babyparadise
15. apr 2014

Nový tovar na trhu: detská kreatívna značka SILLY U z Dánska

Dieťa - to je malý zázrak. Jeho budúcnosť sa odvíja od toho, koľko pozornosti ste mu ochotný venovať. Pre mladé matky sa rôzne výrobky pre najmenších stávajú okamžitým riešením väčšiny problémov. Nie všetky výrobky sú však vhodné pre Vaše dieťatko. Deti sú malými dospelými a každé bábätko má už od narodenia vlastný charakter, vlastné zvyky, ktoré musíme vziať do úvahy pri výbere výrobkov. Na pomoc prichádza dánska značka Silly U. Výrobca Silly U je mladá, moderná firma, ktorá drží krok so súčasnými trendami.

Značka Silly U je neustále v pohybe a stále sa zdokonaľuje. Všetky nové a zároveň fantastické doplnky pre deti dráždia fantáziu nie len našich drobcov, ale aj  nás - rodičov. Vysoko kvalitné výrobky prešli dôkladným testovaním, sú zhotovené s veľkou láskou k deťom, pozornosťou a sú úplne bezpečné.

Základnými prioritami Silly U sú:

  • zapájanie dieťaťa do hry
  • rozvíjanie predstavivosti ako aj schopnosť k učeniu a nepochybne aj socializácii dieťaťa

Silly U – to je svet plný nových priateľov – pôvabných zvieratiek, ktorí potešia Vaše deti svojou dokonalosťou a každý deň s nimi bude malým sviatkom a výnimočnou chvíľou.

Výrobky značky Silly U ako napríklad pomôcky ku kŕmeniu, dekorácie do detskej izby, či tvorivé hračky majú niekoľko predností. Tými sú nesporná krása ako aj vysoká úroveň prestíže dánskej obchodnej značky. Naše výrobky sa vyznačujú príťažlivým dizajnom a sú vyrobené v súlade s poslednými módnymi trendmi, preto bude izba Vášho dieťatka vyzerať moderne a súčasne. Medzi naše obľúbené produkty patria nádherné detské jedálenské sady kolekcie Zoopreme a Forest. Riad pre deti by mal byť v každej domácnosti. Poteší nie len deti, ale zaručene pozdvihne náladu aj dospelým.

Sety Silly U sú vyrobené v súlade s európskymi štandardmi kvality. Sú funkčné a pohodlné a pomôžu tak Vášmu dieťaťu s každým obedom.

Vysoko kvalitné prevedenie tanierov, šálok a jedácich príborov pomáha rozvíjať dobrý vkus dieťaťa a sústreďuje jeho pozornosť na jedlo. Špeciálne gumové pásky zabraňujú kĺzaniu či prevracaniu riadu. Sada pre začínajúcich gurmánov obsahuje originálne a bezpečné príbory z ocele s plastovou rukoväťou, šálky s ornamentmi, praktické veľké delené taniere na rôzne pokrmy, či jedinečné taniere s fascinujúcimi obrázkami obyvateľov afrických saván alebo lesných zvieratiek.

Všetky riady sú vytvorené v dvojfarebných kombináciách – pre chlapcov aj pre dievčatá.

Náš ďalší tip: zlepšite interiér domu a náladu Vašich ratolestí pomocou krásneho a pohodlného sedacieho vaku z kolekcie Owl!

Image title

Tento izbový doplnok na sedenie alebo ležanie nemá ostré hrany, a preto sa perfektne hodí do detskej spálne aj do hracej izby. Vak je veľmi ľahký, preto ho môže dieťa ľubovoľne premiestňovať bez pomoci dospelých. Na podlahe najviac tento originálny výmysel nezaberá veľa miesta, zato prináša mnoho radostí všetkým malým milovníkom komfortu. Ľahké, farebné a radostné sedacie vaky sú vhodné do každej detskej izby aj na hry vonku!

Otvárame Vám dvere do sveta kúzel Silly U! Najnovšia kolekcia Zoopreme a kolekcie Forest, Yummy, Owl a Sea čakajú na Vás aj na Vaše deti.
Stojíte na prahu úžasných objavov!

Začni písať komentár...

Odošli