Svrbenie pri konečníku

25. nov 2019

Ahojte baby, mali ste niektora svrbenie nie v konecniku, ale tak pri...a stale na tom istom mieste cca 1cm stvorcovy :D
Mala som robeny ster na mykozy a podobne veci a vsetko v norme. Partnera tiez svrbia semenniky. Mala som robene testy na chlamydie a kvapavku a tiez negativne. Hemoroidy si tiez nemyslim ze to mozu byt, ziadne ine priznaky nemam ako krv, bolest a podobne. Len to neprestavajuce svrbenie uz tri tyzdne. Poradte.

sima9515
25. nov 2019

Vyvapkuj sa 😂 hygiena je prvoradá 😂😂😂

judar
25. nov 2019

Ten 1cm štvorcový si si merala pravítkom?:DDD

autor
25. nov 2019

Zabudla som dodat, ze hygiena je samozrejmostou🙂 nikdy predtym som takyto problem, ani podobny nemala, takze zlou hygienou to urcite nie je. 🙂

miadi
25. nov 2019

Moze byt hemeroidy nemusia boliet ani krvacat a zvyknu svrbiet. Ale tie partnerove semenniky ., zas moze byt nieco ine. Teda v jeho pripade urcite nie hemeroid. 😁co tak avivaž? Lepsie ako pohlavne choroby ( typujem)

nikpa
25. nov 2019

Som sa trochu aj pobavila na tomto príspevku 😀 prepáč, teraz k veci. Hemeroidy môže LEN svrbiet bez ďalších príznakov, viem to celkom isto, mávam ich už niekoľko rokov. Natriem s faktu masťou a za pár dní je kľud. No ale tie svrbiace semenníky mi s tým nejdú dokopy 🤔 a bol aj priateľ u lekára?

evuska32
26. nov 2019

Ster na parazity ti tiež robili?

autor
26. nov 2019

@nikpa Dakujem za odpoved. Priatel nebol. Vies aki su chlapi. Tvari sa ze to nic nie je, ale trva to uz dlhsie. Ja som mala nedavno aj mykozu vo vagine a mali sme sex ked som o tom este nevedela, ze ju mam. Tak mozno on ma to svrbenie z toho. Ja uz fakt neviem, nedava mi to zmysel. Precitala som uz cely internet :D
Este aj dalsi priznak co mam je, ze nam ovela slabsiu menstruaciu ako po cely doterajsi zivot. Zvykla som mat stale 7 dni a silnu. Teraz 2-3 dni a uplne slaba, uz treti mesiac.
Lekar ani nespomenul hemoroidy. Uz sa to taha skoro tri mesiace.
Este som zabudla povedat, ze mi nasli streptokoka v posve, vtedy aj s tou mykozou, ale brala som na to ATB, tak malo by to byt uz ok.

autor
26. nov 2019

@evuska32 neviem na co vsetko bol ten ster. Len mi povedali ze vsetko v norme. Nemyslim si, ze su to parazity, kedze je to len na kozi pri konecniku, nie vnutri.

autor
26. nov 2019

@miadi moze byt, ze je to avivazou, kedze som zacala pouzivat novu 🤔 Aj ked Ja stale zehlim spodne pradlo. Uz fakt neviem co mi je

autor
26. nov 2019

@nikpa este k tym hemoroidom...ked ta to svrbi, mas to vnutri, alebo pri konecniku? A vidno nieco? Nejaku zilu...mne tam nic nevidno iba to neskutocne svrbi...

miadi
26. nov 2019

Moze byt alergia na avivaz .,hemeroid nemusi byt vobec vidno. A stipe to. Skus si kupit krem na hemeroid - natries a ked to bude lepsie budes vediet a ked nemas hemeroid tak to neublizi. Alebo chod k dr sa kukne a hnet ti povie.

system
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. nov 2019

@system preco na FB a nie tu?

autor
26. nov 2019

@miadi prave ze som bola u dr uz dva krat s tymto. Prvy krat mi spravil ster a dal tabletku aj krem na mykozu a poslal ma domov. Tak som si dala tabletku a pouzivala krem tyzden tak ako mi kazal a ziadna zmena. Po tyzdni prisli vysledky - vsetko v norme. Bola som tam dnes zas ze este ma to svrbi a on na to ze nevie co to je a nic ine mi nepredpisal ani ziadny test nespravil, proste ma poslal domov.

ksin
10. jan 2021

Ahoj, prosim ta, vyriesilo sa to nejako? Ja mam ten isty problem ako popisujes ty, a zial u doktorov nenachadzam odpoved. Dakujem!