Riziková ambulancia v Žiline

mlucanova28
26. júl 2023

Ahojte, chcem sa spýtať nemáte niekto nejakú skúsenosť s rizikovou ambulanciou v Žiline v nemocnici (prístup lekárov, atď.)

bykaterina
26. júl 2023

@mlucanova28 choď do skupiny pôrodnica Žilina. Tam ti kočky dajú aktuálne informácie

leazeziliny
3. aug 2023

@mlucanova28 ach jaj, riziková ambulancia...chodila som počas oboch tehu...sestrička spomalená, dodnes nechápem ako sa dostala na miesto sestry, tú tak do márnice. Priprav si trpezlivosť, mamičky sa strašne predbiehajú, prvý krát som tam sedela 4 hodiny, lebo som nevedela...potom som si už dávala pozor. Co sa týka nejakých vysetrení, moja gyn mi robila dôkladnejšie vyšetrenie ako na rizikovke...uzv nerobili pri každej kontrole, čo si pamätám skontrolovali krčok, poslali k odbornému aj trebalo, s takou malou trúbkou počúvali dieťa. Ordinuje Dr. Bátorová (nemá dobre recenzie, ale ja som nemala s ňou absolútne žiaden problém, za mňa super) a Dr.Babjak, tiež fajn. Ale ako som písala, vyšetrenie mi doklad ejsie robila moja gyn. Želám veľa šťastia.

laura1009
6. aug 2023

@mlucanova28 chodila som tam celé tehotenstvo. Najskôr máš šok lebo bežne na rizikovej čakáme aj 4 hodiny ako bolo písané. Treba dávať pozor za kým nasleduješ. Za mna sestrička najúžasnejšia osoba, vďaka nej som išla na vyšetrenie kľudnejšia a s pozitívnymi myšlienkami. Je to úžasná osoba a keby niet jej, chodilo by sa mi tak každé dva týždne veru ťažko. Dr. Bátorová - pýtaj sa, lebo veľa toho nenakecá a za mna má dosť bolestivé vyšetrenie ale vraj veľká odborníčka. Dr. Babjak - to je kapacita sama o sebe, ľudsky prístup, chodila som k nemu do súkromnej na Halkovej na všetky soná.
Doktori sa striedajú každý týždeň (jeden týždeň robi Babjak, druhy Bátorová). Je to raz do týždňa (iba v stredu).

mttm13
4. apr 2024

@mlucanova28 pridam cerstvu recenziu z pred par dni… ja som tam isla prvykrat,ustrachana kedze zeny v cakarni sa nepekne vyjadrovali na p.doktorku Batorovu ,ktora akurat ordinovala,nevedela som,co cakat.
V cakarni je neskutocne teplo ,treba si so sebou urcite zobrat vodu a nejake jedlo na to dlhsie cakanie. Ja som cakala vyse hodinky a dalo sa to zvladnut.
P.doktorke nemam co vytknut. Ku mne bola naozaj ludska ,vsetko mi vysvetlila ,odpovedala na vsetky otazky ,ktore som mala. Vysetrenie zo spodu nebolo nic prijemne ,ale tych par sekund sa to dalo vydrzat. Ultrazvuk mi taktiez urobila a vsetko potrebne skontrolovala.
Ja som mala z nej velmi dobry pocit a druhykrat ,ked tam pojdem sa uz nebudem aspon bat 🙂