna z nich je dosť aj veľká. Neviem či sú stehy pod tým, alebo ako sa vlastne tie hrčky zahoja? Bojím sa, či sa to zlé nehojí, alebo či s tým nie je nejaký problém. No stále dúfam, že by mi dr. v deň odchodu povedal, že je to zlé zašité, alebo čo. Som 5-tý deň po pôrode. Bolesti šitia sú v podstate stále rovnaké. Ďakujem

jaja1991
1. sep 2019

@sss112 ahoj...no keby si mala von zlatu žilu, tak by ti ju aspoň manuálne zatlačili. Ale môže byť mierne zapálená. Tie hrčky som mala aj ja. To sa hoja stehy. Chvíľku to ešte potrvá, kým si budeš môcť poriadne sadnúť.

sss112
autor
1. sep 2019

@jaja1991 Ďakujem pekne za odpoveď. Ukľúdnila ma. 🙂🙂

jaja1991
1. sep 2019

@sss112 tak ja som sa tiež zľakla v prvom momente keď som si nahmatala hrčky. Volala som na gyndu a hneď v ten deň ma zobrala, pozrela a povedala, že to sa hoja stehy a tie hrčky sú vlastne mierne opuchy. Takže hlavne pokoj a veľa oddychuj. Dobrý je na to aj sedavý kúpeľ z repíka.

lula313
1. sep 2019

@sss112 och, to je hrozne, vraj pomáhajú na to sedavé kúpele v repiku..

renatka100
1. sep 2019

Skus si kupit homeopaticky krem avenoc v lekarni, ma aj sedativny ucinok a hlavne vetrat

katka2602
2. sep 2019

Ja som po oboch pôrodoch používala Dermochlorophyl sprej, už po prvom použití som cítila úľavu a to sa mi jeden steh roztrhol. Na tretí deň po použití som si už normálne sadla. A tie hrčky su normálne.

sss112
autor
7. sep 2019

Ďakujem za odpovede. A tie, čo ste mali aj vnútorné stehy, tiež vám tam trčia ako keby nitky? To mi vypadne či sa vstrebe? 🙊🙊🙊🙈🙈