Som 11 dní po agolutíne a stále nemám menštruáciu

katey
26. nov 2011

Ahojte, chcem sa spýtať, či už sa vám to niektorej stalo, že ste dostali vyvolávačku a aj napriek tomu ste nedostali menštruáciu (a neboli ste tehotné)
Totiž, situácia je taká, že 20.10 som podstúpila kyretáž a od vtedy sa ani náznak ms, medzitým som ešte dostala zápal vajíčkovodov a na to antibiotiká, že by to bolo tým?
Ďakujem 🙂

evakva
26. nov 2011

@katey Ja som mala podobne problemy. Agolutin ani agofulin nemali ucinok. Maternica bola pritom OK, len sliznica nerastla. Tvoj pripad bude urvite iný, ked prihliadnem na tie zapalene vajickovody. Ak by ti vsak ani do dvoch mesiacov neprisla, ries to s tvojim lekarom. So mnou uz nevedeli co robit, tak mi dali vnutromaternicove teliesko na stimulaciu maternice a menzes nabehol. Prajem vela stastia, aby menzes prisiel coskoro a necakala si nan takmer 2 roky ako ja.

katey
autor
28. nov 2011

@evakva Dakujem! Musim povedat, ze si ma trosku aj naplasila, lebo o dva mesiace som chcela byt uz aj znovu tehotna 🙂 uvidim teda, co je so mnou, zajtra idem na kontrolu.

evakva
28. nov 2011

@katey Nechcela som ta vystrasit. Urcite sa vsak nenechaj odbyt. Ja som sa prvy krat nechala a tak to aj dopadlo. Prajem vela stastia