anjelik9993
13. aug 2021
94 

Testovanie produktov od dm

Kozmetika z dm je mojou obľúbenou, a keď som vyhrala balíček na testovanie, potešila som sa, lebo v ňom boli aj produkty, ktoré som ešte nepoznala. 

babylove ovocná kapsička 

Keď moje baby videli, že balíček obsahuje ovocnú kapsičku11, hneď som im ju musela dať. Ovocné kapsičky sú u nás veľmi obľúbené. Problém bol, že bola len jedna. 😀 Babám chutila, je bez pridaného cukru a iných prísad a zo 100 % ovocia, čo oceňujem. Je ideálna na desiatu, olovrant, sladký dezert alebo na cesty. 

babylove neperlivý nápoj 

Neperlivý nápoj 11im tiež chutil, nezvykneme ho kupovať, najviac pijú čistú vodu. Oceňujem, že je v nej vysoký ovocný podiel, je tiež bez pridaného cukru a v BIO kvalite. Vodu vypili baby rýchlo a fľaša slúži dodnes. 

babylove vlhčené utierky s 99 % vody 

Babylove vlhčené utierky s 99 % vody6 nie sú pre nás žiadna novinky, vždy ich máme doma zásobu. Vlhčené utierky používame najviac, keď sa deti zašpinia, napr. od zmrzliny, piesku... Na zadoček bábätka len v krajných prípadoch, inak umývame vodou, a preto keď sa niečo vyskytne, tak používame len tieto. Neobsahujú žiadne parfumy, je v nich 99 % vody, čo je super. Tiež sú vhodné na citlivú pokožku.

sundance sprej na opaľovanie, OF 20 

Keďže je leto v plnom prúde, ocenila som rôzne prípravky na ochranu pokožky tváre aj tela. Išli sme k bazénu, a keďže už bolo po 17, zobrali sme vyskúšať Sundance sprej s faktorom 2017, lebo inak opaľovacie krémy tejto značky nie sú pre nás žiadna novinka. Len pre baby používam s faktorom 50. Tento ale nie je tak mastný, čo je fajn. Nemala som pocit, že si musím umyť ruky. Pekne vonia, dobre sa rozotiera, je vodeodolný a je super, že je to sprej. 

sundance balzam na citlivé pery, OF 50 

Balzamy používam každý deň, či v zime, či v lete. Tento je super, že je s ochranným faktorom17, čiže sú pery chránené aj na slnku. Nevonia, nemá chuť, čiže bude vyhovovať aj tomu, kto to nemá rád. Ja si balzamy kupujem s príchuťou, takže to mi tam chýbalo. Pery sú ale po ňom hydratované. 

sundance MEN transparentný gél, OF 50 

Príjemný, nezvyklá konzistencia na opaľovací krém17, ale dobre sa nanáša a nie je vôbec mastný, nelepí sa.  Manželovi sa vôňa páči, jediný nedostatok je, že štípe na miestach, kde sa šúpe koža. Má vysoký ochranný faktor. 

sundance gél po opaľovaní s Aloe vera  

Zatiaľ sme po opaľovaní používali len telové mlieka, ale gél17 príjemne prekvapil. Má vôňu aj konzistenciu ako aloe, príjemne chladí, nemastí. Ľahko sa rozotiera. 

Balea tekuté mydlo na ruky 

Tekuté mydlá Balea28 nie sú pre nás žiadnou novinkou, kupujeme ich často, vyhovuje nám kvalita, cena, vôňa, zloženie... Táto limitka má tiež príjemnú vôňu, máme najradšej kvetinové a ovocné, takže táto broskyňová vonia super.

Balea šampón na vlasy 

Šampóny Balea28 kupujem často, limitovanú edíciu vždy. 🙂 Tento som ešte neskúšala predtým, ale teda má veľmi príjemnú letnú vôňu a vlasy mi po ňom voňali dlho. Vlasy som po ňom mala hebké a lesklé.

Balea AFTER SUN SOS intenzívna kúra na vlasy 

Túto kúru28 som predtým neskúšala, ale teda môžem povedať, že ju budem kupovať. Po umytí mávam vlasy ako po výbuchu a s touto kúrou boli viac uhladené a jemné.  Čo je veľké plus navyše, že vlasy sa dali aj ľahko rozčesať, čo teda moje sa len tak nedajú. Ja odporúčam.

Balea sprchovací gél 

Kupujem pravidelne sprcháče od Baley28, ale tento som ešte neskúšala. A pravdupovediac, už ani nebudem. 🙂 Vôňa nie je nič pre mňa, ja mám radšej kvetinové a ovocné vône na sprcháčoch, ale zas na pokožke ho cítiť dlho a vôňa nie je nepríjemná. 🙂 Je síce kokosový a ja kokosovú vôňu milujem, no táto je divná. 😀 Je po opaľovaní a má vraj chladivý efekt. Chladivý pocit som po ňom teda nemala. 

Balea MEN sprchovací gél 4 v 1 

Môj manžel nemá rád typicky mužské sprcháče28, ale radšej má tie svieže, ovocné. Tento mu ale vyhovuje, vôňa príjemná, je po ňom chladivý pocit. Výhodou je, že je všetko v jednom. Prečo také nemajú aj ženy? 😀

Balea telový sprej 

Dezodoranty Balea 28kupujem pravidelne, dokonca aj tento som už doma mala, takže žiadna novinka pre mňa. Mne vyhovuje. Vôňa sladký ibištek a kokosové mlieko je príjemne letná. Nezanecháva biele škvrny a dlho vonia, len sa mi nezdá, že od potu chráni tak dlho. Má pekný letný dizajn, ktorý ma hneď zaujal.

Balea MEN antitranspirant 

Manželovi sa páči. Pekne vonia a dlho vydrží. Reguluje tvorbu potu. 

babylove detská športová fľaša

Fľaša14 je naozaj pekná a praktická, našim babám sa páči. Nám prišiel pekný dievčenský vzor s macíkmi. Dobre sa z nej pije, ľahko sa otvára a zatvára. Je nerozbitná, čo je super, všetko im padá z rúk. 😀  Je bez obsahu PVC a Bisphenolu A. Škoda, že sa nedá umyť v umývačke.

babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých 

Čistiace gély 16používame zriedka, radšej sa umývame. 🙂 Ale je to super vec na cesty, alebo keď potrebujete rýchlo dezinfekciu, napr. po tankovaní... Skvelá veľkosť do kabelky. Má pekný obal, čo mi dcéra hneď prízvukovala, že to nesmiem potom vyhodiť. 😀

babylove tyčinka na opaľovanie

Dobrá vecička do kabelky,16 keď zabudnete opaľovací krém a ste niekde na slnku. Natieralo sa mi s tým ťažšie ako s krémom, ale nemala som mastné ruky, čo je veľké plus. Má vysoký ochranný faktor. Mohla by trošku voňať. 

#test_dm31 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli