alencica
9. júl 2017
276 

Náš testovací dm týždeň

Ahojte,

volám sa Alena, mám dvoch synov Tarunka (2 r a 3 m) a Aryanka (1r a 3 m) a

už aj my sme členmi testovacej rodinky. 

Už dlhšie som čakala na príležitosť zapojiť sa do testovania, no žiadna z ponúk ma neoslovila na 100 %. Keď som zbadala letné dm testovanie, povedala som si, že si idem znova omrknúť produkty, ktoré budú v testovaní a uvidím, či sa konečne aj ja prihlásim. Krpec spal a ja som mala čas si to všetko v kľude, pri kávičke prehliadnuť. Po prečítaní článku som bola rozhodnutá, že toto je konečne to pravé testovanie pre nás. Napísala som komentár, že by sme radi aj s drobcami testovali a o pár dní sme dostali správu, že nás vybrali. Pravdupovediac, keď som videla, koľko mamičiek sa prihlásilo do testovania, bola som si viac-menej istá, že si nás nevyberú, ale opak bol pravdou 🙂

O pár dní nato nám už balíček doniesol kuriér, Tajko bol v jasličkách a Ajko spal a tak som si ho v kľude mohla otvoriť, poobzerať všetky výrobky.

Balíček obsahoval 11 produktov a my sme sa do testovania pustili hneď, ako sme Tajka vyzdvihli v jasličkách:

  • Babylove detská športová fľaša

Chalani pijú vodu z pohárika, slamkou alebo z fľašky na mlieko, takže som si nebola istá, ako zareagujú na túto flašku. Hlavne Aryanko, keďže je to od 18 mesiacov a on má len 15. Po ceste z jasličiek som flašku vybrala a dala napiť prvému Tajkovi, tomu sa fľaša tak páčila, že vypil asi polovicu vody a potom ešte dával piť aj bračekovi. Aryankovi to išlo tiež veľmi dobre, aj keď neskôr sa mu to už zdalo byť príliš rýchly tok, tak som mu to spomalila tak, že som štupel neotvorila úplne, ale len do polky. Fľaša super pasuje aj do držiaka na fľaše na kočíku a stala sa naším každenným "must have" na našich prechádzkach a dievčenský motív nám vôbec neprekáža. Pre mňa top produkt v tomto testovaní.

  • Babylove BIO ovocné čipsy

Očakávala som niečo ako sušené ovocie, konkrétne tak tvrdé ako sú sušené banány, takže v pláne bolo, že tieto čipsy po ceste domov z jasličiek zjem ja, veď deti ich nerozhryzú. Omyl! Prekvapivo mäkké kusky (sušené mrazom) ľahko rozhrýzol aj 15 mesačný Aryanko. Doslova sa rozpúšťajú. Síce sú až od štyroch rokov, ale deti robili psie oči a tak som sa zľutovala. Inak škoda, že tam toho nebolo toho viac.

  • Babylove Bio Jablko - Čierne ríbezle - Baza
  • Babylove BIO ochutená pramenitá voda nesýtená

Chalani nemajú radi džúsy, sladké vody a pod, málokedy vypijú čajík, takže testovanie týchto dvoch produktov bolo výlučne na mne. Ochutená pramenitá voda bola v krabičke so slamkou a zdala sa mi málo sladká, no pre detičky je to akurát. Na obale je uvedené, že neobsahuje cukor čo podľa chuti môžem potvrdiť.

Jablko - Čierne ríbezle - Baza - tento nápoj bol v 750 ml flaši a chutil podstatne lepšie, než predchádzajúci. Trošku viac sladší a chutnejší. 

  • Babylove jednorázové podbradníky 

Tu sa sama seba pýtam, kde som mala oči, keď som nakupovala v DMku, ako je možné, že som si tieto podbradníky nevšimla. Cestujeme niekam skoro každé dva mesiace a jednorázové podbradníky sú vynikajúcou náhradou obyčajného podbradníka. Po použití len zahodíte a nemusíte vláčiť špinavé podbradníky domov. Vyskúšala som ich na Aryankovi, ktorý neznáša podbradníky, majú 4 lepky, tak neodstávajú a prilnú k tričku, takže si ich Ajko ani nevšimol a nestrhával ich. Dole je záchytné vrecko, do ktorého padajú kúsky jedla, Ajko si to potom dodatočne ešte odtiaľ lovil a papal :D Inak pri lepkách na zadnej strane je uvedené, že slúži až na 10 prelepení. Podbradníky sú nepremokavé. Testovala som ich, že som ich poliala vodou a nechala nejakú dobu ležať, ale voda nepretiekla. Určite odporúčam, hlavne na cesty.

  • Babylove maslové špaldové keksy

Keksíky sú fakt chutné, balenie, čo bolo v balíčku som zjedla na jedno poobedie sama a tak som utekala do DM-ka kúpiť ešte ďalšie, veď o takúto pochúťku deti neukrátim. Keksíky majú podoby rôznych domácich zvieratiek a tak sme sa trocha s Tajkom zahrali. Za každé správne pomenované zvieratko na keksíku ho dostal. Išlo mu to dobre a tak sme sa dohodli, že sa budeme deliť aj s Aryankom, on ešte zvieratka nepozná a tak mu ich Tarunko musel povedať o aké zvieratko sa jedná a ako robí to zvieratko. Pri tomto testovaní sme si všetci riadne pochutili a sa aj zabavili.

Keksíky chutili aj deťom a už ich máme znova doma 🙂

  • Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 

Tieto vlhčené utierky používame od narodenia každodenne, či na zadoček, kočík alebo špinavé rúčky. Síce až počas testovania som si zistila, že sú určené len na plienkovú oblasť (upozornila ma na to jedna mamička, keď som pridala krátku správu počas testovania do môjho profilu, za čo jej ďakujem) . Neviem prečo, ale nikdy ma nenapadlo kupit aj ich aj s boxom a tak mi zvykli vyschnúť, ked mi obal krpci 
roztrhli. Teraz sa k nim ťažšie dostanú a vlhkosť sa drží vo vnútri boxu.

  • Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg

Babylove plienky používame keď ideme na kúpalisko alebo plaváreň pre obidvoch krpcov. Túto veľkosť sme ešte nemali, ale váhovo by mali byť len pre Aryanka (10 kg), ale vyskúšala som ich dať aj Tarunkovi (14 kg) a sedeli mu perfektne, nemal žiadne otlačeniny. 

  • Sundance Kids sprej na opaľovanie, OF 30
  • Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50

Ja som úplne biela a chalani sú kapučínka, ale to nič nemení na to, že ich poctivo nemažem. ráno sme dávali OF 30 a poobede OF 50. Chalani sa ešte nikdy nespálili, aj keď behajú po slnku viac než ja, zato ja sa spálim veľmi ľahko.

Mne osobne sa viacej páčil sprej pre deti, ľahsie sa mi to aplikovalo a aj ich to zaujalo, takže vydržali chvíľku obstáť.  Ale svoj účel splnili oba a po aplikácií aj krému som po vyjdení z vody videla, že tam ešte je, keďže sa zmenil na biely "film" na pokožke.

  • Babylove porciovač mlieka

Keď boli chalani menší, nosila som so sebou všade mliečko, termosku a flašky. Porciovač mlieka bol u mňa samozrejmosťou, avšak bol omnoho menší. Babylove porciovač sa mi zdá prehnane veľký, malé babo, ktoré potrebuje nosiť mliečko so sebou vonka vypije možno max 180 ml a tak som ho vyskúšala naplniť 6timi odmerkami, no ostala mi skoro 1/3 porciovača voľná. Ja som za svoj porciovač bola vďačná najviac v lietadle, keď som malého držala na jednej ruke a druhou rukou som si vedela spraviť mlieko pre neho, ale pri cestovaní lietadlom je pre mňa každý cm príručnej batožiny doležitý, všetko musí byť zorganizované a tento porciovač by mi zaberal zbytočne veľa priestoru. Na odkladanie chrumiek alebo iných pochutín sa mi zdajú jednotlivé boxíky veľmi malé. Odkladám ho do police a idem skúsiť vymyslieť, na čo iné by som ho mohla využiť 🙂

Krátke zhrnutie:

Top produkt: Flaša

Wow produkt: Podbradníky

Nič pre mňa: Porciovač mlieka

Bolo sa som veľmi rada, že som mohla testovať Letný dm balík a chcela by sme sa za túto možnosť poďakovať @konik_testuje a dm drogerie markt.

Alena, Tarun, Aryan 

#test_dm11

Začni písať komentár...

Odošli