Neprasknutý folikul po Duphastone

katniss16
13. dec 2013

Ahojte žienky, dnes som bola u gynekologičky s problémami ako svrbenie a pod., a bolesťami v podbrušku. Na sone však vybehol veľký čierny flak, a pani doktorka povedala, že tam mám neprasknutý folikul ešte od minula a dala mi na to thiamin - vitamín B. Myslíte, že bolesti v podbrušku môžu byť aj z toho neprasknutého folikulu?
Na úpravu cyklu beriem už 4. cyklus duphaston a nebránila by som sa bábätku, preto ma zarazilo, že mám neprasknutý folikul a teda sme snažilkovali márne. Môže sa stať, že je to folikul z tohto cyklu a ešte len prasne a príde ovulácia? som 16DC. ďakujem za odpovede a dúfam, že tu podobná téma nie je 😉

stefaniaj
15. mar 2014

@katniss16 ahoj,práve som si prečítala tvoj príspevok a vidím,že ti nikto neodpovedal....možno aspon ty budeš vedieť poradiť mne...Ja som bola tiež u lekárky,lebo mi meškala mrcha a mala som svrbenie,lekárka mi tiež povedala,že tehu to nie je a že mám neprasknutý folikul.Mám 2týždne počkať a ak mrcha nedojde mám dojsť na vyvolávačku.Vidím,že si práve v 15.tt,takže z neprasknutého folikulu bolo nakoniec tehu?

natasia1
26. mar 2014

Ahoj,..aj mna by zaujimalo ci je z toho neprasknuteho folikulu teho 🙂
@katniss16