Autorizovaný internetový obchod BABY PARADISE ponúka exkluzívny značkový tovar od uznaných v celom svete výrobcov detských potrieb z Dánska a Španielska.

    Prajeme Vám a Vaším ratolestiam kúzelné a krásne sviatky. Ku každej objednávke nad 25 euro Vám pribalíme roztomilý darček, ktorý potěší aj najmenších!

    babyparadise
    15. apr 2014    Čítané 0x
    Image title

    Dieťa - to je malý zázrak. Jeho budúcnosť sa odvíja od toho, koľko pozornosti ste mu ochotný venovať. Pre mladé matky sa rôzne výrobky pre najmenších stávajú okamžitým riešením väčšiny problémov. Nie všetky výrobky sú však vhodné pre Vaše dieťatko. Deti sú malými dospelými a každé bábätko má už od narodenia vlastný charakter, vlastné zvyky, ktoré musíme vziať do úvahy pri výbere výrobkov. Na pomoc prichádza dánska značka Silly U. Výrobca Silly U je mladá, moderná firma, ktorá drží krok so súčasnými trendami.

    Značka Silly U je neustále v pohybe a stále sa zdokonaľuje. Všetky nové a zároveň fantastické doplnky pre deti dráždia fantáziu nie len našich drobcov, ale aj  nás - rodičov. Vysoko kvalitné výrobky prešli dôkladným testovaním, sú zhotovené s veľkou láskou k deťom, pozornosťou a sú úplne bezpečné.

    Základnými prioritami Silly U sú:

    • zapájanie dieťaťa do hry
    • rozvíjanie predstavivosti ako aj schopnosť k učeniu a nepochybne aj socializácii dieťaťa

    Silly U – to je svet plný nových priateľov – pôvabných zvieratiek, ktorí potešia Vaše deti svojou dokonalosťou a každý deň s nimi bude malým sviatkom a výnimočnou chvíľou.

    Výrobky značky Silly U ako napríklad pomôcky ku kŕmeniu, dekorácie do detskej izby, či tvorivé hračky majú niekoľko predností. Tými sú nesporná krása ako aj vysoká úroveň prestíže dánskej obchodnej značky. Naše výrobky sa vyznačujú príťažlivým dizajnom a sú vyrobené v súlade s poslednými módnymi trendmi, preto bude izba Vášho dieťatka vyzerať moderne a súčasne. Medzi naše obľúbené produkty patria nádherné detské jedálenské sady kolekcie Zoopreme a Forest. Riad pre deti by mal byť v každej domácnosti. Poteší nie len deti, ale zaručene pozdvihne náladu aj dospelým.

    Sety Silly U sú vyrobené v súlade s európskymi štandardmi kvality. Sú funkčné a pohodlné a pomôžu tak Vášmu dieťaťu s každým obedom.

    Vysoko kvalitné prevedenie tanierov, šálok a jedácich príborov pomáha rozvíjať dobrý vkus dieťaťa a sústreďuje jeho pozornosť na jedlo. Špeciálne gumové pásky zabraňujú kĺzaniu či prevracaniu riadu. Sada pre začínajúcich gurmánov obsahuje originálne a bezpečné príbory z ocele s plastovou rukoväťou, šálky s ornamentmi, praktické veľké delené taniere na rôzne pokrmy, či jedinečné taniere s fascinujúcimi obrázkami obyvateľov afrických saván alebo lesných zvieratiek.

    Všetky riady sú vytvorené v dvojfarebných kombináciách – pre chlapcov aj pre dievčatá.

    Náš ďalší tip: zlepšite interiér domu a náladu Vašich ratolestí pomocou krásneho a pohodlného sedacieho vaku z kolekcie Owl!

    Tento izbový doplnok na sedenie alebo ležanie nemá ostré hrany, a preto sa perfektne hodí do detskej spálne aj do hracej izby. Vak je veľmi ľahký, preto ho môže dieťa ľubovoľne premiestňovať bez pomoci dospelých. Na podlahe najviac tento originálny výmysel nezaberá veľa miesta, zato prináša mnoho radostí všetkým malým milovníkom komfortu. Ľahké, farebné a radostné sedacie vaky sú vhodné do každej detskej izby aj na hry vonku!

    Otvárame Vám dvere do sveta kúzel Silly U! Najnovšia kolekcia Zoopreme a kolekcie Forest, Yummy, Owl a Sea čakajú na Vás aj na Vaše deti.
    Stojíte na prahu úžasných objavov!

    babyparadise
    15. apr 2014    Čítané 0x
    Image title

    Značka Tuc Tuc – to je výrazný štýl pre malých fešákov a fešandy. Motto firmy – veselosť, odvaha, dobrodružstvo a výzva. Značka bola založená v Španielsku v roku 1994. Široká ponuka zahrňuje dojčenské doplnky pre použitie nie len doma. Farebné kombinácie a svojráznosť výrobkov robia španielsku značku ľahko rozpoznateľnou. Kolekcie Tuc Tuc zahŕňajú moderné trendy zo sveta výrobkov pre deti. Hlavný zdroj inšpirácie pre tvorcov kolekcií sú samotné deti. V súčasnosti sú doplnky a oblečenie Tuc Tuc distribuované do viac ako 47 krajín sveta.

    Španielske výrobky spĺňajú najvyššie štandardy kvality a bezpečnosti pre detské výrobky a preto sú veľmi populárne pre rodičov rôznych krajín.

    Momentálne výrobca ponúka 7 hlavných kolekcií výrobkov pre deti:

    • Kimono
    • Magic Forest
    • Natural
    • Berries
    • Piratas
    • Koala
    • Lunas y Estrellas

    Súčasným trendom každej kolekcie je vytvorenie magického sveta pre dieťa, teplého a farebného prostredia, v ktorom má dieťa výnimočnú úlohu. Výrobky Tuc Tuc sú aj módnymi dekoráciami interiéru, ktoré rozvíjajú vnútorný svet dieťaťa a pretvárajú detskú izbu v rozprávkové zákutie.

    Venujte prosím svoju pozornosť najviac originálnym a užitočným novinkám sezóny 2014:

    Medzi nimi vynikajú ergonomické nosiče pre deti, ktoré môžete kúpiť v jemných farbách a vo veľmi komfortnom prevedení. V kvetinovom nosiči z kolekcie Kimono sa Vaše bábätko bude cítiť maximálne pohodlne. Jeho mamina si tak bude môcť užívať spoločnosť bábätka a odpočívať pri chôdzi. Môžete si vybrať z troch polôh: poloha na chrbte a dve polohy vpredu, keď si bábätko bude užívať teplo a blízkosť milovanej maminky tváričkou k nej alebo otočené čelom k svetu plnému dobrodružstiev. Základná myšlienka – ľahko ovládať a ľahko používať. Nosič z priedušného materiálu, so širokými popruhmi a pohodlným systémom fixácie dieťaťa, je dobre premyslený na uvoľnenie chrbtice matky. Súčasťou nosiča je vankúšik na suchý zips, ktorý slúži ako opora hlavičky spiaceho novorodenca. Krásny odopínateľný podbradník môžete vymieňať, čo Vám zaručuje, že Vaše dieťa bude vždy čisté a spokojné.

    Na prechádzke sa nezaobídete bez roztomilého plyšového medvedíka z kolekcie Piratas, vybaveného kapsičkou s plastovou fľaškou, držiakom na cumlík a suchým zipsom pre pripevnenie na kočiar alebo na autosedačku.

    Pre hladné dieťa máme moderné, pestré a funkčné cestovné jedálenské stoličky s ľahko umývateľného materiálu. Dajú sa ľahko pripevniť k akejkoľvek stoličke. Vysoké operadlo a pružné sedadlo umožňujú dieťaťu dosiahnuť pohodlnú polohu. Vaše bábätko je v sede pevne zaistené bezpečnostnými pásmi. Po nakŕmení sa kreslo premení na štýlovú tašku na zips, kde si vďaka špeciálne tvrdej plastovej vložke s priehradkami môžete dať občerstvenie alebo hračku pre dieťa.

    Po prechádzke a obede prichádza sladký spánok. Pre najmenších máme výborné útulné a spoľahlivé fixačné podložky, ktoré zabraňujú pretáčaniu batoľaťa. Podložky z kolekcie Lunas y Estrellas majú valčeky, na ktorých odpočívajú úžasne jemné medvedíky. Dodávame ich v svetlomodrej a jemnej ružovej farbe.

    Pred spaním sa staršie deti môžu trošku zahrať. Luxusný hojdací pes Rocking Baby z kolekcie Piratas je veselý a verný priateľ dieťaťa. Dokáže dokonale zabaviť a upokojiť dieťa, rozvíja jeho fantáziu.

    Dieťa, ktoré chodí do škôlky sa nezaobíde bez rozkošného mini-batoha s veselou tváričkou a množstvom vreciek z kolekcie Kimono. Súčasťou batoha je plastový box na desiatu. Tento batoh sa vyznačuje veľmi kvalitným spracovaním a fascinujúcim dizajnom.

    A to je len začiatok! Neustále dopĺňame našu ponuku. Zostaňte s nami!

    babyparadise
    15. apr 2014    Čítané 0x

    Nový internetový obchod www.babyparadise.sk: iba u nás kojenecké a detské potreby svetoznámej španielskej značky TUC TUC a dánskej značky SILLY U

    Súčasný široký výber produktov pre deti poteší oko, ale väčšina ponúkaného tovaru vyzerá  obyčajne. Chýba jej pomyselná čerešnička, ktorá by potešila milujúce srdce rodičov.

    Ako je známe, túžba po kráse je v nás zakorenená od prírody. Preto nás to od samého detstva láka k všetkému krásnemu a neobvyklému. Naše exkluzívne detské výrobky slúžia nie len k vyjadreniu estetického cítenia rodičov, ale i k nesmiernemu potešeniu ich detí.

    Z kúzelneho sveta, vytvoreného pre uspokojenie potrieb tých najmenších, vybral náš obchod to najlepšie, čo možu Vaše deti využiť: 

    ·         výrobky pre staroslivosť o dieťa od prvých dní jeho života

    ·         ergonomické nosiče

    ·         potrebné prislušenstvo pre mladé mamičky

    ·         rozkošné detské riady a stoličky na kŕmenie

    ·         tvorivé hračky a výrobky pre odpočinok aj prechádzky

    ·         štýlový nábytok aj dekoračné predmety do detskej izby

    ·         batohy a kufríky do škôlky

    Tým, ako pretvárate detstvo svojho dieťaťa v rozprávku sa aj sami stávate šťasnejšími.

    Nazrite k nám a určite Vaša fantázia, v spolupráci s výnimočným vkusom popredných európskych výrobcov naších produktov  Vás nenechá ľahostajnými!

    Nechýba premyslenosť  každého detailu, dúhové spektrum farieb, ani závideniahodný pôvab. Tieto praktické a elegantné výrobky pre deti sa vyznačujú :

    1.       krásnym designom

    2.       bezchybnou kvalitou

    3.       vynikajúcimi materiálmi

    4.       vysokou funkčnosťou

    Stále ešte hľadáte najlepší obchod s detským tovarom? Náš novootvorený internetový obchod Baby Paradise Vám pomože uskutočniť všetky predstavy z pohodlia domova. Tešíme sa na Vašu náštevu a prajeme Vám príjemný nákup!

    babyparadise
    31. mar 2016    Čítané 4x

    Baby Paradise Slovensko

    Milé budúce mamičky a mamičky s malými detičkami,
    vítame Vás v nášom novootvorenom internetovom obchode BABY PARADISE, ktorý exkluzívne ponúka najnovšie kolekcie kojeneckého a detského tovaru svetoznámej renomovanej španielskej značky TUC TUC a mladej kreatívnej dánskej značky SILLY U.
    Tovar dovážame priamo od výrobcu a snažíme sa aby boli naše produkty cenovo dostupné. V ponuke, ktorú neustále dopĺňame už teraz nájdete krásne darčekové jedálenské sety a úžasný detský riad, vysokokvalitné ergonomické nosiče, fixačné podložky proti otáčaniu pre novorodencov, cestovné detské jedálenské stoličky, detské sedacie vaky, hojdacie koníky, batôžteky do škôlky. BABY PARADISE Vám pomôže uskutočniť všetky predstavy z pohodlia domova. Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme Vám príjemný nákup! Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na našej webovej stránke: www.babyparadise.sk